35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kometka- ta ostatnia propozycja wydaje mi sie "za bogata" i mysle ze bylo by oki cos wydluzajacego dekolt
zerknelam jeszce raz- naprawde cos skromnego- bo sporo koronki- krysztalki, albo perly krotki naszyjnik przy samej szyi, a okulary zamieniasz na szkla?- bo jak okulary to mnie sie podobaja malutkie kolczyki na wkrecie, bo jak dlugi kolczyk to z okularami jakos mi sie nie komponuja....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:23
ComeToMeBaby, dorbie, macduska, moremi, BISCA, kkisia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
Arwena wrote:to ty mnie atakujesz nie ja ciebie swoimi słowami ,własnie to ty i za twoją sprawą tak jest jak jest ,ty ostatnio namawiałaś dziewczyny żeby nie pytały i nie interesowały się moją osoba...tylko nie wiem po co ...
wtedy własnie dosrałaś mi apropo starań nie znając mojej sytuacji ...pisałaś wtedy tak ze było mi bardzo przykro
tak jak Mango ,nie pisze tu z twojego powodu !!
i czytaj ze zrozumieniem "ty Boziu i twoje poglądy są zawsze idealne i nieskalane - chyba tak myślisz ale to BŁĄD,wiesz nie jesteś idealna "
jak tu ktoś kiedyś napisał o tobie "żelazna dama"
jesteś zbyt pewna siebie Boziumoremi, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Sto lat dla Tomeczka!
Dajcie spokoj Arwenie. Jak bedzie chciala to napisze co u niej a czytac ma prawo forum.kapturnica, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
gretka -
BISCA wrote:Sugeruje tylko kolczyki (groszki-perly albo inna forme ale nie dlugie) a zamiast naszyjnika tylko diamecik na niewidocznej zylce.
Mi sie osobiscie nie podobaja wcale takie "zestawy" jak proponujesz. Ale nie przejmuj sie moim zdaniem. To sie musi Tobie, nie mi podobacComeToMeBaby, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Nie chce mi się już z Tobą o tym dyskutować. Rób sobie co chcesz i mango też. Ty ty ty - tylko wytykasz i to z małej litery. Nie obarczaj mnie odpowiedzialnością za własne tu układy towarzyskie, bo sama je budujesz - a nie ja. Kometę dziś wkurzyłaś i słusznie zareagowala - ja tylko to potwierdziłam. A dziewczyny kiedyś dawno po prostu uprzedziłam, że lubisz wodzić innych za nos zwracając w ten sposób na siebie uwagę. I tyle mam w tym temacie do powiedzenia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:25
SolarPolar, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:Kometka- ta ostatnia propozycja wydaje mi sie "za bogata" i mysle ze bylo by oki cos wydluzajacego dekolt
zerknelam jeszce raz- naprawde cos skromnego- bo sporo koronki- krysztalki, albo perly krotki naszyjnik przy samej szyi, a okulary zamieniasz na szkla?- bo jak okulary to mnie sie podobaja malutkie kolczyki na wkrecie, bo jak dlugi kolczyk to z okularami jakos mi sie nie komponuja....
właśnie nie chcę przedobrzyć i szukam i kombinuję. muszę szukać czegoś delikatniejszego.
okulary zamieniam na szkła, bo mi się tam wogóle nie komponują hyhyhy, a poza tym najnowsze to nie są i na każdym zdjęciu trzeba by je retuszowaćdorbie, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Sugeruje tylko kolczyki (groszki-perly albo inna forme ale nie dlugie) a zamiast naszyjnika tylko diamecik na niewidocznej zylce.
Mi sie osobiscie nie podobaja wcale takie "zestawy" jak proponujesz. Ale nie przejmuj sie moim zdaniem. To sie musi Tobie, nie mi podobacBISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:Kometka- ta ostatnia propozycja wydaje mi sie "za bogata" i mysle ze bylo by oki cos wydluzajacego dekolt
Kometa dokładam się do Gretki
Jeśli chodzi o naszyjnik to musi nie być za bogaty i lepiej podłużny. Mi się podoba ten drugi, tylko żeby był ecru
A kolczyki tak jak Gretka napisała do okularów musza być krótkie, tak samo jak będziesz miała włosy zwisające to krótkie kolczyki, a jak zupełnie upięte to dłuższeComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Arwena wrote:czym ja ją wkurzyłam no czym ,przecież się nawet do niej nie odezwałam słowem,to Kometa zaczęła temat mojego pisania i nie pisania tutaj
ale widzę, że nie rozumiesz więc nie trzeba tego drążyć, naprawdę.gretka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:wiesz moremi ,
skoro zrozumiałas mój przekaz ,to po co te dziwne komentarze?
myslałaś ze ja naprawdę chcę to rozgrzebwać???
rajcują cie takie głupie forumowe przepychanki?
ja tylko napisałam o swoich odczuciach
dla mnie temat skończony
( PEACE )Simba lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny