35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:1. To było wtedy. Kiedyś. Dawno. Ten nielajk.
2. Kapta przeprosiła Olę nie tak dawno. Potem. W stosunku do tego nielajka.
3. Magda sobie wspomina nielajki. Nie rozstrząsa. Oto różnica. Nie ma powodu do zdenerwowania.
git?
Kometa, to był sarkazmkapturnica, ComeToMeBaby, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Arwena wrote:i Kometa jeszcze jedno nawet tobie wtedy napisałam zdanie jak byłaś po zabiegu ale tego oczywiście nie pamiętasz ...
Tyle że ta konkretna dyskusja dotyczy twojej postawy a nie mojej.
I żebyś mnie źle nie zrozumiała- nie życzę Ci źle. Mówisz, że uciekasz, bo masz zajęcia , a siedzisz na forum, lajkujesz posty i zapomniałam dopisać, ze w międzyczasie wtrącasz jeszcze ze dwa posty, z których jeden dotyczy chędożenia, drugi jest strzępkiem informacji na temat @. Czyli co- jednak czas był? I jeszcze jedno- oczywiście, że każdy ma swoje sprawy poza forum. Ale to może coś napisz jak będziesz miała czas, a nie piszesz że napiszesz ale nie teraz tylko wieczorem. Nie raz i nie dwa czekałyśmy na ten twój wieczór, a mijał często tydzień, dwa albo i trzy zanim coś skrobnęłaś i to po ponownym zapytaniu co u ciebie.
Może i masz inne wyobrażenie sytuacji, ja opisuję fakty. I oczywiście masz pełne prawo do swojego zdania na ten temat. I jeszcze jedno- nikt ci tu nie zabrania pisać. Jest nawet wręcz przeciwnie. Ale to ty o tym decydujesz. Tylko za każdym razem robisz nas w konia. A już myslałam (właśnie przy tym ostatnim razie, który wspomniałaś), że jednak się otworzyłaś. Niestety nic się nie zmieniło i dalej nas tu tak samo traktujesz.
Ja wyczerpałam chyba temat. Tyle ode mnie.moremi lubi tę wiadomość
-
co się tutaj dzieje
na chwilę człowiek się oddali w celu spożycia, a już się kwoki dziobią
spokój mnie tu, bo po łapach dam!stara.krycha, moremi, Mega, BISCA, Dziobak, Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Kometa a ja myśle ze ze strony Moremi to taka ironia była
nie musisz tłumaczyć
Reni, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
menop wrote:Spoko baby bo Was prędzej menopauza dopadnie
Reni, kapturnica, BISCA, Mega, Aasiula, Magdala, macduska, Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:No wiec, by neutralna w konflikcie, o ktorym pojecia nie mam, pozostac, napisze Wam, ze wpierdalam pierogi, ktore miesiac albo dwa temu zamrozilam, a urlopowicz zostal w McDonaldzie.
I kurNa nie zjadłam ani jednego!! To sie nazywa miec ból dupy!!stara.krycha, anna maria, Aasiula, Magdala, macduska, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:Kometa nie pisz bzdur ..bo coś tam -dla mnie to caś tam moje ,to bardzo ważne sprawy i problemy o których nie masz pojęcia ...i obys takich nie miała
nie podważam ważności tego twojego "coś tam". każdy ma swoje "coś tam". -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja zrobiłam pierogi z truskawkami i drugie z czeresniami i co ??
I kurNa nie zjadłam ani jednego!! To sie nazywa miec ból dupy!! -
moremi wrote:Yhmmmm... To dlatego powtórzyła trzy razy za co dała Kapcie niechujka?
Kometa, to był sarkazm
kawy się napiję możestara.krycha, moremi, Mega, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Mam za malo danych jak na razie
stara.krycha, kapturnica, BISCA, Mega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!