35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia gratulejszyn pasowania na Modelatora forum
anna maria, iwcia77, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A ja kupy z kuwety wyrzucam do naszej toalety...
A koty to takie stworzenia że sa wszędzie, nie zabronisz im przejsc się po blacie kuchennym ani poleżeć na kanapie czy na Twojej ulubionej poduszcze. Co za różnica czy robi do toalety czy leży na kocu czy poduszcze albo sypie kłakami w kuchni. Kota masz wszędzie i jak godzisz się na jego mieszkanie w domu, to masz go wszędzie
jakoś tego wc nie umiem przeboleć. sorry. -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:nie wszystkie koty leją po kątach po takiej nauce...wiele kotów załatwia się normalnie na klopie. I co w tym niehigienicznego? Przecież tylko stoją łapkami na desce - a załatwiają się do klopa, jak ludzie..Jak dla mnie super sprawa. My przerwaliśmy szkolenie, bo tylko jeden kot się tego nauczył, drugi za cholerę nie chciał...
ComeToMeBaby, Krakonka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ponarzekam sobie...
Zasnęłam po powrocie z miasta i spałam i spałam. Obudziłam się rozdrażniona, ochrzaniłam wszystko, co mi pod nogi weszło, łącznie z kotem, jest mi zimno i nie wiem co teraz. Zasnę czy będę siedziała pół nocy. A śpiąca jestem piekielnie nadal.
I rabarbar mam w garze, powinnam go zasłoikować...
Wymyślilam tartę z tym przerobionym rabarbarem, gruszkami i jeszcze mi brakuje "topu" do niej. Kołderka z bezy nie bardzo, sos budyniowy też nie, bita śmietana zbyt lekka... Może te gruszki w winie czerwonym podgotowane? Może pokruszona beza imbirowa?iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ComeToMeBaby wrote:o maj gad... moja mama ma wszędzie. wszędzie łazi, nawet po blacie kuchennym. jedzenie kanapek z sierścią jest mało przyjemne. mnie to wiesz, tak lekko irytuje jak mnie to spotka, standardem jest konieczność odkłaczania ubrania po siedzeniu na jakimkolwiek meblu, ale to standard.
jakoś tego wc nie umiem przeboleć. sorry.
Siedzi na podlodze I sie gapiArwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie wszystkie koty leją po kątach po takiej nauce...wiele kotów załatwia się normalnie na klopie. I co w tym niehigienicznego? Przecież tylko stoją łapkami na desce - a załatwiają się do klopa, jak ludzie..Jak dla mnie super sprawa. My przerwaliśmy szkolenie, bo tylko jeden kot się tego nauczył, drugi za cholerę nie chciał...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:dziekuje Wam za życzenia
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Wszystkiego najlepszego na te pierwsze dla Tupka
Sto lat i duuuuuużo zdrowia!
legenda: emotikona zawarta w tym poście ma symbolizować tupiącego Tupka.macduska, Aasiula, iwcia77, Arwena, Mega, kkisia lubią tę wiadomość