35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTruskawki obrobione.
Zrobiłam dżem, ciasto, mus do zamrożenia, całe mrożone i koktail z kefirem na teraz.
Oprócz tego każdy się objadł do wypęku.
10 kilo to wcale nie dużo.
malgos741, anna maria, kkisia, caffe, Aasiula, moremi, Mega, Krakonka, Mala79 lubią tę wiadomość
-
ni chuja! nie zgadzam sie! protestuje! ucieli niechujki! czym ja bede rozdziewiczac ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 22:19
malgos741, anna maria, gretka, caffe, ania.g, Bozia3, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, moremi, Mega, stara.krycha, Krakonka, kkisia, Mala79, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ni chuja! nie zgadzam sie! protestuje! ucieli niechujki! czy ja bede rozdziewiczac ???
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Zjadlam czipsy o smaku tortili ,ktorych nikt nie chcial,polalam je sosem meksykanskim rewelka
wychlalam zwietrzale wino
syfon z dupy murowany .
caffe, ania.g, Aasiula, macduska, iwcia77, malgos741, moremi, Mega, stara.krycha, kkisia, efcia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Kometa, babcia zawsze mi powtarzała " żadnych pereł na własnym ślubie bo przynoszą nieszczęście" może to przesąd ale ja wolałam go na sobie nie testować. Podzielam zdanie Reni co do kryształów Svarovskiego (czy jak mu tam), mogą wyglądać bardzo efektownie. A i wersja kolczyki plus bransoletka też podoba mi się najbardziej.
anna maria, ComeToMeBaby, Arwena, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, stara.krycha, Krakonka, Reni, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
anna maria wrote:Zjadlam czipsy o smaku tortili ,ktorych nikt nie chcial,polalam je sosem meksykanskim rewelka
syfon z dupy murowany .
kapturnica, anna maria, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Ja dziś zrobiłam takiego miksa że syfon już zaliczyłam. Teraz grzecznie popijam herbatę...
yuyyyuyyyy z sila wodospadu hahahaha
ComeToMeBaby, ania.g, anna maria, Mega, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kometa, babcia zawsze mi powtarzała " żadnych pereł na własnym ślubie bo przynoszą nieszczęście" może to przesąd ale ja wolałam go na sobie nie testować. Podzielam zdanie Reni co do kryształów Svarovskiego (czy jak mu tam), mogą wyglądać bardzo efektownie. A i wersja kolczyki plus bransoletka też podoba mi się najbardziej.
słyszałam o tym.
zaczęłam szukać połączenia perełek z kryształkami, tylko takiego lżejszego połączenia, lżejszego od tych pierwszych, które pokazywałam. naoglądałam się zdjęć jak to wygląda rzeczywiście w uszach i tamte chyba za ciężkie jednak.
tak, ja się skłaniam do odpuszczenia naszyjnika. myślę, ze jednak tak będzie lepiej.
dziękuję dziewczyny. mmmmuuuuaAasiula, iwcia77, ania.g, moremi, macduska, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Zjadlam czipsy o smaku tortili ,ktorych nikt nie chcial,polalam je sosem meksykanskim rewelka
syfon z dupy murowany .
Aasiula, anna maria, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Hahaa to tak jak ja kilogram czeresni zagryzlam truskawkami a na to kapucha
yuyyyuyyyy z sila wodospadu hahahaha
iwcia77, Aasiula, anna maria, macduska, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
uwaga: sytuacja awaryjna z m zażegnana. jestem całkiem ukontentowana, ukojona i zadowolona. w prezencie nawet dostałam piosenkę. no.
ania.g, anna maria, malgos741, Aasiula, moremi, macduska, Mega, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość