35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Boskie sa, ten dolny sama bym wzięła.....peppapig wrote:Ania nie mogę się napatrzeć na Twoje dwa super suwaczki

ania.g, Aasiula, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co to mq za znaczenie? Konto i tak pewnie jest fikcyjne, taka prawda. Kapta siuraj na to, szkoda Twoich nerwów, a dla takich ludzi to tylko powód do satysfakcji.kapturnica wrote:Ciekawe kto znowu. Powinni wprowadzic tak jak w lajkach info na poczte kto co nie lubi
Mega, ComeToMeBaby, ania.g, dorbie, macduska, Aasiula, Simba, efcia, kkisia, gosia7122, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ale przeciez nie musza probowac przepychac, tylko zrobic laparo diagnostyczna pod katem poszukiwania zrostow, ognisk endo etc.ComeToMeBaby wrote:Tylko skoro ona mi nie chce dać skierowania to muszę zmienić lekarza. Może w tej poradni w szpitalu, gdzie pobierali mi materiał na czystość? Tylko oni po wyniku odsyłali mnie do "mojego " lekarza. Już nie wiem, naczytałam się, że istnieje ryzyko raz nie przepchania popsutego, a dwa uszkodzenia dobrego. Jest operacja, jest ryzyko.
Bry. Nadrabiam.
Laparo to nie jest operacja sensu stricto tylko zabieg zwiadowczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 10:18
moremi, Mega, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
No właśnie już nie wiem co mam robić, czuję się pozostawiona przez gin na lodzie. Z drugiej strony ona pewnie się bardziej zna na prowadzeniu ciąży niż na sprawach niepłodności, więc wie, że mi nie pomoże. Odczekam kurację infekcji, potem @ i może się przejdę tam do szpitala? Ciekawe co by mi powiedzieli jeśli powiem, że rezygnuję ze swojego lekarza i chcę u nich.Simba wrote:Ale przeciez nie musza probowac przepychac, tylko zrobic laparo diagnostyczna pod katem poszukiwania zrostow, ognisk endo etc.
Laparo to nie jest operacja sensu stricto tylko zabieg zwiadowczy
Simba, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zrob tak jak czujesz - jesli Twoja ginka nie jest specjalistka od leczenia nieplodnosci, to rozwazylabym zmiane.ComeToMeBaby wrote:No właśnie już nie wiem co mam robić, czuję się pozostawiona przez gin na lodzie. Z drugiej strony ona pewnie się bardziej zna na prowadzeniu ciąży niż na sprawach niepłodności, więc wie, że mi nie pomoże. Odczekam kurację infekcji, potem @ i może się przejdę tam do szpitala? Ciekawe co by mi powiedzieli jeśli powiem, że rezygnuję ze swojego lekarza i chcę u nich.
To nie jest tak ze masz bezplodnosc idiopatyczna - masz zatkana rure. Warto sprawdzic co jeszcze tam moze nie grac, bo byc moze po laparo i z lepszymi parametrami zaskoczycie bez IVF. Ja gdybym miala wiecej czasu, szukalabym przyczyn dluzej (na przyklad w tej klinice co Bozia, albo podrasowujac rozne parametry), ale nie mialam bo M musial zaczac chemie.
macduska, ComeToMeBaby, moremi, Bozia3, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:No właśnie już nie wiem co mam robić, czuję się pozostawiona przez gin na lodzie. Z drugiej strony ona pewnie się bardziej zna na prowadzeniu ciąży niż na sprawach niepłodności, więc wie, że mi nie pomoże. Odczekam kurację infekcji, potem @ i może się przejdę tam do szpitala? Ciekawe co by mi powiedzieli jeśli powiem, że rezygnuję ze swojego lekarza i chcę u nich.
Cometa nie wiem jak tam u Ciebie jest.
Wg mnie to już teraz wyszukaj sobie doktorka co robi laparo dobrze, w szpitalu i się do niego zapisz. Na nfz sa kolejki do gina, wiesz o tym.
Nawet prywatnie do dobrego nie tak łatwo się dostać i też trzeba czekać.
Laparo nie robią od ręki, trzeba się w kolejkę wpisać, badania porobić. To trwa i trwa. A czas goni.
Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, gretka, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Tak sie lenie dzisiaj

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c362537a9cc0.jpg
moremi, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, Dziobak, Reni, Bozia3, kapturnica, BISCA, Arwena, Mega, peppapig, kkisia, Magdala, macduska, gosia7122, beates, malgos741, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dla Kochanej Dziecinki
życzenia na Urodzinki
Poznaj bajek tysiące,
przygód dwa tysiące,
miej buzię wesołą,
promienną jak słońce! Dla Tomka od Helenki
Simba, ania.g, caffe, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, Arwena, Mega, kkisia, Magdala, gosia7122, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Kometa - ja chyba nie czekałabym na laparo w Twoim przypadku - kurcze masz zagwozdkę - zrobisz jak uważasz. Ale u Ciebie jeden niedrożny, a chłop beznadziejne wyniki. Nawet po laparo udanym - te szanse są marne ze względu na jego marne wyniki. Ja bym chyba podchodziła do in vitro... Z drugiej strony nie masz takiego parcia, jak inne ze względu na wiek - bo jeszcze masz trochę czasu... No ciekawe co zrobisz.....
ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

hahaha