35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Yhmmmm... To dlatego powtórzyła trzy razy za co dała Kapcie niechujka?ComeToMeBaby wrote:1. To było wtedy. Kiedyś. Dawno. Ten nielajk.
2. Kapta przeprosiła Olę nie tak dawno. Potem. W stosunku do tego nielajka.
3. Magda sobie wspomina nielajki. Nie rozstrząsa. Oto różnica. Nie ma powodu do zdenerwowania.
git?
Kometa, to był sarkazm
kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pamiętam i byłam wdzięczna za każde słowo każdej która się nade mną pochyliła. Dziękuję.Arwena wrote:i Kometa jeszcze jedno nawet tobie wtedy napisałam zdanie jak byłaś po zabiegu ale tego oczywiście nie pamiętasz ...
Tyle że ta konkretna dyskusja dotyczy twojej postawy a nie mojej.
I żebyś mnie źle nie zrozumiała- nie życzę Ci źle. Mówisz, że uciekasz, bo masz zajęcia , a siedzisz na forum, lajkujesz posty i zapomniałam dopisać, ze w międzyczasie wtrącasz jeszcze ze dwa posty, z których jeden dotyczy chędożenia, drugi jest strzępkiem informacji na temat @. Czyli co- jednak czas był? I jeszcze jedno- oczywiście, że każdy ma swoje sprawy poza forum. Ale to może coś napisz jak będziesz miała czas, a nie piszesz że napiszesz ale nie teraz tylko wieczorem. Nie raz i nie dwa czekałyśmy na ten twój wieczór, a mijał często tydzień, dwa albo i trzy zanim coś skrobnęłaś i to po ponownym zapytaniu co u ciebie.
Może i masz inne wyobrażenie sytuacji, ja opisuję fakty. I oczywiście masz pełne prawo do swojego zdania na ten temat. I jeszcze jedno- nikt ci tu nie zabrania pisać. Jest nawet wręcz przeciwnie. Ale to ty o tym decydujesz. Tylko za każdym razem robisz nas w konia. A już myslałam (właśnie przy tym ostatnim razie, który wspomniałaś), że jednak się otworzyłaś. Niestety nic się nie zmieniło i dalej nas tu tak samo traktujesz.
Ja wyczerpałam chyba temat. Tyle ode mnie.
moremi lubi tę wiadomość
-
co się tutaj dzieje
na chwilę człowiek się oddali w celu spożycia, a już się kwoki dziobią
spokój mnie tu, bo po łapach dam!
nick nieaktualny, moremi, Mega, BISCA, Dziobak, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yyyyhyyyymmmm.... a to sorry... a ja myślałam, że na słoneczko zasłużę... że koleżance pomogłam.. czy co... starałam sięMega wrote:Kometa a ja myśle ze ze strony Moremi to taka ironia była
nie musisz tłumaczyć 
Reni, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
A ty kto? I gdzie dzień dobry? A buty wytarła o wycieraczkę?menop wrote:Spoko baby bo Was prędzej menopauza dopadnie

Reni, kapturnica, BISCA, Mega, Aasiula, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
A ja zrobiłam pierogi z truskawkami i drugie z czeresniami i co ??stara.krycha wrote:No wiec, by neutralna w konflikcie, o ktorym pojecia nie mam, pozostac, napisze Wam, ze wpierdalam pierogi, ktore miesiac albo dwa temu zamrozilam, a urlopowicz zostal w McDonaldzie.
I kurNa nie zjadłam ani jednego!! To sie nazywa miec ból dupy!!
nick nieaktualny, anna maria, Aasiula, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

-
coś tam bo nie pamiętam co pisałaś konkretnie a nie chciało mi się szukać postu.Arwena wrote:Kometa nie pisz bzdur ..bo coś tam -dla mnie to caś tam moje ,to bardzo ważne sprawy i problemy o których nie masz pojęcia ...i obys takich nie miała
nie podważam ważności tego twojego "coś tam". każdy ma swoje "coś tam". -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj... Ja mialam z miesem, ale juz zjadalm... Ale jak chcesz, to Ci Bic Maca moze jeszcze zdaze zamowic?kapturnica wrote:A ja zrobiłam pierogi z truskawkami i drugie z czeresniami i co ??
I kurNa nie zjadłam ani jednego!! To sie nazywa miec ból dupy!! -
Mysle ,ze ten jeden niechuj w lewo czy w prawo mnie juz nie dobijemoremi wrote:Yhmmmm... To dlatego powtórzyła trzy razy za co dała Kapcie niechujka?
Kometa, to był sarkazm
nick nieaktualny, moremi, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość

-
a ja bidna niekumata...moremi wrote:Yhmmmm... To dlatego powtórzyła trzy razy za co dała Kapcie niechujka?
Kometa, to był sarkazm
kawy się napiję może
nick nieaktualny, moremi, Mega, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
To olać ciepłym żółtym ja taka niewychowana.stara.krycha wrote:Mam za malo danych jak na razie
nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!