35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie bój żaby
Bozia,może i awansowała na derektoraszkoły ale ale.. ja jako wychowawca też mam jeszcze coś do powiedzenia
zawsze mogę iść do kuratorium
iwcia77 wrote:kurde, az sie boje wylogowac , bo sie jutro okaze , ze zostalam przeniesiona do innej szkoly i klasybede czula sie zagubiona posrod fasolinek, dzidziolkow i innych infantylnosci
Aasiula, kapturnica, dorbie, Zofia8, Mega, moremi, macduska, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, Magdala, Sabina, caffe, Arwena, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
widziałam, ale jakoś mnie to nie interesuje
ćpała, chciała się zabić cóż.. takie życie
w chuj kasy i takie akcje, a ludzie walczą o swoje zdrowie czy rodziny, walczą o przetrwanie
Arwena wrote:muszę dodać linka ,słyszałyście o tymto o córce Whitney Houston
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/news-rodzina-bobbi-kristiny-chce-by-dziewczyna-umarla-w-domu,nId,1835162?parametr=polecamy&iwa_source=rek:101Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:48
Aasiula, kapturnica, dorbie, Mega, moremi, macduska, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, Sabina, caffe, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:
Wczoraj padłam nagle jak scięte zboże. Kurde normalnie nie miałam siły się rozebrać.
Czy jest mozliwe, ze to przez to, że nie brałam przez tydzień Eutyroksu?
Ja biorę a też padłam. Całe popołudnie przespałam, potem przerwa i znów spanie. Do 9! Aż spuchłam od tego spania
kkisia, macduska lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Witam.
Słońce u nas jest, ale upału raczej nie. Na razie.
Zaraz po kawie zwlokę się do tego rabarbaru.
Dzisiaj długi dzień się zapowiada.
Popołudniu idę po Małgosię, to może wezmę ją na lody i na plac zabaw (jeśli nadal nie będzie upału). A wieczorem mam zamówiony transport do przewożenia rzeczy ze starego mieszkania i opróżniania piwnicy tamtejszej. Jedna rzecz z głowy będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 09:26
efcia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Magdala, Sabina, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bry
Mieć zlecone badania moczu i zapomnieć kupić pojemnik... Dwa razy będę chodziłaReni, kkisia, ComeToMeBaby, dorbie, macduska, Mega, gretka, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Dzien bry! Matko z córka co Wy po nocy spac nie możecie ?
O1szej to ja sie na 3ci bok próbowałam przekrecić a idzie mi to coraz gorzej niestety.Młody stwierdził ,że wygladam wtedy jak waleń wyrzucony na brzeg.I po co mi dzieci jak zero w nich wsparcia ??
kkisia, Mega, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Arwena
Mam dziś dzień aktywny ( cholera a który to u mnie nie aktywny), upiekłam już brownies na imprezę młodszej dziś w szkole, potem kwiaciarnia bo mama ma dziś imieniny, potem do mamy a potem na 16 do córki na dzień matki/ojca w szkole. Będzie przedstawienie o kopciuszku. Dzieci mają przebrania i role wykute na blachęA my rodzice po przedstawieniu zamawiamy im pizze z klasowych pieniędzy i niektóre mamy upiekły ciasta. Zapowiada się miło.
Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Reni, macduska, Sabina, gretka, Magdala, caffe, efcia, Arwena, anna maria, Krakonka, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Bry
Mieć zlecone badania moczu i zapomnieć kupić pojemnik... Dwa razy będę chodziła
Także trochę to jeszcze potrwa. By mi lekarz dał na samą krew to bym to dawno miała z głowy. Mocz sobie wymyślił. Phi.No to czekam kiedy będę mogła to zrobić a tu zaraz miesiąc minie...
dorbie, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Mieć zlecone badania moczu i zapomnieć kupić pojemnik... Dwa razy będę chodziłaAasiula, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej,
a mnie ząb boli,buuua do dentysty kolejki i sezon urlopowy
wlasnie jestem po rozmowie z asystentką mojej doktor,dzwonilam w sprawie infekcji pochwy,mialam serowatą wydzieline wiec infekcja grzybicza-bosz jak to brzmi
ale czy mozliwe dziewczny by mi samo przeszło???
,bo nic mnie nie swędzi,tylko po stosunku dwa dni temu nie czulam się komfortowo,no i wtedy zobaczyłam ze mam tą wydzieline
w kazdym razie mam sobie kupić lekarstwo w drogerii,takie są zaleceniaiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Boziu
mam prośbę do Ciebie..co ja to chciałam..Kajtek spakowany?
aaa nie, ja nie o tym
Boziu
czy mogłabyś zadziałać tam na górze? Chodzi o możliwość skasowania swojego postu poprzez wejście w nick, wybór z listy wątku
bo tam jest tylko edytuj
owszem mogę odnaleźć wątek i odszukać post, ale zajmuje to dużo czasu
więc wstawiam wszędzie * zamiast treści
admin i ktoś inny mógłby powiedzieć, ze po co kasować
niech nowi użytkownicy mogą przeczytać forum
ja i tak skasuję treść i tak skasuję treść, więc czy nie mogliby tego ułatwić?
np na naszym wątku jest 10221 stronmogę się cofać i kasować, ale po co tak się męczyć
pliiiiisWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 10:15
moremi, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, Dziobak, efcia, Arwena, paszczakin, Krakonka, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość