35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjedno dopowiem ,mam kiepskie dni szczególnie ostatnie cztery ,w niedziele byłam na grobie i łzy leciały same z siebie ,powinnam w poniedziałek ale nie wyrobiłabym się, dokładnie tego dnia 15.06 w poniedziałek 6 lat temu odszedł mój jedyny brat a mi przed oczy wraca tamten dzień...takie moje smutki na koniec dnia ,przepraszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 23:57
-
Arwena wrote:jedno dopowiem ,mam kiepskie dni szczególnie ostatnie cztery ,w niedziele byłam na grobie i łzy leciały same z siebie ,powinnam w poniedziałek ale nie wyrobiłabym się, dokładnie tego dnia 15.06 w poniedziałek odszedł mój jedyny brat a mi przed oczy wraca tamten dzień...takie moje smutki na koniec dnia ,przepraszam
Arwena, stara.krycha, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arwena wrote:
to było 6 lat temu ale pamiętam jakby wczoraj ...
wiesz... każdy potrzebuje innego czasu na oswojenie się z tym. ja też potrzebowałam kilku lat, aby przy każdej wizycie na grobie nie płakać czy choćby łzy nie uronić.
banalne to, ale czas leczy rany.
Arwena, iwcia77, Krakonka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde, az sie boje wylogowac , bo sie jutro okaze , ze zostalam przeniesiona do innej szkoly i klasy
bede czula sie zagubiona posrod fasolinek, dzidziolkow i innych infantylnosci
Arwena, ComeToMeBaby, Krakonka, kapturnica, kapturnica, macduska, Aasiula, stara.krycha, Mega, kkisia, Reni, Zofia8, caffe, Sabina, paszczakin, Mala79, peppapig lubią tę wiadomość