35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Ech, szykuje mi sie pogrzeb w rodzinie, zmarla ciocia mojego taty ale to bliska rodzina
nie wiem co mam zrobic, bo nie czuje na siłach uczestniczyć w pogrzebie ale raczej powinnam...
Natka, w twoim stanie jesteś usprawiedliwiona. Jeśli będziesz się dobrze czuła to może idź. Jeśli nie to liczy się myśl o tej osobie. Nie rób sobie wyrzutów.
Przykro mi. -
nick nieaktualnyNatka przykro mi i trudne zadanie przed Tobą
Z jednej strony rodzina powinna Ciebie zrozumieć a z drugiej to wyraz szacunku i ostatecznego pozegnania ...
To są te chwile w których trudno mi jednoznacznie doradzać bo ja mietka jestem ...
moremi lubi tę wiadomość
-
mój m napisał przeprosiny za wczorajszego focha.
wymieniliśmy parę dłuższych zdań, w końcu zmieniając temat. poszedł sobie kolację robić. ale nie czuję tak do końca z jego strony zrozumienia. każde z nas po części rację ma i dlatego nie czuję się jeszcze w pełni usatysfakcjonowana
ale już mi lepiej. eh. tak to jest jak się czasem dyskusje na odległość słowem pisanym prowadzi.
coś tak zupełnie jak tu na forumie
moremi, nick nieaktualny, Krakonka lubią tę wiadomość
-
No właśnie... Szepnelam mamie ze chyba nie będę w stanie to powiedziała ze nie mam sobie robic wyrzutów. Pogrzeby przeżywam bardzo intensywnie i czuje ze takie emocje teraz to nie jest dla mnie dobre. Do tego pogrzeb nie jest na miejscu, tylko trzeba bedzie jechać z 80km. Myśle ze rodzina zrozumie, nie ma nacisku na mnie tylko ze ja czuje potrzebę pozegnania. Narazie wymyśliłam ze rodzice wezmą ode mnie kwiaty a ja tu u siebie pójdę na msze i zapale światełko...Mala79 wrote:Natka przykro mi i trudne zadanie przed Tobą
Z jednej strony rodzina powinna Ciebie zrozumieć a z drugiej to wyraz szacunku i ostatecznego pozegnania ...
To są te chwile w których trudno mi jednoznacznie doradzać bo ja mietka jestem ...
ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
I posłuchaj mamy.Jestes w ciąży a pogrzeb to jednak negatywne emocje. Ja nie pojechałam na pogrzeb jak byłam w 3cim miesiącu.Natka_79 wrote:No właśnie... Szepnelam mamie ze chyba nie będę w stanie to powiedziała ze nie mam sobie robic wyrzutów. Pogrzeby przeżywam bardzo intensywnie i czuje ze takie emocje teraz to nie jest dla mnie dobre. Do tego pogrzeb nie jest na miejscu, tylko trzeba bedzie jechać z 80km. Myśle ze rodzina zrozumie, nie ma nacisku na mnie tylko ze ja czuje potrzebę pozegnania. Narazie wymyśliłam ze rodzice wezmą ode mnie kwiaty a ja tu u siebie pójdę na msze i zapale światełko...
A pożegnac możesz sie wlasnie w taki sposób .
Natka_79, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, caffe, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Dzień dobry, a raczej dobry wieczór już.
Kto mi wtłumaczy co to za 2 mam pod liczbą postów? Na dwójkę zasługuję ?
Margolcia Ty już lepiej nie dopytuj co to i ciesz się że masz ino 2 sztuki:-)
Przyjdzie Iwcia to Cię uswiadomi:-D
Mega, ComeToMeBaby, caffe, Natka_79, kapturnica, Bozia3, gretka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja jutro idę podglądać moje jajka. Mam nadzieje ze dam rade, bo sie fatalnie czuje...
caffe, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, gretka, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
jaja to będajak wszystkie zgwałcone przez Iwcię w ciążę zajdą (poza mną) hehehehe na alimenty nie wyrobi
Mega, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[/QUOTE]