35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Aasiula, to ty spokojnie możesz cuś poprasować
.Nie nastawialam sie bo nie pracowalismy nad tym :)ichahahaha
Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Simba, moremi, Mega, macduska, kkisia, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mnie zniesmaczyło to, że pisze jedno a robi drugie. Nie chce to niech nie pisze na swój temat, ale niech sprawę postawi jasno: odpierdolcie się ode mnie, nie wasza sprawa.
Arwena, sorry, wywalam cię z przyjaciółek. Nawet do koleżanki z taką postawą ci daleko. Nie będę się zamartwiać kimś kto sobie nie życzy żadnego zainteresowania swoją osobą. Przykro mi.
Dobrze , dobrze , widac ,że nauka nie idzie w lasSabina, Reni, ComeToMeBaby, moremi, Mega, macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Homebroker.
Krakonka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Dobra, laski, nudzi mi sie. Robie wlasnie za podpieracz dla dzieciaka, bo zasnal z nogami na mnie, wiec jestem udupiona kolejne 30 minut.
Dawac jakies fajne tematy. Z braku laku mamy odgrzewany kotlet, ktory zawsze porusza: Dzie lepiej mieszkac, w Polsce czy za granica? -
nick nieaktualnyZauważyłam! Że nie ma nielajków!
A spod stópki nadawcy nie zginęły.
A dlaczego mam 16 nielajków? Wczoraj miałam 1 a od wczorajnapisałam kilka postów. Może za mnie sie tez małpa wzięła?Sabina, moremi, Mega, gretka, macduska, kkisia, malgos741, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Zauważyłam! Że nie ma nielajków!
A dlaczego mam 16 nielajków? Wczoraj miałam 1 a od wczorajnapisałam kilka postów. Może za mnie sie tez małpa wzięła?kapturnica, dorbie, Bozia3, moremi, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:I Kometa. A moze od razu do kliniki uderzcie. Przeciez tam nie tylko ivf. Lekarze ze specjalizacja was obejrza. A jak cos to juz bedziesz z papierami i badaniami na miejscu.
I dobry.
Dobry. Jest to też opcja, właśnie biorę to pod uwagę. Że tam nie tylko in vitro, mnie jakiejś konsultacji potrzeba. Ta moja się wypięła, a ja nawet monitoringu nie miałam. Dobrze ola pisze, ja też myślałam po hsg a co jeśli owocuję tylko z niedrożnego? A nie wiem. Monitoring to jednak wolałabym na miejscu robić w mieście a nie jeździć kupę kilometrów tylko na moni, bez sensu. Dzisiaj nie mam do tego głowy.Simba, Magdala, Aasiula, moremi, Mega, macduska, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ooo mój ulubiony
poszłam do nich (byli pierwsi) i mówię taka i taka chata, tu i tu, rynek wtórny i za ile
a oni na spotkanie przywlekli sprzedawcę, typa od kredytów (który nadaje się tylko i wyłącznie do trzęsienia wiśni) i rozmawiamy
Pani na siłę próbuje wcisnąć mi rynek pierwotny, stan deweloperski
tłumaczę jak krowie na rowie, że chcę już wykończone, ewentualnie do odświeżenia i tylko jedna dzielnica, jedna okolica mnie interesuje a ci swoje
baba miała wysłać mi na maila propozycję
wysłała...ale w dzielnicy po drugiej stronie Wisły, rynek pierwotny, stan deweloperski
pogoniłam ich w cholerę
Krakonka wrote:Homebroker.Bozia3, moremi, Mega, kkisia, Krakonka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Zauważyłam! Że nie ma nielajków!
A dlaczego mam 16 nielajków? Wczoraj miałam 1 a od wczorajnapisałam kilka postów. Może za mnie sie tez małpa wzięła?TO nie sztuka uzbierac lajki - ale niewielu się udało zebrać tyle chujków...
No kto nie lubi chujków w tym gronie ja się pytam....
Reni, Aasiula, Simba, moremi, Mega, gretka, macduska, kkisia, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:wiecie
lepiej mi bez tych nielajków,ja w sumie tylko jednego dałam(Kapcie która najechała na Olę)
No wlasnie o najezdzaniu bylo.
Jak pojawila sie olencja nikt na nia nie najechal. Tlumaczylo sie. Kapta tyle wiadomosci jej podala zdobytych przeciez na wlasnej krwawicy i doswiadczeniu, moremi link do darmowych badan, duzo tego bylo, samo wsparcie. Wszystko na tacy. Ale chyba nie dotarlo. Moze ona oczekiwala wspolnego zaplakania nad swoim okrutnym losem. Wiesz, ze tego tu nie bylo i nie bedzie.
No i potem ta i owa nie wykluczajac mnie sie zdenerwowaly z lekka.
No tekst o rodzeniu jako patent na za waska pochwe. Prosze cie.
kapturnica, Simba, moremi, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.