35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:A tak w ogole to chcialam powiedziec że kocham koty
To sa cudowne zwierzeta
po pierwsze- mogłabyś pokazać jakąś fotę.
po drugie- czy już mu wybudowałaś osobny zlew w łazience?????malgos741, Aasiula, moremi, Krakonka, gretka, kkisia lubią tę wiadomość
-
mnie dzis ivo wykonczyl...marudzil caly dzien...walil kupy jedna za druga ..chyba z 20 pieluch mu zmienilam..ledwo zipie..myslalam ze jutro pospie do 10 a dostalam zadanie bojowe:
zadzwonila kolezanka z zapytaniem czy nie pomoglabym jej synowi w maturze z laciny? :-o buuu- nie znam laciny innej niz kuchenna , wiec nie wiedzialam o co komon...a ma byc tak: mam stac pod ( otwartym) oknem sali z maturzystami i mowic na glos po polsku to co mi kolezanka bedzie dyktowala przez telefonczyli udawac, ze prowadze intensywna konwersacje przez telefon...wariatka
anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, macduska, kapturnica, Mega, Arwena, Krakonka, gretka, SolarPolar, kkisia, Zofia8, efcia, Dziobak, Mala79 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:mnie dzis ivo wykonczyl...marudzil caly dzien...walil kupy jedna za druga ..chyba z 20 pieluch mu zmienilam..ledwo zipie..myslalam ze jutro pospie do 10 a dostalam zadanie bojowe:
zadzwonila kolezanka z zapytaniem czy nie pomoglabym jej synowi w maturze z laciny? :-o buuu- nie znam laciny innej niz kuchenna , wiec nie wiedzialam o co komon...a ma byc tak: mam stac pod ( otwartym) oknem sali z maturzystami i mowic na glos po polsku to co mi kolezanka bedzie dyktowala przez telefonczyli udawac, ze prowadze intensywna konwersacje przez telefon...wariatka
a jesteś pewna że ty i on będziecie jedynymi mówiącymi po polsku? hehehehe
poza tym- czy on się wogóle uczył?iwcia77, moremi, Aasiula, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Oszaleję zaraz. Zrobiłam wieczorem na jutro lasagne szpinakowo pomidorową z beszamelem. Uciekłam przed nią do sypialni żeby już się dziś nie napychać a ona wredna łajza tak tu pachnie że mam język do pasa.
anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, macduska, moremi, malgos741, Arwena, Mega, dorbie, Krakonka, gretka, kkisia, Zofia8, paszczakin, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:hahaha jaki patent w kraju obcojęzycznym.
a jesteś pewna że ty i on będziecie jedynymi mówiącymi po polsku? hehehehe
poza tym- czy on się wogóle uczył?
nikt nie wie ze on po polsku mowiComeToMeBaby, Aasiula, anna maria, macduska, malgos741, Krakonka, kkisia, Zofia8, Mala79 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no dobra. trochę już czasu minęło odkąd masz tego pięknego rudzielca.
po pierwsze- mogłabyś pokazać jakąś fotę.
po drugie- czy już mu wybudowałaś osobny zlew w łazience?????i tuliś
Jak bylam u weta to powiedzial że kot był bity
Ktos sie nad nim znecal
Teraz z dnia na dzien jest bardziej otwarty I ufny
i chodzi za mna nawet do kibla
A kiedys kurwa wchodze do kibla a kot zalatwia sie do kibelka
Brakowalo by powiedzial ZAJETE KURWA NIE WIDAC
szczene zabieralam z podlogi heheheanna maria, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, iwcia77, macduska, malgos741, Arwena, Mega, dorbie, Krakonka, gretka, SolarPolar, Reni, kkisia, Zofia8, paszczakin, Mala79, efcia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A tak w ogole to chcialam powiedziec że kocham koty
To sa cudowne zwierzeta
A kiedyś nie było to takie oczywiste
Iwcia, a nie pogonią Cię stamtąd?Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, dorbie, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyania.g wrote:Oszaleję zaraz. Zrobiłam wieczorem na jutro lasagne szpinakowo pomidorową z beszamelem. Uciekłam przed nią do sypialni żeby już się dziś nie napychać a ona wredna łajza tak tu pachnie że mam język do pasa.
Przylazła za Tobą? O podła!Aasiula, Mega, stara.krycha, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:No patrz, ja też jestem zakochana w tych futrach
A kiedyś nie było to takie oczywiste
Iwcia, a nie pogonią Cię stamtąd?
Cudne one sa:)ComeToMeBaby, dorbie, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Jutro wstawie fotki boski jest
i tuliś
Jak bylam u weta to powiedzial że kot był bity
Ktos sie nad nim znecal
Teraz z dnia na dzien jest bardziej otwarty I ufny
i chodzi za mna nawet do kibla
A kiedys kurwa wchodze do kibla a kot zalatwia sie do kibelka
Brakowalo by powiedzial ZAJETE KURWA NIE WIDAC
szczene zabieralam z podlogi hehehe
są nawet takie specjalne wynalazki, nakładki na sedes dla kotów. i najgorsze jest to, że ludzie to kupują, zakładają, uczą te swoje koty robić do tego samego wc z którego korzystają ludzie. przecież to niehigieniczne jest. a to chyba z lenistwa, może nie chce się sprzątać kuwet. nie mam pojęcia co ludźmi kieruje.
a to, że bity. przykra sprawa, ale widać, że nabrał zaufania do ciebie. będzie dobrzeAasiula lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Oszaleję zaraz. Zrobiłam wieczorem na jutro lasagne szpinakowo pomidorową z beszamelem. Uciekłam przed nią do sypialni żeby już się dziś nie napychać a ona wredna łajza tak tu pachnie że mam język do pasa.
caffe, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahahahahahaa o nie. nie posprzątałaś mu w kuwecie? to i tak dobrze, że nie zrobił ci do łóżka
są nawet takie specjalne wynalazki, nakładki na sedes dla kotów. i najgorsze jest to, że ludzie to kupują, zakładają, uczą te swoje koty robić do tego samego wc z którego korzystają ludzie. przecież to niehigieniczne jest. a to chyba z lenistwa, może nie chce się sprzątać kuwet. nie mam pojęcia co ludźmi kieruje.
a to, że bity. przykra sprawa, ale widać, że nabrał zaufania do ciebie. będzie dobrzeComeToMeBaby lubi tę wiadomość