X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    nie wiem czy pasuje ale spodobalo mi sie

http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,18881
    no, taki inny, nowoczesny. bardzo fajny. ale klimat sukienki jest raczej taki...romantyczny (?). ten chyba nie będzie pasować. ale dzięki.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no właśnie. swoim zachowaniem.
    ale widzę, że nie rozumiesz więc nie trzeba tego drążyć, naprawdę.
    rozumiem aż za dobrze ,po prostu widzę ze chyba mnie tu co nie które nie chcą i tyle,jesli kogoś denerwuje to ze komuś z kolei innemu chciałbym na pytanie odpowiedzieć wieczorem ...

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    ładniutki, ale wydaje mi sie za nowoczesny do tej sukni
    o właśnie. ok.

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    rozumiem aż za dobrze ,po prostu widzę ze chyba mnie tu co nie które nie chcą i tyle,jesli kogoś denerwuje to ze komuś z kolei innemu chciałbym na pytanie odpowiedzieć wieczorem ...
    Arwena, ja bym Cię teraz przez kolano przełożyła i zlała porzadnie w dupę. Uspokoisz się?

Mega, kapturnica, gretka, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Arwena, Bozia3, Magdala, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    Arwena, daj spokój.
    Nikt cię stąd nie wygania ani nie życzy ci źle.

Mega, kapturnica, macduska, gretka, moremi, kkisia, Bozia3, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wreszcie Was dogoniłam!
    Aż miło zajrzeć, taki ruch na forum! Tyle nadrabiania!

Obgoniłam pół powiatu od rana.
    Nóg nie czuję.
    Kupiłam rośliy do ogrodu, ciuchy i garnek do dżemów.
    Mam mieć 10 kg truskawek.
    Zmęczona jestem ale lubię jak się tak dużo dzieje. :-)

Mega, Aasiula, gretka, Arwena, BISCA, kkisia, Bozia3, Mala79, Magdala, Sabina, iwcia77, Heretyczka, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Arwena, ja bym Cię teraz przez kolano przełożyła i zlała porządnie w dupę. Uspokoisz się?
    jak mnie znajdziesz :P

• gretka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na rylce taki znalazlam tylko moze jak by mniej to lepiej?

http://modna.pl/przedmiot/60439_Magnifique

albo
    http://modna.pl/przedmiot/78009_Kryszta%C5%82owa+Rosa+-+naszyjnik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:52

ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

gretka
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ooo mój ulubiony :-)
    poszłam do nich (byli pierwsi) i mówię taka i taka chata, tu i tu, rynek wtórny i za ile
    a oni na spotkanie przywlekli sprzedawcę, typa od kredytów (który nadaje się tylko i wyłącznie do trzęsienia wiśni) i rozmawiamy
    Pani na siłę próbuje wcisnąć mi rynek pierwotny, stan deweloperski
    tłumaczę jak krowie na rowie, że chcę już wykończone, ewentualnie do odświeżenia i tylko jedna dzielnica, jedna okolica mnie interesuje a ci swoje
    baba miała wysłać mi na maila propozycję
    wysłała...ale w dzielnicy po drugiej stronie Wisły, rynek pierwotny, stan deweloperski
    pogoniłam ich w cholerę

U mnie to samo. Ja że 4 pokoje, północ miasta, nie mniej niż 70m, cena niska do generalnego lub wyższa do ewentualnego pomalowania. Dostałam ofertę. 3 pokoje, 54m, cena spora (więcej, niż miałam), do kapitalnego łącznie z wymianą okien. Albo 3 pokoje, 75m w burakach na południu, lata 80 cena jak za 21 wiek.
    Nie rozumiem tego zupełnie...

Bozia3, Heretyczka lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od jakiegoś czasu mam fazę na bitą śmietanę,ubijam pojemniczek 200ml i sama zjadam z rozkoszą,moze bć z truskawkami,rodzynkami czy bananem

łagodne,słodkie smaki w tej ciązy po zakończeniu 1 trymestru to jest temat przewodni ;)

dorbie, Magdala, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    nie wiem czy pasuje ale spodobalo mi sie

http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,18881

No, fajny ten

Bozia3 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    na rylce taki znalazlam tylko moze jak by mniej to lepiej?

http://modna.pl/przedmiot/60439_Magnifique

albo
    http://modna.pl/przedmiot/78009_Kryszta%C5%82owa+Rosa+-+naszyjnik
    pierwszy: jest bardzo obfity
    drugi: te przezroczyste kryształki wogóle mi nie pasują, widziałam taką biżuterię robioną z tych kryształków, to wygląda jak plastik, tak sztucznie bardzo.

chyba jednak wolałabym jakąś zawieszkę delikatną na delikatnym łańcuszku. taką co się układa w łuk albo literę v. zawieszkę z perełką dopasowaną do kolczyków. czegoś takiego będę szukać. w ecru.

w każdym razie wiem, że lepszy jest łuk niż okrągłe i musi być delikatniejsze. aj lav ju girls :)

p.s. pogrzebię sobie w tych linkach, może mi co wpadnie w oko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 18:03

Mega, BISCA, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z braku laku opycham się arbuzem.
    Czereśnie jeszcze zielone.

Moja prywatna wizja raju- to mniej więcej taki widok jaz z Kapty kibelka. Gdzie nie spojrzeć tam czeresnie. :-)

Mega, kkisia, BISCA, Bozia3, moremi, kapturnica, Mala79, Dziobak, Aasiula, Magdala, Sabina, ania.g, Heretyczka, efcia, Simba lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    pierwszy: jest bardzo obfity
    drugi: te przezroczyste kryształki wogóle mi nie pasują, widziałam taką biżuterię robioną z tych kryształków, to wygląda jak plastik, tak sztucznie bardzo.

chyba jednak wolałabym jakąś zawieszkę delikatną na delikatnym łańcuszku. taką co się układa w łuk albo literę v. zawieszkę z perełką dopasowaną do kolczyków. czegoś takiego będę szukać. w ecru.

w każdym razie wiem, że lepszy jest łuk niż okrągłe i musi być delikatniejsze. aj lav ju girls :)
    a to cos takiego to w aparcie na bank bo kupowalam, moze znajde...

http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,4,18790 ? tlko kolczyki ciut dluzsze
    http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,4,18793

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 18:06

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

gretka
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na sekundę na razie, bo mi siępali.
    Byłam. wWyłożyłyśmy pół sprawy (byłam ze znajomą -prawnikiem) i nagle pan dyr. się uniósł i prawie nas wyprosił. Kazał iśc do diabła do reklamacji, a jak koleżanka prawnickza się oddaliła, to mnie napadł o kasę. Powiedziałam, ze jak najbardziej, tylko że chyba płatności się zawiesza na czas trwania sprawy/negocjacji czy czegoś tam.
    Koleżanka twierdzi, ze się bardzo zdenerwował.
    A przecież nawet nie zdążyłyśmy mu powiedzieć, że ta heca z tym niedostępnym mieszkaniem jest podstawą do unieważnienia umowy...
    Mamy plan, znam najczarniejszy scenariusz (przeżyję, może nawet bez leków, tylko remont kuchni mi się najwyżej odwlecze o rok, trudno).
    Mimo dziwactwa sytuacji jestem z siebie dumna, bo poszłam, weszłam do gabinetu, mówiłam. A to wszystko bez zawału :)
    Dzięki za trzymanie :)
    I za posarkanie na pośredników, lepiej mi się zrobiło :)
    Doczetam resztę później :)

gretka, Magda*, ComeToMeBaby, Arwena, macduska, kkisia, Bozia3, moremi, Mala79, caffe, Aasiula, Magdala, Reni, beates, Sabina, ania.g, efcia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    laski, mam problem z doborem biżuterii do tej sukni swojej... kwestia naszyjnika- posiadać czy nie posiadać, a jeśli posiadać to jaki kształt...
    to, ze perełki to już wiem, najlepsza opcja do koronek. i ecru- pod kolor sukni. pomożecie?.... pliz... bo przeczesuję różne "poradniki" i jaka niezdecydowana byłam taka jestem... :(
    ja bym założyła bransoletę i dluuugie kolczyki i wsio :) nie lubię wszelakich naszyjników przy ślubnych sukniach bo i tak strój jest bogaty. A co we włosach bedzie? Welon, kwiat a moze woalka??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 18:14

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a to cos takiego to w aparcie na bank bo kupowalam, moze znajde...

http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,4,18790 ? tlko kolczyki ciut dluzsze
    http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,4,18793
    bardzo ładne. tylko perełki ecru musiałyby być, patrzyłam, ale nie ma opcji zmiany.

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    A co bedzie w uszach? Bo ja bym założyła bransoletę i dluuugie kolczyki i wsio :)
    własnei się zastanawiam nad koniecznoscią posiadania czegoś na szyi. podobno dekolt caro nie wymaga posiadania łańcuszka, ale ten dekolt jest głęboki, czy nie będzie tam za pusto?
    chociaż co oglądałam katalogi ze sukniami ślubnymi to tam z 80% modelek było bez naszyjników. robotę robiły kolczyki i bransoletka.

moremi, Natka_79 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, tak czy inaczej dobre wieści. Masz asa w rękawie i nie zawahaj się go użyć. Dobrze, że masz prawnika pod ręką. Powodzenia! :)

Krakonka lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja na sekundę na razie, bo mi siępali.
    Byłam. wWyłożyłyśmy pół sprawy (byłam ze znajomą -prawnikiem) i nagle pan dyr. się uniósł i prawie nas wyprosił. Kazał iśc do diabła do reklamacji, a jak koleżanka prawnickza się oddaliła, to mnie napadł o kasę. Powiedziałam, ze jak najbardziej, tylko że chyba płatności się zawiesza na czas trwania sprawy/negocjacji czy czegoś tam.
    Koleżanka twierdzi, ze się bardzo zdenerwował.
    A przecież nawet nie zdążyłyśmy mu powiedzieć, że ta heca z tym niedostępnym mieszkaniem jest podstawą do unieważnienia umowy...
    Mamy plan, znam najczarniejszy scenariusz (przeżyję, może nawet bez leków, tylko remont kuchni mi się najwyżej odwlecze o rok, trudno).
    Mimo dziwactwa sytuacji jestem z siebie dumna, bo poszłam, weszłam do gabinetu, mówiłam. A to wszystko bez zawału :)
    Dzięki za trzymanie :)
    I za posarkanie na pośredników, lepiej mi się zrobiło :)
    Doczetam resztę później :)
    no wiedziałam, że tak będzie z tymi sępami.....a oferty nieaktualne, to też stara sztuczka. Trzymają takie na przynętę - Ty się zgłosisz i oni już CIę mają jako potencjalną klientkę - bo jak nie ta oferta, to może coś innego wcisną. Ta pieprzona Tecnocasa robi podobnie - w tych roznoszonych ulotkach są fotki zupełnie często nieaktualne - normalnie jak Świadkowie Jehowy werbują....

Magda* lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 10009 10010 10011 10012 10013 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ