35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A taki mam widok za oknem w łazience jak kontempluje na kibelku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/417a99b35be5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db73f1db1244.jpg
Kapta, jadę do Ciebie natychmiast!kkisia, kapturnica, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry
Nadrobilam i widze ze niechujki zniknely
Macie wszystkie racje , ze warto probowac
takze ten tego jesli poczuje sie na silach
to we wrzesniu zrobie kolejne podejscie
jesli nie to temat zamykam
narazie bede sie bawic , zwiedzac i prasowacKrakonka, kapturnica, Reni, Arwena, Aasiula, caffe, ola_35, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, efcia, Sabina, Simba, Magdala, Bozia3, macduska, Zofia8, BISCA, Mega, ania.g, Natka_79, paszczakin, gretka, Heretyczka, gosia7122, beates, malgos741, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość
-
fstydze siemDziobak wrote:Za 2 dni wakacje!! Znaczy macierzynski mi sie konczy...
Bendem na poczatku lipca w stolycy, Caffe, mialysmy obalic jakas caffe wspolnie. Renislawo, dolaczasz?Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Fredry nie czytałaś
eh!Arwena wrote:ależ oczywiście ze tak,cokolwiek to znaczyhehe
staram się też prasować od czasu do czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:27
kkisia, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
i to jest ten tego, że tak sobie zaklnę szpetnie kurwa mać cudna wiadomość!
brawo Ty
i dla Ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/932e285c9fd4.jpg
kkisia wrote:Bry
narazie bede sie bawic , zwiedzac i prasowackkisia, Aasiula, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, Bozia3, macduska, BISCA, Mega, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Planuję posłać Małgosię do przedszkola od września. O ile nauczy się sikać po dorosłemu.
Zaczęłam poczytywać różne rzeczy o rodzajach edukacji alternetywnych, wadach i zaletach edukacji jedynej słusznej, podsunęłam temat mężowi i dzisiaj składam papiery do przedszkola waldorfskiego. Uważam, ze na poziomie przedszkola jeszcze można poeksperymentować. Jak nie wyjdzie coś, to nie będzie szkód
Macie jakieś doświadczenia z edukacją niepaństwową realizującą nieklasyczny program, albo w nieklasyczny sposób?Magda*, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Kometa chciałam się odnieść do Twoich wątpliwości o laparo. Najpierw bym zrobiła chociaż monitoring i zobaczyła czy owulacja idzie na przemian z 2 jajników , jeśli tak to zabieg laparo nic Ci nie da, bo gdybyś miała zajść w ciąże to już byś była w ciąży z tego drugiego-drożnego . Natomiast jeśli owulacja jest u Ciebie cały czas tylko z 1 jajnika ( u mnie tak było i z tego co mi Iwcia pisała u niej tak samo) to zabieg laparo faktycznie Ci pomoże. Jeśli się okaże że owulacja masz z 2 jajników na przemian to wina słabych plemników -niech badanie to zobaczy dobry lekarz, jeśli z takimi parametrami macie marne szanse to chyba szykowałabym się jak najszybciej do in vitro, żeby czasami nie zdążyli zabrać refundacji, a ponadto wiek cały czas działa też na niekorzyść.
moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, efcia, Magdala, Bozia3, macduska, Zofia8, BISCA, Mega, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Bry
narazie bede sie bawic , zwiedzac i prasowackkisia, Reni, Arwena, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:i to jest ten tego, że tak sobie zaklnę szpetnie kurwa mać cudna wiadomość!
brawo Ty
i dla Ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/932e285c9fd4.jpgkkisia, Simba, Reni, Aasiula, macduska, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykkisia wrote:Bry
narazie bede sie bawic , zwiedzac i prasowac
bo wiesz na trzeźwo świat wygląda inaczej ,dziś myślisz bardziej racjonalnie niz wczorajkkisia, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość