X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zdania, że tylko kolczyki i bransoleta. Łańcuszek czy naszyjnik już zbędny.

Truskawki pachną obłędnie. :-)

ComeToMeBaby, Mala79, Natka_79, Mega, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ech, szykuje mi sie pogrzeb w rodzinie, zmarla ciocia mojego taty ale to bliska rodzina :( nie wiem co mam zrobic, bo nie czuje na siłach uczestniczyć w pogrzebie ale raczej powinnam...

Natka, w twoim stanie jesteś usprawiedliwiona. Jeśli będziesz się dobrze czuła to może idź. Jeśli nie to liczy się myśl o tej osobie. Nie rób sobie wyrzutów.
    Przykro mi.

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    trochę ten łańcuszek nie teges...ale to kwestia gustu,,,,
    Ja też zwróciłam na niego uwagę i mnie się nie podoba.

ComeToMeBaby, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka przykro mi i trudne zadanie przed Tobą
    Z jednej strony rodzina powinna Ciebie zrozumieć a z drugiej to wyraz szacunku i ostatecznego pozegnania ...

To są te chwile w których trudno mi jednoznacznie doradzać bo ja mietka jestem ...

moremi lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój m napisał przeprosiny za wczorajszego focha.
    wymieniliśmy parę dłuższych zdań, w końcu zmieniając temat. poszedł sobie kolację robić. ale nie czuję tak do końca z jego strony zrozumienia. każde z nas po części rację ma i dlatego nie czuję się jeszcze w pełni usatysfakcjonowana ;) ale już mi lepiej. eh. tak to jest jak się czasem dyskusje na odległość słowem pisanym prowadzi.
    coś tak zupełnie jak tu na forumie :P

moremi, Magda*, Krakonka lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=Natka_7

Kapta jak twoja zgaga? Bo sie chyba zarazilam, od rana mnie meczy :/[/QUOTE]

Dalej mam i nic nie pomaga..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Natka przykro mi i trudne zadanie przed Tobą
    Z jednej strony rodzina powinna Ciebie zrozumieć a z drugiej to wyraz szacunku i ostatecznego pozegnania ...

To są te chwile w których trudno mi jednoznacznie doradzać bo ja mietka jestem ...
    No właśnie... Szepnelam mamie ze chyba nie będę w stanie to powiedziała ze nie mam sobie robic wyrzutów. Pogrzeby przeżywam bardzo intensywnie i czuje ze takie emocje teraz to nie jest dla mnie dobre. Do tego pogrzeb nie jest na miejscu, tylko trzeba bedzie jechać z 80km. Myśle ze rodzina zrozumie, nie ma nacisku na mnie tylko ze ja czuje potrzebę pozegnania. Narazie wymyśliłam ze rodzice wezmą ode mnie kwiaty a ja tu u siebie pójdę na msze i zapale światełko...

ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Mala79, caffe, moremi, Bozia3, Sabina, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    No właśnie... Szepnelam mamie ze chyba nie będę w stanie to powiedziała ze nie mam sobie robic wyrzutów. Pogrzeby przeżywam bardzo intensywnie i czuje ze takie emocje teraz to nie jest dla mnie dobre. Do tego pogrzeb nie jest na miejscu, tylko trzeba bedzie jechać z 80km. Myśle ze rodzina zrozumie, nie ma nacisku na mnie tylko ze ja czuje potrzebę pozegnania. Narazie wymyśliłam ze rodzice wezmą ode mnie kwiaty a ja tu u siebie pójdę na msze i zapale światełko...
    I posłuchaj mamy.Jestes w ciąży a pogrzeb to jednak negatywne emocje. Ja nie pojechałam na pogrzeb jak byłam w 3cim miesiącu.
    A pożegnac możesz sie wlasnie w taki sposób .

Natka_79, macduska, Mala79, Mega, caffe, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka- współczuję dylematu.

Posłuchaj mamy. Dla własnego dobra.

Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje, jest plan i będę sie go trzymać

Mega, Mala79, kapturnica lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, a raczej dobry wieczór już.
    Kto mi wtłumaczy co to za 2 mam pod liczbą postów? Na dwójkę zasługuję ?:(

Mala79, ComeToMeBaby, moremi, macduska, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Kapta i Wacia - spójrz na siebie to jednak duże emocje

macduska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to te nielajki? a gidze to znaleźć można, kto mi tu tak niechętnie się odności do wiadomości?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my chyba trochę owulację przegapilismy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Dzień dobry, a raczej dobry wieczór już.
    Kto mi wtłumaczy co to za 2 mam pod liczbą postów? Na dwójkę zasługuję ?:(

Margolcia Ty już lepiej nie dopytuj co to i ciesz się że masz ino 2 sztuki:-)

Przyjdzie Iwcia to Cię uswiadomi:-D

Mega, ComeToMeBaby, caffe, Natka_79, kapturnica, Bozia3, gretka, macduska, Margolcia88, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro idę podglądać moje jajka. Mam nadzieje ze dam rade, bo sie fatalnie czuje...

caffe, Mala79, kapturnica, moremi, gretka, macduska, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, stara.krycha, efcia, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia, pewnie zostałaś zgwałcona 2 razy hehehehe nie poczułaś nic? :P

Mega, Mala79, moremi, Bozia3, Margolcia88, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaja to będajak wszystkie zgwałcone przez Iwcię w ciążę zajdą (poza mną) hehehehe na alimenty nie wyrobi :P

Mega, Mala79, kapturnica, moremi, Bozia3, macduska, Margolcia88, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Iwcia pomożesz?
    tobie zawsze ;D

Reni, Bozia3, Krakonka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja jutro idę podglądać moje jajka. Mam nadzieje ze dam rade, bo sie fatalnie czuje...
    A jak tam gardzielko lepiej chociaż trochę?

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 10011 10012 10013 10014 10015 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ