35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Ech, szykuje mi sie pogrzeb w rodzinie, zmarla ciocia mojego taty ale to bliska rodzina
nie wiem co mam zrobic, bo nie czuje na siłach uczestniczyć w pogrzebie ale raczej powinnam...
Natka, w twoim stanie jesteś usprawiedliwiona. Jeśli będziesz się dobrze czuła to może idź. Jeśli nie to liczy się myśl o tej osobie. Nie rób sobie wyrzutów.
Przykro mi. -
nick nieaktualnyNatka przykro mi i trudne zadanie przed Tobą
Z jednej strony rodzina powinna Ciebie zrozumieć a z drugiej to wyraz szacunku i ostatecznego pozegnania ...
To są te chwile w których trudno mi jednoznacznie doradzać bo ja mietka jestem ...moremi lubi tę wiadomość
-
mój m napisał przeprosiny za wczorajszego focha.
wymieniliśmy parę dłuższych zdań, w końcu zmieniając temat. poszedł sobie kolację robić. ale nie czuję tak do końca z jego strony zrozumienia. każde z nas po części rację ma i dlatego nie czuję się jeszcze w pełni usatysfakcjonowanaale już mi lepiej. eh. tak to jest jak się czasem dyskusje na odległość słowem pisanym prowadzi.
coś tak zupełnie jak tu na forumiemoremi, Magda*, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Natka przykro mi i trudne zadanie przed Tobą
Z jednej strony rodzina powinna Ciebie zrozumieć a z drugiej to wyraz szacunku i ostatecznego pozegnania ...
To są te chwile w których trudno mi jednoznacznie doradzać bo ja mietka jestem ...ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, Mala79, caffe, moremi, Bozia3, Sabina, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:No właśnie... Szepnelam mamie ze chyba nie będę w stanie to powiedziała ze nie mam sobie robic wyrzutów. Pogrzeby przeżywam bardzo intensywnie i czuje ze takie emocje teraz to nie jest dla mnie dobre. Do tego pogrzeb nie jest na miejscu, tylko trzeba bedzie jechać z 80km. Myśle ze rodzina zrozumie, nie ma nacisku na mnie tylko ze ja czuje potrzebę pozegnania. Narazie wymyśliłam ze rodzice wezmą ode mnie kwiaty a ja tu u siebie pójdę na msze i zapale światełko...
A pożegnac możesz sie wlasnie w taki sposób .Natka_79, macduska, Mala79, Mega, caffe, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Dzień dobry, a raczej dobry wieczór już.
Kto mi wtłumaczy co to za 2 mam pod liczbą postów? Na dwójkę zasługuję ?
Margolcia Ty już lepiej nie dopytuj co to i ciesz się że masz ino 2 sztuki:-)
Przyjdzie Iwcia to Cię uswiadomi:-DMega, ComeToMeBaby, caffe, Natka_79, kapturnica, Bozia3, gretka, macduska, Margolcia88, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja jutro idę podglądać moje jajka. Mam nadzieje ze dam rade, bo sie fatalnie czuje...
caffe, Mala79, kapturnica, moremi, gretka, macduska, Aasiula, Sabina, iwcia77, kkisia, stara.krycha, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny