35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
co za różnica
najlepiej chyba na takie osoby nie zwracać uwagi
ani dzień dobry ani pocałujcie mnie w dupę
co to qrwa ma być, gdzie jest Andżej!anna maria wrote:O ktos nowy jest ,czy moze stary z nowym nikiem ?kapturnica, stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, Heretyczka, Arwena, gretka, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co za różnica
najlepiej chyba na takie osoby nie zwracać uwagi
ani dzień dobry ani pocałujcie mnie w dupę
co to qrwa ma być, gdzie jest Andżej!stara.krycha, kapturnica, Mega, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
łażę po forum
uprawiałam seks przed owulacją czy jest nadzieja, że jestem w ciąży
kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, stara.krycha, BISCA, Mega, Arwena, gretka, Aasiula, macduska, kkisia, malgos741, Sabina, iwcia77, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A ja myślę, że to jakaś stara jest, bo menopauza ją dopadła. Ale to chyba nie to forum
To mowilam ja, stara.krychamoremi, kapturnica, BISCA, Aasiula, kkisia, Sabina, iwcia77, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Stara jestem ja. I tylko ja. Wypraszam sobie!
To mowilam ja, stara.krychastara.krycha, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:a ja bidna niekumata...
kawy się napiję możestara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ja Ci ino dobrze zrobic kcialam, no...
Kalafiorem sie futruje . Tyle mi kurteczka zostało buu http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/sad-pink-mouse-emoticon.gifstara.krycha, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:mylisz się w ocenianiu mnie ,bardzo się mylisz !!!
ty Boziu i twoje poglądy są zawsze idealne i nieskalane - chyba tak myślisz ale to błąd ,wiesz nie jesteś idealna ido tego za bardzo pewna siebie
to miło, że w Twoich oczach wydaję się być nieskalana i idealna...- nie spodziewałam się takiej nobilitacji....
A za bardzo pewna siebie to dla kogo jestem - dla Ciebie? Bo jeśli dla siebie - to sie tylko cieszę z tego - hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Taaa dobrze , dobrze ,jak mnie nie wolno pierogenów.
Kalafiorem sie futruje . Tyle mi kurteczka zostało buu http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/sad-pink-mouse-emoticon.gifMega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny