35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
co za różnica
najlepiej chyba na takie osoby nie zwracać uwagi
ani dzień dobry ani pocałujcie mnie w dupę
co to qrwa ma być, gdzie jest Andżej!anna maria wrote:O ktos nowy jest ,czy moze stary z nowym nikiem ?
kapturnica, nick nieaktualny, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
A ja myślę, że to jakaś stara jest, bo menopauza ją dopadła. Ale to chyba nie to forumReni wrote:co za różnica
najlepiej chyba na takie osoby nie zwracać uwagi
ani dzień dobry ani pocałujcie mnie w dupę
co to qrwa ma być, gdzie jest Andżej!
nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
łażę po forum
uprawiałam seks przed owulacją czy jest nadzieja, że jestem w ciąży 
kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, BISCA, Mega, nick nieaktualny, gretka, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStara jestem ja. I tylko ja. Wypraszam sobie!moremi wrote:A ja myślę, że to jakaś stara jest, bo menopauza ją dopadła. Ale to chyba nie to forum

To mowilam ja, stara.krycha
moremi, kapturnica, BISCA, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale Ty się nazywasz stara, a jesteś młoda. Za to ta menopauza to taka stara jak matuzalemstara.krycha wrote:Stara jestem ja. I tylko ja. Wypraszam sobie!

To mowilam ja, stara.krycha
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Coś mocniejszego by sie przydałoComeToMeBaby wrote:a ja bidna niekumata...
kawy się napiję może
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
Taaa dobrze , dobrze ,jak mnie nie wolno pierogenów.stara.krycha wrote:Ja Ci ino dobrze zrobic kcialam, no...

Kalafiorem sie futruje . Tyle mi kurteczka zostało buu http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/sad-pink-mouse-emoticon.gif
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
nie atakuj mnie - bo Ci nie wyjdzie...Arwena wrote:mylisz się w ocenianiu mnie ,bardzo się mylisz !!!
ty Boziu i twoje poglądy są zawsze idealne i nieskalane - chyba tak myślisz ale to błąd ,wiesz nie jesteś idealna ido tego za bardzo pewna siebie
to miło, że w Twoich oczach wydaję się być nieskalana i idealna...
- nie spodziewałam się takiej nobilitacji....
A za bardzo pewna siebie to dla kogo jestem - dla Ciebie? Bo jeśli dla siebie - to sie tylko cieszę z tego - hehe
-
nick nieaktualnyW sumie racja. To po chuj tu wlazi w butach, jak juz po ptokach ma?moremi wrote:Ale Ty się nazywasz stara, a jesteś młoda. Za to ta menopauza to taka stara jak matuzalem

Mega, moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pocieszenie napisze, ze w pracy jadlam marchewke. Tylko marchewke. Lepiej?kapturnica wrote:Taaa dobrze , dobrze ,jak mnie nie wolno pierogenów.
Kalafiorem sie futruje . Tyle mi kurteczka zostało buu http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/sad-pink-mouse-emoticon.gif
Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidzisz Kapta? Robimy salatke? Twoj kalafior, moja marchewka i burak od BoziBozia3 wrote:spadówa buraku stąd....
Mega, kapturnica, Bozia3, Reni, moremi, BISCA, caffe, Aasiula, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość