35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
jezusku czytam o zębie i że dzwonisz do asystentki swojej doktor w sprawie infekcji pochwy
wszechstronna stomatolog
Magda* wrote:hej,
a mnie ząb boli,buuua do dentysty kolejki i sezon urlopowy
wlasnie jestem po rozmowie z asystentką mojej doktor,dzwonilam w sprawie infekcji pochwy,mialam serowatą wydzieline wiec infekcja grzybicza-bosz jak to brzmikkisia, moremi, Magda*, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:jezusku czytam o zębie i że dzwonisz do asystentki swojej doktor w sprawie infekcji pochwy
wszechstronna stomatolog
najgorzej jak się problemy do kupy zbiorą
asystentka lekarza rodzinnego to byłaReni, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:http://www.canesten.nl/nl/vaginale-schimmel/ to mam uzywać canesten.
Dorbie ,czy taka infekcja moze sama przejść?
nic mnie nie swędzi a wdzielina też sie normuje...tak samo przez się?
I nie musi swędzieć. Ja miałam nawracające infekcje i czasami tylko przy badaniu czystosci wychodziła infekcja.ComeToMeBaby, Magda*, Magdala, caffe, kkisia, efcia, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:hej,
a mnie ząb boli,buuua do dentysty kolejki i sezon urlopowy
wlasnie jestem po rozmowie z asystentką mojej doktor,dzwonilam w sprawie infekcji pochwy,mialam serowatą wydzieline wiec infekcja grzybicza-bosz jak to brzmi
ale czy mozliwe dziewczny by mi samo przeszło???
,bo nic mnie nie swędzi,tylko po stosunku dwa dni temu nie czulam się komfortowo,no i wtedy zobaczyłam ze mam tą wydzieline
w kazdym razie mam sobie kupić lekarstwo w drogerii,takie są zalecenia
A co to za lekarstwo, że dostępne w drogerii?Magda* lubi tę wiadomość
-
Magda* wrote:http://www.canesten.nl/nl/vaginale-schimmel/ to mam uzywać canesten.
nic mnie nie swędzi a wdzielina też sie normuje...tak samo przez się? -
nick nieaktualnyMagda* wrote:http://www.canesten.nl/nl/vaginale-schimmel/ to mam uzywać canesten.
nic mnie nie swędzi a wdzielina też sie normuje...tak samo przez się?Magda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Bry
Mieć zlecone badania moczu i zapomnieć kupić pojemnik... Dwa razy będę chodziła
I to was przebije. U nas w szpitalach i labolatoriach w kiblach stoja duze pojemniki wypelnione jednorazowkami na mocz. Mozna sikac do wypeku. Nie trzeba kupowac.
Dobry.
Musze wyprawic malego na wycieczke ( stad moj krotki urlopik) i w zwiazku z tym ide w miasto. Tydzien mnie niebedzie. Tatus z mamusia panikuja ze zgina beze mnie.macduska, kkisia, Arwena, moremi, efcia, Dziobak, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale grzybica sama nie przejdzie. Nie wiem co to za lek, ale w Polsce jednak jedynie lekami na receptę wyleczysz.
I nie musi swędzieć. Ja miałam nawracające infekcje i czasami tylko przy badaniu czystosci wychodziła infekcja.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Magda, ale ta grxybice tak po wywiadzie tylko Ci zdiagnozowala? Moze tylko podraznienie. Jak grzybica to i Ty i partner powinien sie przeleczyc.
Poprawcie jesli sie myle.Magda*, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Tak, może przechodzić bezobjawowo a nadal być. Lepiej kup to lekarstwo.
A co to za lekarstwo, że dostępne w drogerii?
http://www.docsimon.pl/towar/canesten-krem-20g-1
tu jest po polsku o tym leku,tylko nie sprawdziłam cz to samo stężenie
substancja aktywna to Clotrimazolum,no i ja wybieram globulki zamiast kremuComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Magda, ale ta grxybice tak po wywiadzie tylko Ci zdiagnozowala? Moze tylko podraznienie. Jak grzybica to i Ty i partner powinien sie przeleczyc.
Poprawcie jesli sie myle.
w każdym razie tylko raz mielismy seks od początku tej mojej infekcji -
nic mnie nie swędzi a wdzielina też sie normuje...tak samo przez się?Magda*, moremi, Dziobak, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Aasiula, kawę robię. Jak ty taka śpiąca to może chcesz się załapać?
Wstawię od razu pełny czajnik jakby która chciała się przyłączyć.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Właśnie usłyszałam w tv śniadaniowej horoskop na wakacje. Po 11 sierpnia będzie mi się wszystko układało, powodziło i wogóle ach i och. Mogę dostać zaproszenie na jakąś mega ważną imprezę.
Nooo, w sumie co miała innego babka powiedzieć, skoro tak właśnie będzieMagda*, Mega, gretka, Arwena, efcia, BISCA, ania.g, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:pisałam CI juz kiedyś, że samo nie przejdzie - potrzebny lek - dla Ciebie i partnera i zero seksu....
czy jakies tabsy?
Dorbie,a czy ten mój lek canesten ( Clotrimazolum )mogę brać 500mg ? to nie za duzo?iwcia77 lubi tę wiadomość