X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Eh, juz widze te bilbordy wzdluz A2: Chcesz spotkac sie z caffe, Reni i Dziobakiem? Nastepny szoł to Radom i Kielce! QUOTE wrote:

Czy "tournée" bedzie przejezdzalo przez kraj zabojadow ? Jak tak, to kiedy i gdzie mozna nabyc bilety ?/

normalnie jak procesja harlejowców od Putina :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:00

BISCA, Mega, caffe, Simba, Dziobak, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Moremi,wyluzuj ;)
    Magdala napisała komentarz do mojego posta w którym napisałam ze fajnie ze nie ma nielajków i że ja tylko jednego dałam,a ten jeden przypadł Kapcie która najechała na Olę( na msli miałam jej post w którym Ola została oskarżona o nielajki)
    No a Magdala musiała mnie żle zrozumieć bo skomentowała mój post pisząc o Olencji.

No wiesz,Ola-Olencja,mozna sie pomylić.
    No i koniec historii :)
    Moze jeszcze raz napisz o co chodzi, bo do tej pory nie rozumiem.

Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Moze jeszcze raz napisz o co chodzi, bo do tej pory nie rozumiem.
    to może ja, ja, ja! psze pani, mogę ja?!

chodziło nie o rozstrząsanie sprawy, czy przytykanie Kapty do Oli tylko o fakt że nielajków już nie ma. I ten post to tylko wspomnienie Magdy, że jedynego nielajka, którego ona sama dała to był ten dany Kapcie za oskarżenie Oli o zasypywanie Kapty nielajkami.
    Magda* wrote:
    wiecie
    lepiej mi bez tych nielajków,ja w sumie tylko jednego dałam(Kapcie która oskarzyła otwarcie Olę za swoje nielajki )

1. To było wtedy. Kiedyś. Dawno. Ten nielajk.
    2. Kapta przeprosiła Olę nie tak dawno. Potem. W stosunku do tego nielajka.
    3. Magda sobie wspomina nielajki. Nie rozstrząsa. Oto różnica. Nie ma powodu do zdenerwowania.

:) git?

Mega, Magda*, Sabina, macduska lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Eh, juz widze te bilbordy wzdluz A2: Chcesz spotkac sie z caffe, Reni i Dziobakiem? Nastepny szoł to Radom i Kielce! QUOTE wrote:

Czy "tournée" bedzie przejezdzalo przez kraj zabojadow ? Jak tak, to kiedy i gdzie mozna nabyc bilety ?
    TURNE :-P bedzie na razie krajowe. O ewentualnym rozszerzeniu go na Ojrope zadecyduje sukces ( lub jego brak) TURNE krajowego. ;-)

caffe, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc. Nie dam rady doczytac, poddalam sie jakies sto stron temu na 9:00 rano. Do powiedzenia tez nie mam za wiele, bom zarobiona jak nieszczcescie, a ksieciuniu ma urlop. Gdzie tu qrwa sprawiedliwosc? Se ponarzekam jeszcze , bo mi nawet obiadu nie zrobil, tylko kazal sie z McDonalda odbierac. Wiec oficjalnie oglaszam: pierdole, nie gotuje na wieki wiekow Amen! :-P

kapturnica, moremi, Mega, BISCA, Sabina, macduska, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo brzemienna umie złożyć zdanie ;-)

https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/pomozecie-bede-mama,7770.html

ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, macduska lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Czesc. Nie dam rady doczytac, poddalam sie jakies sto stron temu na 9:00 rano. Do powiedzenia tez nie mam za wiele, bom zarobiona jak nieszczcescie, a ksieciuniu ma urlop. Gdzie tu qrwa sprawiedliwosc? Se ponarzekam jeszcze , bo mi nawet obiadu nie zrobil, tylko kazal sie z McDonalda odbierac. Wiec oficjalnie oglaszam: pierdole, nie gotuje na wieki wiekow Amen! :-P
    Ty sie jakims gotowaniem zajmujesz - a tu takie emocje były - chujki, niechujki, obrazy, urazy...;)

stara.krycha, Reni, Dziobak, caffe, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mega, BISCA, gretka, macduska, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ty sie jakims gotowaniem zajmujesz - a tu takie emocje były - chujki, niechujki, obrazy, urazy...;)
    No ni mam qrwa czasu, bo mam chlopa na urlopie. Wiecie, rozumiecie...
    Ale z tego, co lukam napredce, nielajki Ovu zabralo precz?

moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Mnie zniesmaczyło to, że pisze jedno a robi drugie. Nie chce to niech nie pisze na swój temat, ale niech sprawę postawi jasno: odpierdolcie się ode mnie, nie wasza sprawa.
    Arwena, sorry, wywalam cię z przyjaciółek. Nawet do koleżanki z taką postawą ci daleko. Nie będę się zamartwiać kimś kto sobie nie życzy żadnego zainteresowania swoją osobą. Przykro mi.
    a kurwa mać ,czy ja powiedziałam odpierdolcie się ,tylko tyle ze więcej napiszę później,bez obrazy ale czasami mam poważniejsze sprawy niż odpowiedzi na forum...

jeśli nie pisze a tylko czytam czy lakuje ,to muszę mieć jakiś powód ,mam odczucia ze dużo osób tutaj czepia się tylko i wyłącznie mojej postawy ,inne jak tak robią to nie ma problemu ...

masz racje chyba nie mam tu po co pisać....

parędziesiąt postów temu Caffe napisała ze pisałam co u mnie tak ze 3dni temu ..,nawet komuś wtedy odpisywałam ...

Zofia8 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No ni mam qrwa czasu, bo mam chlopa na urlopie. Wiecie, rozumiecie...
    Ale z tego, co lukam napredce, nielajki Ovu zabralo precz?
    tak

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/pomozecie-bede-mama,7770.html
    hahahaa :P a jakie rozbudowane i pomocne zarazem
    pierwszy post - historyczny

Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jakies nieporozumienia mi tu Arewnowo-Kometowe sie wyswietlily. Nie wiem, o so chozi... Musze wiedziec?

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

oooo teraz to bym jej pochujkowała ,a ovu zabralo :(

kapturnica, Reni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    widzisz...z Arweną jest zupełnie odwrotny problem...:) ona sobie życzy zainteresowania swoją osobą aż zanadto - stąd takie zagrania...:) pytajcie mnie, szukajcie, dopytujcie..:) a ja Wam może odpowiem...:)Dlatego ja już dawno przestałam sobie psuć nerwy.....:)
    mylisz się w ocenianiu mnie ,bardzo się mylisz !!!
    ty Boziu i twoje poglądy są zawsze idealne i nieskalane - chyba tak myślisz ale to błąd ,wiesz nie jesteś idealna ido tego za bardzo pewna siebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:42

Zofia8 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    I jakies nieporozumienia mi tu Arewnowo-Kometowe sie wyswietlily. Nie wiem, o so chozi... Musze wiedziec?
    Mysle ,ze bez tego bedziesz żyła XD

stara.krycha, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i Kometa jeszcze jedno nawet tobie wtedy napisałam zdanie jak byłaś po zabiegu ale tego oczywiście nie pamiętasz ...

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena, a i owszem. Opowiadałaś co u ciebie. Nawet też ci odpisałam.
    Ale jak dla mnie z tą ciuciubabką przesadzasz- schemat zaczyna się powtarzać: powiem wam, powiem, tylko nie teraz, wieczorem, bo...coś tam coś tam... Zamiast taką tyradę pisać usprawiedliwiającą to możesz napisać choćby w skrócie temu kto pisał jaka jest sytuacja.
    Nikomu może nie napisałaś, że mamy się odpierdolić z tymi pytaniami, ale myślę że tak byłoby uczciwiej, bo ewidentnie widać, że masz nas gdzieś.
    Twoja wola co i komu piszesz i jak często, ale poprostu nikt nie lubi być zbywany i ignorowany.
    Tyle ode mnie. Peace.

c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa a ja myśle ze ze strony Moremi to taka ironia była ;) nie musisz tłumaczyć ;)

moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mysle ,ze bez tego bedziesz żyła XD
    No wiec, by neutralna w konflikcie, o ktorym pojecia nie mam, pozostac, napisze Wam, ze wpierdalam pierogi, ktore miesiac albo dwa temu zamrozilam, a urlopowicz zostal w McDonaldzie.

moremi, kapturnica, Mega, Bozia3, gretka, Dziobak, Aasiula, macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Arwena, a i owszem. Opowiadałaś co u ciebie. Nawet też ci odpisałam.
    Ale jak dla mnie z tą ciuciubabką przesadzasz- schemat zaczyna się powtarzać: powiem wam, powiem, tylko nie teraz, wieczorem, bo...coś tam coś tam... Zamiast taką tyradę pisać usprawiedliwiającą to możesz napisać choćby w skrócie temu kto pisał jaka jest sytuacja.
    Nikomu może nie napisałaś, że mamy się odpierdolić z tymi pytaniami, ale myślę że tak byłoby uczciwiej, bo ewidentnie widać, że masz nas gdzieś.
    Twoja wola co i komu piszesz i jak często, ale poprostu nikt nie lubi być zbywany i ignorowany.
    Tyle ode mnie. Peace.
    Kometa nie pisz bzdur ..bo coś tam -dla mnie to caś tam moje ,to bardzo ważne sprawy i problemy o których nie masz pojęcia ...i obys takich nie miała

‹‹ 10003 10004 10005 10006 10007 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ