X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakby ktos mnie szukal to jestem na sreialnet,se na dobre i na zle lukne :-)

kapturnica, gretka, Magdala, macduska, Mega, kkisia, Mala79, Sabina, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    moremi ten post w którym wspomniałam mango nie był do ciebie a do Bozi ,patrz uważnie !!
    Ależ umiem czytać :-) ja odpowiedziałam Tobie.

BISCA, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sadze , ze Morek miala na mysli Mango .
    Mango z tego co pamietam napisała ,ze wynosi sie watku przez Morke .A Arwena dzis napisała ,ze Mango wyniosła sie przez Bozie..
    Czy jakosik tak XD

moremi, gretka, Arwena, Mega, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w kwestii fotek- widzialam drzewo czeresniowe-Kapta przez Ciebie wydalam 10 franoli na 1 kg czeresni!!!;-)

kapturnica, Aasiula, moremi, macduska, kkisia, Sabina, iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    nie kumam to nie mozna czytac postow i sie odnosic do nich, bo nie jest w tyt. moj nick? az takie zmiany?
    gretka ale co znów nie można,daj rzesz ty też spokój,przecież moremi zarzuciłam mi ze napisałam ze przez nią odeszła Mango a ja to pisałam do Bozi i o Bozi a nie o moremi

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a w kwestii fotek- widzialam drzewo czeresniowe-Kapta przez Ciebie wydalam 10 franoli na 1 kg czeresni!!!;-)
    Kurrr a ode mnie bys dostała za darmoche!!
    Edytuje te darmoszke coby sie nie przyssal ktos o zdrobnienie (znaczy sie Simbiak ) XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 16:50

gretka, BISCA, dorbie, moremi, kkisia, Sabina, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a i Kometa- ja bym zrobila laparo- ja z wlasnego przykladu- kwestia endomendy- mnie zatkala obydwa- a nie przypusczalam ze mam ( uspilam przez lata stosowania antykow)-do czego zmierzam - lepiej wiedziec czy jest, bo jakby sie okazalo, ze tylko ivf- to inaczej podchodzi sie do stymulacji- najpierw sie "usypia" jajniki- wPl mowiono mi ze 3 mce, a tutejszy ze nawet 6mcy tzw. sztuczna menopauza.
    Moja rada zrobic- zeby nie bylo niespodzianek
    a widzisz, nie wiedziałam

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Magdala ,ale ja mam na mysli Olę_35,a dokładnie post w którym została otwarcie oskarżona o te wszystkie nielajki dla Kapty

Tak, wiem, ze Ole.
    Utkwil mi w pamieci Twoj post sprzed paru dni, w ktorym pisalas do kapty, ze najechalysmy na olencje. Nie umiem go teraz odnalezc. :-)
    Zastanawialam sie czy rzeczywiscie bylysmy wtedy wredne i wyszlo, mi ze nie i przypomnialo mi sie wlasnie dzis jak napisalas o oli35.
    Natchnlas mnie. :-)
    Rosnij zdrowo. :-)

Magda*, moremi, kkisia, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • gretka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    to ty mnie atakujesz nie ja ciebie swoimi słowami ,własnie to ty i za twoją sprawą tak jest jak jest ,ty ostatnio namawiałaś dziewczyny żeby nie pytały i nie interesowały się moją osoba...tylko nie wiem po co ...

wtedy własnie dosrałaś mi apropo starań nie znając mojej sytuacji ...pisałaś wtedy tak ze było mi bardzo przykro
    tak jak Mango ,nie pisze tu z twojego powodu !!

no wlasnie, Morka sprostowala i tak to rozumiem- ale o co tobie , to juz nie.....
    bo z mojego pkt. widzenia Morka super sie zachowala, prostujac twoja teze, a jak nie pasuje zeby ktos sie odnosil to moze trzeba przedyskutowac na priv?
    ps. juz masz czas??

kapturnica, moremi, kkisia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

gretka
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski, mam problem z doborem biżuterii do tej sukni swojej... kwestia naszyjnika- posiadać czy nie posiadać, a jeśli posiadać to jaki kształt...
    to, ze perełki to już wiem, najlepsza opcja do koronek. i ecru- pod kolor sukni. pomożecie?.... pliz... bo przeczesuję różne "poradniki" i jaka niezdecydowana byłam taka jestem... :(

iwcia77 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    laski, mam problem z doborem biżuterii do tej sukni swojej... kwestia naszyjnika- posiadać czy nie posiadać, a jeśli posiadać to jaki kształt...
    to, ze perełki to już wiem, najlepsza opcja do koronek. i ecru- pod kolor sukni. pomożecie?.... pliz... bo przeczesuję różne "poradniki" i jaka niezdecydowana byłam taka jestem... :(
    a co obstawiasz? przypomnij suknie bo nie wiem czy dobrze pamietam( najlepuiej przod- i uczesanie jakie w planach?

ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Yhmmmm... To dlatego powtórzyła trzy razy za co dała Kapcie niechujka?
    Kometa, to był sarkazm :-P
    wiesz moremi ,
    skoro zrozumiałas mój przekaz ,to po co te dziwne komentarze?
    myslałaś ze ja naprawdę chcę to rozgrzebwać???

rajcują cie takie głupie forumowe przepychanki?

ja tylko napisałam o swoich odczuciach
    dla mnie temat skończony
    ( PEACE )

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    a co obstawiasz? przypomnij suknie bo nie wiem czy dobrze pamietam( najlepuiej przod- i uczesanie jakie w planach?
    ok, moment dobra duszyczko

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka wrote:
    no wlasnie, Morka sprostowala i tak to rozumiem- ale o co tobie , to juz nie.....
    bo z mojego pkt. widzenia Morka super sie zachowala, prostujac twoja teze, a jak nie pasuje zeby ktos sie odnosil to moze trzeba przedyskutowac na priv?
    ps. juz masz czas??
    a dlaczego tak sarkastycznie piszesz czy mam czas

kurteczka nie rozliczajcie mnie z mojego czasu ,wyobraź sobie ze oprócz ovu mam jeszcze inne zajęcia jak np praca i inne rzeczy o których nie masz pojęcia

nagle wszystkie na mnie napierają i jestem be ...ciekawe ze inne osoby piszące czy odpowiadające na posty tak rzadko jak ja są tak gnębione z tego powodu ,wręcz odwrotnie są wypytywane dlaczego tak długo ich nie było

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:04

stara.krycha lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    /ciach/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 22:24

BISCA, dorbie, kkisia, Sabina, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Tak, wiem, ze Ole.
    Utkwil mi w pamieci Twoj post sprzed paru dni, w ktorym pisalas do kapty, ze najechalysmy na olencje. Nie umiem go teraz odnalezc. :-)
    Zastanawialam sie czy rzeczywiscie bylysmy wtedy wredne i wyszlo, mi ze nie i przypomnialo mi sie wlasnie dzis jak napisalas o oli35.
    Natchnlas mnie. :-)
    Rosnij zdrowo. :-)
    wies chodziło o to ze coś takiego jak te nielajki mozna by podejzewać osobe której się mocniej nadepneło na odcisk (olencja wpasowała mi sie w ten obraz ) i to tyle

Magdala lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Tomeczka!

Dajcie spokoj Arwenie. Jak bedzie chciala to napisze co u niej a czytac ma prawo forum.

Arwena, Magda*, Magdala, Zofia8, iwcia77, stara.krycha, Heretyczka, efcia lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam kaca, glowa mnie boli a tu kolejne awanturnictwo.

BISCA, Dziobak, Mega, kkisia, Mala79, Sabina, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Sto lat dla Tomeczka!

Dajcie spokoj Arwenie. Jak bedzie chciala to napisze co u niej a czytac ma prawo forum.
    i to mi sie podoba ,
    troszkę wiecej dystansu by się przydało :)

Arwena, Zofia8 lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sugeruje tylko kolczyki (groszki-perly albo inna forme ale nie dlugie) a zamiast naszyjnika tylko diamecik na niewidocznej zylce.
    Mi sie osobiscie nie podobaja wcale takie "zestawy" jak proponujesz. Ale nie przejmuj sie moim zdaniem. To sie musi Tobie, nie mi podobac ;)

ComeToMeBaby wrote:
    [url=http://

no i upięcie w górze, jakieś takie luźne lekkie fale upięte w kok. cos takiego. i planuję zmienić kolor- zdjąć tą czerwień i zastąpić brązem, jakąś taką czekoladą może?

i propozycje jakby to miało wyglądać, w zależności od kształtu:

w literę v:
    http://allegro.pl/bizuteria-slubna-perly-diamenciki-komplet-ecru-i5383771512.html
    http://allegro.pl/slubna-bizuteria-cyrkonie-shamballa-perly-i5257149757.html

okrągły:
    http://allegro.pl/bizuteria-slubna-krysztalki-perly-sliczny-komplet-i5452334730.html

ComeToMeBaby, gretka, Bozia3, caffe, iwcia77, ania.g, efcia, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 10007 10008 10009 10010 10011 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ