35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam ochotę na...
Urlop. 3 dni. SPA. Pełne wyżywienie typu hotel 7*. Brak zasięgu. Temp 24 st. Zbiornik wodny tylko dla mnie. Miłe towarzystwo wieczorem. Dobra książka. Dobre przedstawienie. Krzyżówka.
Może być 5 dni
Ach, i na samym początku tabletka zapomnienia działająca aż do wyjazduiwcia77, BISCA, Mega, efcia, kkisia, dorbie, Zofia8, caffe, ComeToMeBaby, Sabina, Mala79, beates lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Mam ochotę na...
Urlop. 3 dni. SPA. Pełne wyżywienie typu hotel 7*. Brak zasięgu. Temp 24 st. Zbiornik wodny tylko dla mnie. Miłe towarzystwo wieczorem. Dobra książka. Dobre przedstawienie. Krzyżówka.
Może być 5 dni
Ach, i na samym początku tabletka zapomnienia działająca aż do wyjazduBISCA, Mega, efcia, kkisia, Krakonka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Ponarzekam sobie...
Zasnęłam po powrocie z miasta i spałam i spałam. Obudziłam się rozdrażniona, ochrzaniłam wszystko, co mi pod nogi weszło, łącznie z kotem, jest mi zimno i nie wiem co teraz. Zasnę czy będę siedziała pół nocy. A śpiąca jestem piekielnie nadal.
I rabarbar mam w garze, powinnam go zasłoikować...
Wymyślilam tartę z tym przerobionym rabarbarem, gruszkami i jeszcze mi brakuje "topu" do niej. Kołderka z bezy nie bardzo, sos budyniowy też nie, bita śmietana zbyt lekka... Może te gruszki w winie czerwonym podgotowane? Może pokruszona beza imbirowa?
Moze zasmazka?
Mega, moremi, Krakonka lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ile spraw przed wylotem.
Smsy sla, ze sie nie odprawilam, a jak chcialam przed chwila to cos mi blokowali.
Ale juz bilety i karty podrukowane, sprawy pozalatwiane. Jutro tylko pakowanie.
Dobranoc.
Ach, bo chcialam powiedziec, ze w zwiazku z wjazdem moge rzadziej bywac w nastepnym tygodniu.
No to sie zwolnilam oficjalnie.iwcia77, macduska, Mega, efcia, kkisia, dorbie, moremi, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzien bry! Matko z córka co Wy po nocy spac nie możecie ?
O1szej to ja sie na 3ci bok próbowałam przekrecić a idzie mi to coraz gorzej niestety.Młody stwierdził ,że wygladam wtedy jak waleń wyrzucony na brzeg.I po co mi dzieci jak zero w nich wsparcia ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 06:49
Aasiula, Mega, efcia, macduska, kkisia, Reni, moremi, Krakonka, ComeToMeBaby, gretka, Sabina, Mala79, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry. Skladam podanie o urlop do poniedzialku. Wyjezdzamy dzis z mezem nad morze. Bede tesknic
Mega, efcia, kapturnica, macduska, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, gretka, Sabina, Magdala, Arwena, BISCA, iwcia77, beates, peppapig lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Tak, błędy poprawiać, przecinki wstawiać.
A teraz to juz koniec wolności wyrażania, koniec nieskrępowalności. Władza to odpowiedzialność. Każda krytyka może byc przyjęta jako krytyka ofiacjalna władz forum. Każde złe słowo może ranic po 100kroć...
Przekichane.sama se wstawiaj i poprawiaj....
i już widzę te zranione po stokroć krytyką....chłe chłe - chyba nie tutaj..
Mega, macduska, Aasiula, kkisia, Reni, Zofia8, moremi, Krakonka, ComeToMeBaby, gretka, Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
juz czwartek, wiec prawie jak piatek
i u nas słońce ukradli, oby szybko oddali
ale mam nadrabiania, nielajki zabrali i forum odżyło
czyżby nowa zabawka ? kolory ?Aasiula, kkisia, Mega, moremi, Krakonka, Sabina, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dzien dobry. Skladam podanie o urlop do poniedzialku. Wyjezdzamy dzis z mezem nad morze. Bede tesknic
udanego wypoczynkuzaszalej i przywieź jakiegoś gapowicza w brzuchu
Aasiula, kkisia, Mega, Krakonka, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Bede robic golabki
Musze chlopakom lodowke napelnic
jutro jade na szkolenie
A dzis chlop nam obiad zamawia
kazdy wybiera co chce
Aasiula, Mega, efcia, macduska, moremi, Krakonka, ania.g, ComeToMeBaby, gretka, Sabina, Magdala, Arwena, BISCA, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam siękawką i gdzie te słońce? śpiący dzień dziś będzie Maniek w kulkę się zwinął
efcia, Mega, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, Magdala, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam z katarem, Młoda po wycieczce została w domu, tez chora, ciekawe czy to jej własna choroba, czy ode mnie sie zaraziła, na szczęście tylko kaszel, na razie....
A u mnie słońce gdzieś tam sie przebijazastanawiam sie co na śniadanie wszamac, chodzi za mną jajko na miękko albo omlet i nie mogę sie zdecydować
Kkisia co za szkolenie będziesz miała?moremi, Krakonka, efcia, gretka, Magdala, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam czwartkowo.
I po nieljkah ni sladu ni popiołu!
Ja przy oim avatarze widzę ile mam.
Wczoraj padłam nagle jak scięte zboże. Kurde normalnie nie miałam siły się rozebrać.
Czy jest mozliwe, ze to przez to, że nie brałam przez tydzień Eutyroksu?
Mega, dorbie, Aasiula, moremi, Krakonka, efcia, kkisia, gretka, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Mega ogromne maglowanie i prasowanie
z firmy w ktorej kiedys pracowalam
i dalej im pomagam czekajac na etatto baw sie dobrze, tylko sie nie przeprasuj
efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny