35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Boziu
mam prośbę do Ciebie..co ja to chciałam..Kajtek spakowany?
aaa nie, ja nie o tym
Boziu
czy mogłabyś zadziałać tam na górze? Chodzi o możliwość skasowania swojego postu poprzez wejście w nick, wybór z listy wątku
bo tam jest tylko edytuj
owszem mogę odnaleźć wątek i odszukać post, ale zajmuje to dużo czasu
więc wstawiam wszędzie * zamiast treści
admin i ktoś inny mógłby powiedzieć, ze po co kasować
niech nowi użytkownicy mogą przeczytać forum
ja i tak skasuję treść i tak skasuję treść, więc czy nie mogliby tego ułatwić?
np na naszym wątku jest 10221 stronmogę się cofać i kasować, ale po co tak się męczyć
pliiiiisComeToMeBaby, Reni, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no jak to co dla niego
globulki czy czopki ..zwał jak zwał i ..będzie upychał do cewki
Magda* wrote:ale co dla niego? krem wystarczy? przeciez nie globulkiczy jakies tabsy?
Dorbie,a czy ten mój lek canesten ( Clotrimazolum )mogę brać 500mg ? to nie za duzo?Arwena, moremi, ComeToMeBaby, gretka, macduska, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no jak to co dla niego
globulki czy czopki ..zwał jak zwał i ..będzie upychał do cewkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 11:24
ComeToMeBaby, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:I to was przebije. U nas w szpitalach i labolatoriach w kiblach stoja duze pojemniki wypelnione jednorazowkami na mocz. Mozna sikac do wypeku. Nie trzeba kupowac.
ComeToMeBaby, BISCA, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:a tak swoją drogą to wyczytałam na holenderskiej stronie firmowanej przez związek lekarzy iż facet nie musi się leczyc,a dla kobiety ciezarnej polacana jest jest jedna globulka Clotrimazolum,i to wsio
moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:już to widzę, jak Ci jedna globulka pomoże....zużyłam opakowanie i miałam po miesiącu nawrót - takie infekcje w ciąży sa powszechne...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale wyobrażasz to sobie hahahah
widzę jak facet próbuje sobie wcisnąć czopa hahaa
nastrasz go i powiedz jaką miał minęMagda* wrote:oj tam Reni ,jedna globulka jeszcze nikogo nie zabiłaMega, ComeToMeBaby, moremi, Magda*, kkisia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
była pogadałam sobie z koleżanką w pracy, która jest w ciąży (15tc)
i jak była w 8 tyg poszła do ginki na nfz, żeby potwierdzić, no i ogólnie, żeby mieć papier do becikowego
ginka pomacała brzuch i stiwerdziła, że ciąża rozwija jej się prawidłowo i łożysko jest z tyłu
mozliwe to jest bez wziernika i usg??
na następnej 3 wizycie ginka zrobiła w końcu usg, jeździ po brzuchu jeździ serca nie słyszy, nic nie słychać nie widać
i stwierdziła, że widocznie tak się dziecko ułożyło
masakra jakaś, normalne to jest?????
koleżanka mówi, że gdyby nie miała prywatnie prowadzonej ciąży (bo na nfz chodzi, żeby mieć badania bezpłatne) to oszalałaby z nerwów, że coś złego się dziej
moremi, efcia, Arwena, Mega, kkisia, Krakonka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ello!
Moje genialne mlodsze dziecko zaczelo juz jakis czas temu cwiczyc joge podczas picia mleka, glownie z lewej piersi. Ostatnio zaczelo doskonalic asane "pies z glowa w dole". A ja sie dziwie, czemu cycki tskie nierowne...
Starsze dziecko pojechalo dzis na klasowa wycieczke do lunaparku. Mysle, ze zarzygana wroci po kokarde...efcia, moremi, ComeToMeBaby, caffe, gretka, Mega, Reni, Magda*, kkisia, BISCA, Mala79, ania.g, Sabina, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:była pogadałam sobie z koleżanką w pracy, która jest w ciąży (15tc)
i jak była w 8 tyg poszła do ginki na nfz, żeby potwierdzić, no i ogólnie, żeby mieć papier do becikowego
ginka pomacała brzuch i stiwerdziła, że ciąża rozwija jej się prawidłowo i łożysko jest z tyłu
mozliwe to jest bez wziernika i usg??
na następnej 3 wizycie ginka zrobiła w końcu usg, jeździ po brzuchu jeździ serca nie słyszy, nic nie słychać nie widać
i stwierdziła, że widocznie tak się dziecko ułożyło
masakra jakaś, normalne to jest?????
koleżanka mówi, że gdyby nie miała prywatnie prowadzonej ciąży (bo na nfz chodzi, żeby mieć badania bezpłatne) to oszalałaby z nerwów, że coś złego się dziejefcia, Arwena, Mega, Zofia8, kkisia, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:nieźle co?
wierzyć się nie chce..może ma ręce, które leczą, ma wbudowane usg w opuszkach -
nick nieaktualnyReni wrote:ale wyobrażasz to sobie hahahah
widzę jak facet próbuje sobie wcisnąć czopa hahaa
nastrasz go i powiedz jaką miał minęjak babka próbuje tak palec wcisnąć
z góry przepraszam wszystkie z żywą wyobraźnią