X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie bój żaby
    Bozia,może i awansowała na derektora ;-) szkoły ale ale.. ja jako wychowawca też mam jeszcze coś do powiedzenia ;-) zawsze mogę iść do kuratorium

iwcia77 wrote:
    kurde, az sie boje wylogowac , bo sie jutro okaze , ze zostalam przeniesiona do innej szkoly i klasy ;D bede czula sie zagubiona posrod fasolinek, dzidziolkow i innych infantylnosci ;D

Aasiula, kapturnica, dorbie, Zofia8, Mega, moremi, macduska, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, Magdala, Sabina, caffe, Arwena, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam, ale jakoś mnie to nie interesuje
    ćpała, chciała się zabić cóż.. takie życie
    w chuj kasy i takie akcje, a ludzie walczą o swoje zdrowie czy rodziny, walczą o przetrwanie
    Arwena wrote:
    muszę dodać linka ,słyszałyście o tym :O to o córce Whitney Houston
    http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/news-rodzina-bobbi-kristiny-chce-by-dziewczyna-umarla-w-domu,nId,1835162?parametr=polecamy&iwa_source=rek:101

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 08:48

Aasiula, kapturnica, dorbie, Mega, moremi, macduska, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, gretka, Sabina, caffe, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i dzień witam z rana

macduska, efcia, kkisia, gretka, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle to lubię czwartki, bo mi się w czwartki tydzień zmienia :-)
    A poza tym lubię czwartki tak w ogóle :-)

Mega, Aasiula, malgos741, macduska, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, Magdala, BISCA, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry i milego dnia :-)

Arwena <3

efcia, Krakonka, Sabina, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Wczoraj padłam nagle jak scięte zboże. Kurde normalnie nie miałam siły się rozebrać.

Czy jest mozliwe, ze to przez to, że nie brałam przez tydzień Eutyroksu?

Ja biorę a też padłam. Całe popołudnie przespałam, potem przerwa i znów spanie. Do 9! Aż spuchłam od tego spania :)

kkisia, macduska lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Słońce u nas jest, ale upału raczej nie. Na razie.
    Zaraz po kawie zwlokę się do tego rabarbaru.
    Dzisiaj długi dzień się zapowiada.
    Popołudniu idę po Małgosię, to może wezmę ją na lody i na plac zabaw (jeśli nadal nie będzie upału). A wieczorem mam zamówiony transport do przewożenia rzeczy ze starego mieszkania i opróżniania piwnicy tamtejszej. Jedna rzecz z głowy będzie.

Soif07.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 09:26

efcia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, Magdala, Sabina, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • moremi Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Mieć zlecone badania moczu i zapomnieć kupić pojemnik... Dwa razy będę chodziła :-D

Reni, kkisia, ComeToMeBaby, dorbie, macduska, Mega, gretka, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup na zapas.

kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://kobieta.onet.pl/dziecko/przed-ciaza/ciaza-urojona/q4d15q

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry! Matko z córka co Wy po nocy spac nie możecie ? :P O1szej to ja sie na 3ci bok próbowałam przekrecić a idzie mi to coraz gorzej niestety.Młody stwierdził ,że wygladam wtedy jak waleń wyrzucony na brzeg.I po co mi dzieci jak zero w nich wsparcia ??
    Czekaj czekaj, czy to nie tobie było ostatnio tęskno do tego forum co do białego rana dyskusje prowadziło? Może i pierwsza w nocy to nie rano, ale w środku tygodnia w końcu :-P

kkisia, Mega, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Arwena <3
    Mam dziś dzień aktywny ( cholera a który to u mnie nie aktywny), upiekłam już brownies na imprezę młodszej dziś w szkole, potem kwiaciarnia bo mama ma dziś imieniny, potem do mamy a potem na 16 do córki na dzień matki/ojca w szkole. Będzie przedstawienie o kopciuszku. Dzieci mają przebrania i role wykute na blachę :) A my rodzice po przedstawieniu zamawiamy im pizze z klasowych pieniędzy i niektóre mamy upiekły ciasta. Zapowiada się miło.

Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, Reni, macduska, Sabina, gretka, Magdala, caffe, efcia, Arwena, anna maria, Krakonka, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Mieć zlecone badania moczu i zapomnieć kupić pojemnik... Dwa razy będę chodziła :-D
    To coś jak ja, tyle że ja nie pamiętam kiedy mi kto zlecił badanie moczu. To doczytałam, że w okresie około @ nie bo krew może zaburzyć wynik. To czekałam. Przyszła @,poszła. Mogłabym wtedy zrobić to badanie ale podobnie jak u ciebie nie złożyło mi się po drodze, żeby pojemnik kupić. Potem byłam na hsg, krwawienia, plamienia - znów nie można. Teraz dostałam infekcji i aktualnie jestem w trakcie leczenia piczkinsa to też odpada, a potem znów dostanę @, a potem mam następne tabsy do odbudowy flory.
    Także trochę to jeszcze potrwa. By mi lekarz dał na samą krew to bym to dawno miała z głowy. Mocz sobie wymyślił. Phi. ;-) No to czekam kiedy będę mogła to zrobić a tu zaraz miesiąc minie...

dorbie, Aasiula, Mega, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Normalka, ja mam tak samo, a pojemnik za darmo w pracy dostaje, ale żeby sobie zapas zrobic :-)

Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boszsz co jest padam na pysk,spac ,powieki nie chca ze mna wspołpracowac :/

Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Boszsz co jest padam na pysk,spac ,powieki nie chca ze mna wspołpracowac :/
    ja mam dziś zupełnie odwrotnie - ale ja mam bardzo niskie ciśnienie - więc zwykle się czuje inaczej niż większość....

Aasiula lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    http://kobieta.onet.pl/dziecko/przed-ciaza/ciaza-urojona/q4d15q
    Niezły tekst.

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no
    szefowa wyszła, więc witam się ponownie ;-)

moremi, ania.g, kkisia, Aasiula, macduska, Mega, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    a mnie ząb boli,buuu :( a do dentysty kolejki i sezon urlopowy

wlasnie jestem po rozmowie z asystentką mojej doktor,dzwonilam w sprawie infekcji pochwy,mialam serowatą wydzieline wiec infekcja grzybicza-bosz jak to brzmi

ale czy mozliwe dziewczny by mi samo przeszło???
    ,bo nic mnie nie swędzi,tylko po stosunku dwa dni temu nie czulam się komfortowo,no i wtedy zobaczyłam ze mam tą wydzieline
    w kazdym razie mam sobie kupić lekarstwo w drogerii,takie są zalecenia

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu
    mam prośbę do Ciebie..co ja to chciałam..Kajtek spakowany?
    aaa nie, ja nie o tym
    Boziu
    czy mogłabyś zadziałać tam na górze? Chodzi o możliwość skasowania swojego postu poprzez wejście w nick, wybór z listy wątku
    bo tam jest tylko edytuj
    owszem mogę odnaleźć wątek i odszukać post, ale zajmuje to dużo czasu
    więc wstawiam wszędzie * zamiast treści

admin i ktoś inny mógłby powiedzieć, ze po co kasować
    niech nowi użytkownicy mogą przeczytać forum
    ja i tak skasuję treść i tak skasuję treść, więc czy nie mogliby tego ułatwić?
    np na naszym wątku jest 10221 stron O.o mogę się cofać i kasować, ale po co tak się męczyć ;-)
    pliiiiis

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 10:15

moremi, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, Dziobak, efcia, Arwena, paszczakin, Krakonka, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 10022 10023 10024 10025 10026 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ