35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:no co się czepiasz - pewnie, że jest...:0 na dziewczynkę polowanie - ja też tak robię...
kapturnica, Mega, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie atakuj mnie - bo Ci nie wyjdzie...
to miło, że w Twoich oczach wydaję się być nieskalana i idealna...- nie spodziewałam się takiej nobilitacji....
A za bardzo pewna siebie to dla kogo jestem - dla Ciebie? Bo jeśli dla siebie - to się tylko cieszę z tego - hehe
wtedy własnie dosrałaś mi apropo starań nie znając mojej sytuacji ...pisałaś wtedy tak ze było mi bardzo przykro
tak jak Mango ,nie pisze tu z twojego powodu !!
a dlatego ze nie jestem taka jak ty wiele razy polubiłam twoje posty ale tylko te które nie sprawiały komuś przykrości,bo potrafisz fajnie pisać jak piszesz z serca (nawet krytycznie) ...a nie zawsze trzeba być dosadnym a przy tym okrutnym
i czytaj ze zrozumieniem "ty Boziu i twoje poglądy są zawsze idealne i nieskalane - chyba tak myślisz ale to BŁĄD,wiesz nie jesteś idealna "
jak tu ktoś kiedyś napisał o tobie "żelazna dama"
jesteś zbyt pewna siebie Boziu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:18
Mango, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:To daj borze dziecku zdrowie, jak wredna matka pokarales
http://emoticoner.com/files/emoticons/pink-mouse/laugh-pink-mouse-emoticon.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 16:23
stara.krycha, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:tak jak Mango ,nie pisze tu z twojego powodu !!
Arwena, sama się nakrecasz. Moim zdaniem dziewczyny mają sporo racji. I faktycznie - pytanie o Twoją sytuację zadałam po raz ostatni. Tak, czuję się lekceważona, tym bardziej że zbyłaś mnie tym "wieczorem" nie pierwszy raz. Sama palisz za sobą mosty.kapturnica, ComeToMeBaby, anna maria, macduska, Mega, kkisia, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
sie dzieje... a ja nie mam czasu- krycha lacze sie bolu- moj ma jescze 10 dni wolnego, po tym chyba ja powinnam zapodac sobie urlop ....
a witam sieoczywiscie fotek nie widzialam!!
Kisia - nie powiem , troche mi ulzylo....to jesienia mamm nadzeje bedziemy wydeptywac korytarze kliniki
moremi, ComeToMeBaby, anna maria, macduska, Mega, kkisia, Sabina, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:1. To było wtedy. Kiedyś. Dawno. Ten nielajk.
2. Kapta przeprosiła Olę nie tak dawno. Potem. W stosunku do tego nielajka.
3. Magda sobie wspomina nielajki. Nie rozstrząsa. Oto różnica. Nie ma powodu do zdenerwowania.
git?
a jednak tu ktoś mnie rozumie (co za ulga,uff)
bo już się zaczęłam denerwowaćComeToMeBaby, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A pisała, że z mojego powodu.
Arwena, sama się nakrecasz. Moim zdaniem dziewczyny mają sporo racji. I faktycznie - pytanie o Twoją sytuację zadałam po raz ostatni. Tak, czuję się lekceważona, tym bardziej że zbyłaś mnie tym "wieczorem" nie pierwszy raz. Sama palisz za sobą mosty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 16:39
-
a i Kometa- ja bym zrobila laparo- ja z wlasnego przykladu- kwestia endomendy- mnie zatkala obydwa- a nie przypusczalam ze mam ( uspilam przez lata stosowania antykow)-do czego zmierzam - lepiej wiedziec czy jest, bo jakby sie okazalo, ze tylko ivf- to inaczej podchodzi sie do stymulacji- najpierw sie "usypia" jajniki- wPl mowiono mi ze 3 mce, a tutejszy ze nawet 6mcy tzw. sztuczna menopauza.
Moja rada zrobic- zeby nie bylo niespodzianekkapturnica, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Mega, kkisia, Sabina, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
gretka -
Arwena wrote:moremi ten post w którym wspomniałam mango nie był do ciebie a do Bozi ,patrz uważnie !!
nie kumam to nie mozna czytac postow i sie odnosic do nich, bo nie jest w tyt. moj nick? az takie zmiany?moremi, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Mala79, Reni, malgos741, Sabina, iwcia77, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
gretka