35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Eh, juz widze te bilbordy wzdluz A2: Chcesz spotkac sie z caffe, Reni i Dziobakiem? Nastepny szoł to Radom i Kielce! QUOTE wrote:
Czy "tournée" bedzie przejezdzalo przez kraj zabojadow ? Jak tak, to kiedy i gdzie mozna nabyc bilety ?/
normalnie jak procesja harlejowców od PutinaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:00
BISCA, Mega, caffe, Simba, Dziobak, Aasiula, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Moremi,wyluzuj
Magdala napisała komentarz do mojego posta w którym napisałam ze fajnie ze nie ma nielajków i że ja tylko jednego dałam,a ten jeden przypadł Kapcie która najechała na Olę( na msli miałam jej post w którym Ola została oskarżona o nielajki)
No a Magdala musiała mnie żle zrozumieć bo skomentowała mój post pisząc o Olencji.
No wiesz,Ola-Olencja,mozna sie pomylić.
No i koniec historiiMega, kapturnica lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Moze jeszcze raz napisz o co chodzi, bo do tej pory nie rozumiem.
chodziło nie o rozstrząsanie sprawy, czy przytykanie Kapty do Oli tylko o fakt że nielajków już nie ma. I ten post to tylko wspomnienie Magdy, że jedynego nielajka, którego ona sama dała to był ten dany Kapcie za oskarżenie Oli o zasypywanie Kapty nielajkami.Magda* wrote:wiecie
lepiej mi bez tych nielajków,ja w sumie tylko jednego dałam(Kapcie która oskarzyła otwarcie Olę za swoje nielajki )
1. To było wtedy. Kiedyś. Dawno. Ten nielajk.
2. Kapta przeprosiła Olę nie tak dawno. Potem. W stosunku do tego nielajka.
3. Magda sobie wspomina nielajki. Nie rozstrząsa. Oto różnica. Nie ma powodu do zdenerwowania.
git?
Mega, Magda*, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Eh, juz widze te bilbordy wzdluz A2: Chcesz spotkac sie z caffe, Reni i Dziobakiem? Nastepny szoł to Radom i Kielce! QUOTE wrote:
Czy "tournée" bedzie przejezdzalo przez kraj zabojadow ? Jak tak, to kiedy i gdzie mozna nabyc bilety ?bedzie na razie krajowe. O ewentualnym rozszerzeniu go na Ojrope zadecyduje sukces ( lub jego brak) TURNE krajowego.
caffe, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc. Nie dam rady doczytac, poddalam sie jakies sto stron temu na 9:00 rano. Do powiedzenia tez nie mam za wiele, bom zarobiona jak nieszczcescie, a ksieciuniu ma urlop. Gdzie tu qrwa sprawiedliwosc? Se ponarzekam jeszcze , bo mi nawet obiadu nie zrobil, tylko kazal sie z McDonalda odbierac. Wiec oficjalnie oglaszam: pierdole, nie gotuje na wieki wiekow Amen!
kapturnica, moremi, Mega, BISCA, Sabina, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Czesc. Nie dam rady doczytac, poddalam sie jakies sto stron temu na 9:00 rano. Do powiedzenia tez nie mam za wiele, bom zarobiona jak nieszczcescie, a ksieciuniu ma urlop. Gdzie tu qrwa sprawiedliwosc? Se ponarzekam jeszcze , bo mi nawet obiadu nie zrobil, tylko kazal sie z McDonalda odbierac. Wiec oficjalnie oglaszam: pierdole, nie gotuje na wieki wiekow Amen!
stara.krycha, Reni, Dziobak, caffe, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mega, BISCA, gretka, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ty sie jakims gotowaniem zajmujesz - a tu takie emocje były - chujki, niechujki, obrazy, urazy...
Ale z tego, co lukam napredce, nielajki Ovu zabralo precz?moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Mnie zniesmaczyło to, że pisze jedno a robi drugie. Nie chce to niech nie pisze na swój temat, ale niech sprawę postawi jasno: odpierdolcie się ode mnie, nie wasza sprawa.
Arwena, sorry, wywalam cię z przyjaciółek. Nawet do koleżanki z taką postawą ci daleko. Nie będę się zamartwiać kimś kto sobie nie życzy żadnego zainteresowania swoją osobą. Przykro mi.
jeśli nie pisze a tylko czytam czy lakuje ,to muszę mieć jakiś powód ,mam odczucia ze dużo osób tutaj czepia się tylko i wyłącznie mojej postawy ,inne jak tak robią to nie ma problemu ...
masz racje chyba nie mam tu po co pisać....
parędziesiąt postów temu Caffe napisała ze pisałam co u mnie tak ze 3dni temu ..,nawet komuś wtedy odpisywałam ...Zofia8 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:oooo brzemienna umie złożyć zdanie
https://ovufriend.pl/forum/temperatury-wykresy-plodnosc/pomozecie-bede-mama,7770.htmla jakie rozbudowane i pomocne zarazem
pierwszy post - historycznyReni, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:widzisz...z Arweną jest zupełnie odwrotny problem...
ona sobie życzy zainteresowania swoją osobą aż zanadto - stąd takie zagrania...
pytajcie mnie, szukajcie, dopytujcie..
a ja Wam może odpowiem...:)Dlatego ja już dawno przestałam sobie psuć nerwy.....
ty Boziu i twoje poglądy są zawsze idealne i nieskalane - chyba tak myślisz ale to błąd ,wiesz nie jesteś idealna ido tego za bardzo pewna siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:42
Zofia8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Arwena, a i owszem. Opowiadałaś co u ciebie. Nawet też ci odpisałam.
Ale jak dla mnie z tą ciuciubabką przesadzasz- schemat zaczyna się powtarzać: powiem wam, powiem, tylko nie teraz, wieczorem, bo...coś tam coś tam... Zamiast taką tyradę pisać usprawiedliwiającą to możesz napisać choćby w skrócie temu kto pisał jaka jest sytuacja.
Nikomu może nie napisałaś, że mamy się odpierdolić z tymi pytaniami, ale myślę że tak byłoby uczciwiej, bo ewidentnie widać, że masz nas gdzieś.
Twoja wola co i komu piszesz i jak często, ale poprostu nikt nie lubi być zbywany i ignorowany.
Tyle ode mnie. Peace. -
Kometa a ja myśle ze ze strony Moremi to taka ironia była
nie musisz tłumaczyć
moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Mysle ,ze bez tego bedziesz żyła
moremi, kapturnica, Mega, Bozia3, gretka, Dziobak, Aasiula, macduska, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Arwena, a i owszem. Opowiadałaś co u ciebie. Nawet też ci odpisałam.
Ale jak dla mnie z tą ciuciubabką przesadzasz- schemat zaczyna się powtarzać: powiem wam, powiem, tylko nie teraz, wieczorem, bo...coś tam coś tam... Zamiast taką tyradę pisać usprawiedliwiającą to możesz napisać choćby w skrócie temu kto pisał jaka jest sytuacja.
Nikomu może nie napisałaś, że mamy się odpierdolić z tymi pytaniami, ale myślę że tak byłoby uczciwiej, bo ewidentnie widać, że masz nas gdzieś.
Twoja wola co i komu piszesz i jak często, ale poprostu nikt nie lubi być zbywany i ignorowany.
Tyle ode mnie. Peace.