35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Doczytałam
Zauważyłam nowego, "Moderator Forum". Jest mniej ładny i nie można mu dawać lajków. Taki łysawy. Tyle, że chudy
To jakaś nowość?ja też nie mogę już nikogo lajkować...
moremi, malgos741, gretka, iwcia77, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ale w szoku bylam konkretnym
Podobno kot mial slady po biciu bidulek
I zamykany byl na noc w transporterze
Koszmar !!!
ale przynajmniej przy tobie kotek odżyjeKrakonka, Aasiula, ComeToMeBaby, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:hahahahahahaa o nie. nie posprzątałaś mu w kuwecie? to i tak dobrze, że nie zrobił ci do łóżka
są nawet takie specjalne wynalazki, nakładki na sedes dla kotów. i najgorsze jest to, że ludzie to kupują, zakładają, uczą te swoje koty robić do tego samego wc z którego korzystają ludzie. przecież to niehigieniczne jest. a to chyba z lenistwa, może nie chce się sprzątać kuwet. nie mam pojęcia co ludźmi kieruje.
a to, że bity. przykra sprawa, ale widać, że nabrał zaufania do ciebie. będzie dobrze
A ludzie kupują, bo "męczą" się rozsypywaniem zwirku, myciem kuwety, wymianą żwirku i łatwiej im spuścić wodę i przetrzeć deskę.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
o jej to jakaś kicha....nie wiem, czy nie zarejestrować sobie innego nicka i nie wchodzić tu na dwóch? tylko nie wiem, czy tak wolno?
co oni mi zrobili?moremi, malgos741, Aasiula, gretka, iwcia77, Mega, ComeToMeBaby, macduska, caffe, kkisia, efcia, Dziobak, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ostro ja cię wolę z awatarem grzybków
iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Co to ja chciala tu po nocy? Acha: Arwena, poluzuj warkoczyki. Nawet jak ktora na Ciebie naskoczyla, to z milosci
I dlaczego Bozia jest Ovufriendem? Gdzie jejgrzybki z awatara?stara.krycha lubi tę wiadomość
-
dorbie wrote:A ja kupy z kuwety wyrzucam do naszej toalety...
A koty to takie stworzenia że sa wszędzie, nie zabronisz im przejsc się po blacie kuchennym ani poleżeć na kanapie czy na Twojej ulubionej poduszcze. Co za różnica czy robi do toalety czy leży na kocu czy poduszcze albo sypie kłakami w kuchni. Kota masz wszędzie i jak godzisz się na jego mieszkanie w domu, to masz go wszędziedorbie, Aasiula, Mega, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie wszystkie koty leją po kątach po takiej nauce...wiele kotów załatwia się normalnie na klopie. I co w tym niehigienicznego? Przecież tylko stoją łapkami na desce - a załatwiają się do klopa, jak ludzie..Jak dla mnie super sprawa. My przerwaliśmy szkolenie, bo tylko jeden kot się tego nauczył, drugi za cholerę nie chciał...
Reni, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jakieś chyba ruchy z moderatorem poczynili...czy Wy widzicie mnie jako Bozia?
gratulacje pasowania na to zaszczytne stanowisko. teraz możesz nam wpierniczyća potem wakacje
malgos741, iwcia77, Aasiula, Mega, dorbie, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny