35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwena wrote:moremi ten post w którym wspomniałam mango nie był do ciebie a do Bozi ,patrz uważnie !!
ja odpowiedziałam Tobie.
BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja sadze , ze Morek miala na mysli Mango .
Mango z tego co pamietam napisała ,ze wynosi sie watku przez Morke .A Arwena dzis napisała ,ze Mango wyniosła sie przez Bozie..
Czy jakosik tak
moremi, gretka, Arwena, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygretka wrote:nie kumam to nie mozna czytac postow i sie odnosic do nich, bo nie jest w tyt. moj nick? az takie zmiany?
-
gretka wrote:a w kwestii fotek- widzialam drzewo czeresniowe-Kapta przez Ciebie wydalam 10 franoli na 1 kg czeresni!!!
Edytuje te darmoszke coby sie nie przyssal ktos o zdrobnienie (znaczy sie Simbiak )Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 16:50
gretka, BISCA, dorbie, moremi, kkisia, Sabina, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:a i Kometa- ja bym zrobila laparo- ja z wlasnego przykladu- kwestia endomendy- mnie zatkala obydwa- a nie przypusczalam ze mam ( uspilam przez lata stosowania antykow)-do czego zmierzam - lepiej wiedziec czy jest, bo jakby sie okazalo, ze tylko ivf- to inaczej podchodzi sie do stymulacji- najpierw sie "usypia" jajniki- wPl mowiono mi ze 3 mce, a tutejszy ze nawet 6mcy tzw. sztuczna menopauza.
Moja rada zrobic- zeby nie bylo niespodzianek -
Magda* wrote:Magdala ,ale ja mam na mysli Olę_35,a dokładnie post w którym została otwarcie oskarżona o te wszystkie nielajki dla Kapty
Tak, wiem, ze Ole.
Utkwil mi w pamieci Twoj post sprzed paru dni, w ktorym pisalas do kapty, ze najechalysmy na olencje. Nie umiem go teraz odnalezc.
Zastanawialam sie czy rzeczywiscie bylysmy wtedy wredne i wyszlo, mi ze nie i przypomnialo mi sie wlasnie dzis jak napisalas o oli35.
Natchnlas mnie.
Rosnij zdrowo.Magda*, moremi, kkisia, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Arwena wrote:to ty mnie atakujesz nie ja ciebie swoimi słowami ,własnie to ty i za twoją sprawą tak jest jak jest ,ty ostatnio namawiałaś dziewczyny żeby nie pytały i nie interesowały się moją osoba...tylko nie wiem po co ...
wtedy własnie dosrałaś mi apropo starań nie znając mojej sytuacji ...pisałaś wtedy tak ze było mi bardzo przykro
tak jak Mango ,nie pisze tu z twojego powodu !!
no wlasnie, Morka sprostowala i tak to rozumiem- ale o co tobie , to juz nie.....
bo z mojego pkt. widzenia Morka super sie zachowala, prostujac twoja teze, a jak nie pasuje zeby ktos sie odnosil to moze trzeba przedyskutowac na priv?
ps. juz masz czas??kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
gretka -
laski, mam problem z doborem biżuterii do tej sukni swojej... kwestia naszyjnika- posiadać czy nie posiadać, a jeśli posiadać to jaki kształt...
to, ze perełki to już wiem, najlepsza opcja do koronek. i ecru- pod kolor sukni. pomożecie?.... pliz... bo przeczesuję różne "poradniki" i jaka niezdecydowana byłam taka jestem...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:laski, mam problem z doborem biżuterii do tej sukni swojej... kwestia naszyjnika- posiadać czy nie posiadać, a jeśli posiadać to jaki kształt...
to, ze perełki to już wiem, najlepsza opcja do koronek. i ecru- pod kolor sukni. pomożecie?.... pliz... bo przeczesuję różne "poradniki" i jaka niezdecydowana byłam taka jestem...ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnymoremi wrote:Yhmmmm... To dlatego powtórzyła trzy razy za co dała Kapcie niechujka?
Kometa, to był sarkazm
skoro zrozumiałas mój przekaz ,to po co te dziwne komentarze?
myslałaś ze ja naprawdę chcę to rozgrzebwać???
rajcują cie takie głupie forumowe przepychanki?
ja tylko napisałam o swoich odczuciach
dla mnie temat skończony
( PEACE )
-
nick nieaktualnygretka wrote:no wlasnie, Morka sprostowala i tak to rozumiem- ale o co tobie , to juz nie.....
bo z mojego pkt. widzenia Morka super sie zachowala, prostujac twoja teze, a jak nie pasuje zeby ktos sie odnosil to moze trzeba przedyskutowac na priv?
ps. juz masz czas??
kurteczka nie rozliczajcie mnie z mojego czasu ,wyobraź sobie ze oprócz ovu mam jeszcze inne zajęcia jak np praca i inne rzeczy o których nie masz pojęcia
nagle wszystkie na mnie napierają i jestem be ...ciekawe ze inne osoby piszące czy odpowiadające na posty tak rzadko jak ja są tak gnębione z tego powodu ,wręcz odwrotnie są wypytywane dlaczego tak długo ich nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:04
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Tak, wiem, ze Ole.
Utkwil mi w pamieci Twoj post sprzed paru dni, w ktorym pisalas do kapty, ze najechalysmy na olencje. Nie umiem go teraz odnalezc.
Zastanawialam sie czy rzeczywiscie bylysmy wtedy wredne i wyszlo, mi ze nie i przypomnialo mi sie wlasnie dzis jak napisalas o oli35.
Natchnlas mnie.
Rosnij zdrowo.Magdala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sugeruje tylko kolczyki (groszki-perly albo inna forme ale nie dlugie) a zamiast naszyjnika tylko diamecik na niewidocznej zylce.
Mi sie osobiscie nie podobaja wcale takie "zestawy" jak proponujesz. Ale nie przejmuj sie moim zdaniem. To sie musi Tobie, nie mi podobac
ComeToMeBaby wrote:[url=http://
no i upięcie w górze, jakieś takie luźne lekkie fale upięte w kok. cos takiego. i planuję zmienić kolor- zdjąć tą czerwień i zastąpić brązem, jakąś taką czekoladą może?
i propozycje jakby to miało wyglądać, w zależności od kształtu:
w literę v:
http://allegro.pl/bizuteria-slubna-perly-diamenciki-komplet-ecru-i5383771512.html
http://allegro.pl/slubna-bizuteria-cyrkonie-shamballa-perly-i5257149757.html
okrągły:
http://allegro.pl/bizuteria-slubna-krysztalki-perly-sliczny-komplet-i5452334730.htmlComeToMeBaby, gretka, Bozia3, caffe, iwcia77, ania.g, efcia, Simba lubią tę wiadomość