35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjedno dopowiem ,mam kiepskie dni szczególnie ostatnie cztery ,w niedziele byłam na grobie i łzy leciały same z siebie ,powinnam w poniedziałek ale nie wyrobiłabym się, dokładnie tego dnia 15.06 w poniedziałek 6 lat temu odszedł mój jedyny brat a mi przed oczy wraca tamten dzień...takie moje smutki na koniec dnia ,przepraszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 23:57
-
moge sobie wyobrazic co czujesz, wspolczuje ci bardzo...Arwena wrote:jedno dopowiem ,mam kiepskie dni szczególnie ostatnie cztery ,w niedziele byłam na grobie i łzy leciały same z siebie ,powinnam w poniedziałek ale nie wyrobiłabym się, dokładnie tego dnia 15.06 w poniedziałek odszedł mój jedyny brat a mi przed oczy wraca tamten dzień...takie moje smutki na koniec dnia ,przepraszam

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ach... myślałam, że teraz 15go... uff...Arwena wrote:

to było 6 lat temu ale pamiętam jakby wczoraj ...
wiesz... każdy potrzebuje innego czasu na oswojenie się z tym. ja też potrzebowałam kilku lat, aby przy każdej wizycie na grobie nie płakać czy choćby łzy nie uronić.
banalne to, ale czas leczy rany.
nick nieaktualny, iwcia77, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polubilam bo dobry byl ale nichujka bym dala za doktorkowArwena wrote:sorki już dopisałam w poście ze to było 6 lat temu
to był bardzo dobry człowiek...
ale trafił na złych lekarzy
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde, az sie boje wylogowac , bo sie jutro okaze , ze zostalam przeniesiona do innej szkoly i klasy
bede czula sie zagubiona posrod fasolinek, dzidziolkow i innych infantylnosci
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Krakonka, kapturnica, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, Reni, Zofia8, caffe, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość