35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Przede wszystkim, to przy takich wynikach zwykły androvit nie pomoże.
Również uważam, ze nie ma na co czekać. Niby czas jest, ale jestes tu już chyba z rok. U mnie minęły trzy lata i też miałam czas, a 37 stuknęło nie wiadomo kiedy.moremi, Mega, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A taki mam widok za oknem w łazience jak kontempluje na kibelku
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/417a99b35be5.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db73f1db1244.jpg
zazdraszczam ,tych czeresni oczywisciekapturnica, caffe, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kapta ja łykałam Rennie i jeszcze piłam letnią wodę z łyżeczką sody oczyszczonej - od razu mija i czuje się ulgę...
Reni, Bozia Cie zjadla ???????Bozia3, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Simba, Reni, Sabina, Mega, kkisia, macduska, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Reni, Bozia Cie zjadla ???????
kapturnica, Aasiula, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia, caffe, Arwena, Simba, Reni, Sabina, Mega, Dziobak, paszczakin, kkisia, macduska, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Daj swoje niedobra gadzino
Bo obiecanki cacanki a głupiej Kapci radosc
efcia, kapturnica, Mega, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Arwena, czy w koncu nam napiszesz co u Ciebie się dzieje? Jak tam cykl? Kolejna studniówka?
Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:A gdzie są niechujki?
To teraz możemy spokojnie tej małpie, brzemiennej i tej trzeciej - macoś tam pokazać środkowy palec.efcia, kapturnica, Aasiula, Sabina, Mega, kkisia, macduska, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:jak CI sie jedno udało załatwić - to już sobie za chwilę następny problem szukasz...
do sądu pobiegniesz o prowizję? a cóż to za wielka prowizja, że CI się opłaca po sądach latać?
Tak. Prowizja warta nieoszczędnościowego remontu łazienki i wc. Albo wymiany wszystkich okien i założenia drewnianych parapetów. Dla mnie to mega kasa.
moremi, Reni, ComeToMeBaby, kapturnica, caffe, Mega, kkisia, Magdala, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013