35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:a ty co sie tak cieszysz
i tak cie przelecialam i mam nadzieje, ze juz jestes w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 22:46
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:aaaa
a co ty na to?bedzie spektakl
lubie takie akcje
kiedys w liceum moja kolezanka musiala napisac z zaskoczenia dodatkowa klasowke o lepszy stopien koncowy z fizy, bronila sie mowiac, ze trojka jej styknie i jest usatysfakcjonowana ale belfer goraco zachecal do naciagniecia na 4... usiadla w 1 rzedzie pod katedra - nauczyciel dyktowal jej pytania- kolega z drugiego rzedu zapisywal - a ja jak dostalam pytania na kartce to jej ta klasowke napisalam na czysto ...potem ten sam kolego zrobil zamieszanie, zadawal jakies pytania nauczycielowi a ja wstalam niby wyrzucic cos do kosza i podrzucilam kolezance te klasowke- final byl taki ze nikt sie nie kapnal a kolezanka na swiadectwie maturalnym ma 4 z fizyAasiula, malgos741, caffe, anna maria, Mega, Krakonka, macduska, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No patrz, ja też jestem zakochana w tych futrach
A kiedyś nie było to takie oczywiste
Iwcia, a nie pogonią Cię stamtąd?moze sie uda
Krakonka, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ide na szol
bedzie spektakl
lubie takie akcje
kiedys w liceum moja kolezanka musiala napisac z zaskoczenia dodatkowa klasowke o lepszy stopien koncowy z fizy, bronila sie mowiac, ze trojka jej styknie i jest usatysfakcjonowana ale belfer goraco zachecal do naciagniecia na 4... usiadla w 1 rzedzie pod katedra - nauczyciel dyktowal jej pytania- kolega z drugiego rzedu zapisywal - a ja jak dostalam pytania na kartce to jej ta klasowke napisalam na czysto ...potem ten sam kolego zrobil zamieszanie, zadawal jakies pytania nauczycielowi a ja wstalam niby wyrzucic cos do kosza i podrzucilam kolezance te klasowke- final byl taki ze nikt sie nie kapnal a kolezanka na swiadectwie maturalnym ma 4 z fizyiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:moga pogonic, zamknac okno, ale ja mam udawac ze nie rozumiem po po wlosku. cala akcja ma trwac 20 min - 16 zdan do przetlumaczenia
moze sie uda
uda sięWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 22:52
iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:moga pogonic, zamknac okno, ale ja mam udawac ze nie rozumiem po wlosku. cala akcja ma trwac 20 min - 16 zdan do przetlumaczenia
moze sie uda
iwcia77, malgos741, Aasiula, moremi, caffe, kkisia, Zofia8, Dziobak lubią tę wiadomość
-
A Ty tego kotka od znajomych dostalas ? to idz i obij i mordy za to ,kurwa nie nawidze jak ktos sie zneca nad bezbronymi zwierzetamiAasiula wrote:Ale w szoku bylam konkretnym
Podobno kot mial slady po biciu bidulek
I zamykany byl na noc w transporterze
Koszmar !!!ania.g, Arwena, Mega, Krakonka, Aasiula, moremi, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ale w szoku bylam konkretnym
Podobno kot mial slady po biciu bidulek
I zamykany byl na noc w transporterze
Koszmar !!!ComeToMeBaby, iwcia77, Krakonka lubią tę wiadomość
-
No pewnie ze sie uda ,kciukasymalgos741 wrote:iwcia77 wrote:moga pogonic, zamknac okno, ale ja mam udawac ze nie rozumiem po po wlosku. cala akcja ma trwac 20 min - 16 zdan do przetlumaczenia
moze sie uda
uda sięmalgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Slabi ludzie nie wystartuje z rownym sobie bo Dostal by po ryju ,a zwierze mu nie oddaMega wrote:nie wiem co takimi ludzmi kieruje, tez bym takiego lała i zamykała na noc w ciasnej klatce, niech zobaczy jak to milo jest....
Mega, Krakonka, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hahahahahahaa o nie. nie posprzątałaś mu w kuwecie? to i tak dobrze, że nie zrobił ci do łóżka
są nawet takie specjalne wynalazki, nakładki na sedes dla kotów. i najgorsze jest to, że ludzie to kupują, zakładają, uczą te swoje koty robić do tego samego wc z którego korzystają ludzie. przecież to niehigieniczne jest. a to chyba z lenistwa, może nie chce się sprzątać kuwet. nie mam pojęcia co ludźmi kieruje.
a to, że bity. przykra sprawa, ale widać, że nabrał zaufania do ciebie. będzie dobrze
A koty to takie stworzenia że sa wszędzie, nie zabronisz im przejsc się po blacie kuchennym ani poleżeć na kanapie czy na Twojej ulubionej poduszcze. Co za różnica czy robi do toalety czy leży na kocu czy poduszcze albo sypie kłakami w kuchni. Kota masz wszędzie i jak godzisz się na jego mieszkanie w domu, to masz go wszędzieKrakonka, Aasiula, moremi, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość