35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:dziekuje Wam za życzenia
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Czekałam na Ciebie.
Też życze Tomkowi wszystiego, co najlepsze. Żeby go brzuch nie bolał, żeby zęby łagodnie szły, żeby rodzice balonów dawali dużo i baniek mydlanych, żeby go kąpali w kolorowych glutach, pozwalali łazić po kałużach i jeść piasek i cukierki
ZdązyłamHeretyczka, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Sporo o tym poczytałam i to jest tak, że póki młody kot, to sobie radzi, ale starszy - to jak trzęsący się staruszek, któremu każą załatwiać potrzeby na narciarza. Wymuszona pozycja, brak możliwości grzebania. Nie ma bata - prędzej czy późnej są problemy. Na wckici nawet są takie komentarze, ale je usuwają.
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:iwcia - spróbuję na Twoim posćie jakie mam uprawnienia - ok?
ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Ej ale moj Daktyl nie lazi po blatach jak robie jedzenie
Siedzi na podlodze I sie gapi
hyhyhyhyhyhyAasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Musisz chyba jakiś kolor sobie włączyć, żeby było widać co poprawiasz.
iwcia77, Arwena, macduska, Aasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a widzialyscie zakladki - CO NOWEGO, MOJE TEMATY, OSTATNIO PRZEGLADANE?
Te zakładki jakiś tydzień już sąiwcia77, kapturnica, Aasiula, Mega, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Czekałam na Ciebie.
Też życze Tomkowi wszystiego, co najlepsze. Żeby go brzuch nie bolał, żeby zęby łagodnie szły, żeby rodzice balonów dawali dużo i baniek mydlanych, żeby go kąpali w kolorowych glutach, pozwalali łazić po kałużach i jeść piasek i cukierki
ZdązyłamArwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:kurcze - a jak się włącza kolor? I w sumie to ja nie mam zamiaru jakoś ingerować w żadne wypowiedzi, chyba, że jakieś trolle czy cos....
Ja to nie wiem ale jakoś tak [blue]blue[/blue]
A jak nie, to Wacia powie
No! Wiedziałam, że ze mnie chuj nie podpowiadaczWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 23:25
Krakonka, iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Musisz chyba jakiś kolor sobie włączyć, żeby było widać co poprawiasz.
moremi, iwcia77, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość