35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ooo mój ulubiony
poszłam do nich (byli pierwsi) i mówię taka i taka chata, tu i tu, rynek wtórny i za ile
a oni na spotkanie przywlekli sprzedawcę, typa od kredytów (który nadaje się tylko i wyłącznie do trzęsienia wiśni) i rozmawiamy
Pani na siłę próbuje wcisnąć mi rynek pierwotny, stan deweloperski
tłumaczę jak krowie na rowie, że chcę już wykończone, ewentualnie do odświeżenia i tylko jedna dzielnica, jedna okolica mnie interesuje a ci swoje
baba miała wysłać mi na maila propozycję
wysłała...ale w dzielnicy po drugiej stronie Wisły, rynek pierwotny, stan deweloperski
pogoniłam ich w choleręKrakonka lubi tę wiadomość
-
À le tu wesolo. Mialam z Wami posiedziec w przerwie, ale ekipa zorganizowala grila. Zaznaczam, ze za bardzo warunkow nie ma. Ot, kawalek trawnika za oknem (dobrze , ze jestesmy na parterze). Stol konferencyjny przez okno na dwor, krzesla, elektryczny gril. Kazdy cos przyniosl. Salatke z ryzu, mieso, sosy, deser, wino, parasol . Bylo super
Tylko teraz ciezko sie zabrac za prace. Koncze kawe i biore. Tym bardziej, ze po kilkudniowej przerwie ma tyyyyyyyle do zrobienia.
Kkisiel. Wg mnie bardzo sluszna decyzjaJestem z Toba
Aasiula, Zofia8, Bozia3, Sabina, caffe, Simba, Mega, gretka, macduska, kkisia, Krakonka, malgos741, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:no powiem Wam, że w towarzystwie Dziobaka, Reni i caffe to może byc ciekawa kawa.....nie będziecie przypadkiem wszystkie w dawnej stolicy?
A tak w ogóle to wychodzi na to, że sama będę musiala duże prasowanie odwalić, bo Dziobak karmi, a Reni będzie może już w ciąży.Bozia3, moremi, Reni, Mega, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Jestem juz jedna naga w Pl i ciesze sie jak glupi do sera.
kapturnica, Aasiula, Sabina, BISCA, Mega, Magdala, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:No jak bedzie piknie to kto wie
A tak w ogóle to wychodzi na to, że sama będę musiala duże prasowanie odwalić, bo Dziobak karmi, a Reni będzie może już w ciąży.Aasiula, caffe, Dziobak, BISCA, Mega, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:No wlasnie o najezdzaniu bylo.
Jak pojawila sie olencja nikt na nia nie najechal. Tlumaczylo sie. Kapta tyle wiadomosci jej podala zdobytych przeciez na wlasnej krwawicy i doswiadczeniu, moremi link do darmowych badan, duzo tego bylo, samo wsparcie. Wszystko na tacy. Ale chyba nie dotarlo. Moze ona oczekiwala wspolnego zaplakania nad swoim okrutnym losem. Wiesz, ze tego tu nie bylo i nie bedzie.
No i potem ta i owa nie wykluczajac mnie sie zdenerwowaly z lekka.
No tekst o rodzeniu jako patent na za waska pochwe. Prosze cie. -
Magdala wrote:No wlasnie o najezdzaniu bylo.
Jak pojawila sie olencja nikt na nia nie najechal. Tlumaczylo sie. Kapta tyle wiadomosci jej podala zdobytych przeciez na wlasnej krwawicy i doswiadczeniu, moremi link do darmowych badan, duzo tego bylo, samo wsparcie. Wszystko na tacy. Ale chyba nie dotarlo. Moze ona oczekiwala wspolnego zaplakania nad swoim okrutnym losem. Wiesz, ze tego tu nie bylo i nie bedzie.
No i potem ta i owa nie wykluczajac mnie sie zdenerwowaly z lekka.
No tekst o rodzeniu jako patent na za waska pochwe. Prosze cie.Reni, Mega, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:No jak bedzie piknie to kto wiecaffe wrote:A tak w ogóle to wychodzi na to, że sama będę musiala duże prasowanie odwalić, bo Dziobak karmi, a Reni będzie może już w ciąży.
moremi, caffe, Bozia3, BISCA, Aasiula, Mega, macduska, kkisia, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Magdala ,ale ja mam na mysli Olę_35,a dokładnie post w którym została otwarcie oskarżona o te wszystkie nielajki dla Kapty
Bozia3, Reni, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Przeprosiła. Będziesz to jeszcze rozstrząsać?
Magdala napisała komentarz do mojego posta w którym napisałam ze fajnie ze nie ma nielajków i że ja tylko jednego dałam,a ten jeden przypadł Kapcie która najechała na Olę( na msli miałam jej post w którym Ola została oskarżona o nielajki)
No a Magdala musiała mnie żle zrozumieć bo skomentowała mój post pisząc o Olencji.
No wiesz,Ola-Olencja,mozna sie pomylić.
No i koniec historiiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:56
-
Eh, juz widze te bilbordy wzdluz A2: Chcesz spotkac sie z caffe, Reni i Dziobakiem? Nastepny szoł to Radom i Kielce! QUOTE wrote:
Czy "tournée" bedzie przejezdzalo przez kraj zabojadow ? Jak tak, to kiedy i gdzie mozna nabyc bilety ?Reni, moremi, caffe, Mega, Simba, Dziobak, Aasiula, kapturnica, Sabina, macduska, kkisia, malgos741, iwcia77, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny