35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Za 2 dni wakacje!! Znaczy macierzynski mi sie konczy...
Bendem na poczatku lipca w stolycy, Caffe, mialysmy obalic jakas caffe wspolnie. Renislawo, dolaczasz?
ania.g, moremi, nick nieaktualny, Reni, caffe, Simba, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyależ oczywiście ze tak,cokolwiek to znaczyReni wrote:Jezusku no nie krzycz
głowa mi pęknie
Arwena ale chędożysz chociaż?
hehe
staram się też prasować od czasu do czasu
efcia, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, Reni, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A taki mam widok za oknem w łazience jak kontempluje na kibelku

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/417a99b35be5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db73f1db1244.jpg
Kapta, jadę do Ciebie natychmiast!
nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry

Nadrobilam i widze ze niechujki zniknely
Macie wszystkie racje , ze warto probowac
takze ten tego jesli poczuje sie na silach
to we wrzesniu zrobie kolejne podejscie
jesli nie to temat zamykam
narazie bede sie bawic , zwiedzac i prasowac
Krakonka, kapturnica, Reni, nick nieaktualny, Aasiula, caffe, ola_35, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, efcia, nick nieaktualny, Simba, Magdala, Bozia3, nick nieaktualny, Zofia8, BISCA, Mega, ania.g, Natka_79, paszczakin, gretka, nick nieaktualny, gosia7122, beates, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
fstydze siemDziobak wrote:Za 2 dni wakacje!! Znaczy macierzynski mi sie konczy...
Bendem na poczatku lipca w stolycy, Caffe, mialysmy obalic jakas caffe wspolnie. Renislawo, dolaczasz?
Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Fredry nie czytałaś
eh!
Arwena wrote:ależ oczywiście ze tak,cokolwiek to znaczy
hehe
staram się też prasować od czasu do czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:27
nick nieaktualny, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
i to jest ten tego, że tak sobie zaklnę szpetnie kurwa mać cudna wiadomość!
brawo Ty
i dla Ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/932e285c9fd4.jpg
kkisia wrote:Bry
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, Bozia3, nick nieaktualny, BISCA, Mega, gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Planuję posłać Małgosię do przedszkola od września. O ile nauczy się sikać po dorosłemu.
Zaczęłam poczytywać różne rzeczy o rodzajach edukacji alternetywnych, wadach i zaletach edukacji jedynej słusznej, podsunęłam temat mężowi i dzisiaj składam papiery do przedszkola waldorfskiego. Uważam, ze na poziomie przedszkola jeszcze można poeksperymentować. Jak nie wyjdzie coś, to nie będzie szkód
Macie jakieś doświadczenia z edukacją niepaństwową realizującą nieklasyczny program, albo w nieklasyczny sposób?
nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Kometa chciałam się odnieść do Twoich wątpliwości o laparo. Najpierw bym zrobiła chociaż monitoring i zobaczyła czy owulacja idzie na przemian z 2 jajników , jeśli tak to zabieg laparo nic Ci nie da, bo gdybyś miała zajść w ciąże to już byś była w ciąży z tego drugiego-drożnego . Natomiast jeśli owulacja jest u Ciebie cały czas tylko z 1 jajnika ( u mnie tak było i z tego co mi Iwcia pisała u niej tak samo) to zabieg laparo faktycznie Ci pomoże. Jeśli się okaże że owulacja masz z 2 jajników na przemian to wina słabych plemników -niech badanie to zobaczy dobry lekarz, jeśli z takimi parametrami macie marne szanse to chyba szykowałabym się jak najszybciej do in vitro, żeby czasami nie zdążyli zabrać refundacji, a ponadto wiek cały czas działa też na niekorzyść.
moremi, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Simba, efcia, Magdala, Bozia3, nick nieaktualny, Zofia8, BISCA, Mega, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość

-
Lubie to !!!kkisia wrote:Bry

nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cudna? Wykurwiście cudnaReni wrote:i to jest ten tego, że tak sobie zaklnę szpetnie kurwa mać cudna wiadomość!
brawo Ty
i dla Ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/932e285c9fd4.jpg
nick nieaktualny, Simba, Reni, Aasiula, nick nieaktualny, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnybrawooooooo....tak trzymaćkkisia wrote:Bry

bo wiesz na trzeźwo świat wygląda inaczej ,dziś myślisz bardziej racjonalnie niz wczoraj
nick nieaktualny, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość