35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeeezu, mam tyle chujkow? 2 godz temu mialam 6... Ktos tam intensywnie pracuje nad starszymi postami.
Swoja droga, maja ludzie zdrowie, jak pragne zakwitnac...malgos741, iwcia77, kkisia, gretka, Mega, efcia, moremi, Simba, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Evans a co się z Tobą działo jak Cię nie było?
Przestalam tu zagladac, a nawet nie prowadzilam wykresu temperatur , ale uzywalam monitor caly czas .... Starania szly Zle , Bo juz nam nawet sie sex nie chcialo , I raczej to bylo dawaj teraz trzeba , wiec jakos nieciekawie, ale zaskoczylo wkoncu, poznalam na Yale dobrego lekarza , ale zobaczymy .... Ogolnie to maj mial byc juz ostatnim miesiacem staran naturalnie I jest)))))))
Poza tym wprowadzilismy sie do nowego domu , no ale to bylo jeszcze przed swietami BN 2014 ..... No I to tyle ode mnie))) co u Ciebie?
iwcia77, efcia, Magda*, Reni, caffe, SolarPolar, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Na kwietniowkach jakas lutowka narobila dym z niechujkami , az sie laski miedzy soba zezarły i poznikaly z watku..Chyba tworca niechujka nie przewidzial ,ze ukrywanie osob , ktore je daja wywola taka ogolna burze na portalu
Na fajesbuku nie ma nielajków. Ale fejsbuk zatrudnił do rozsądzenia kwestii ekspertów, którzy mu to odradzili. Nie wiadomo, co będzie dalej, ale łatwo przewidzieć, że coś takiego wywoła poruszenie. Ovu jest portalem, który zarabia na użytkownikach, tak, jak fejsbuk. Ja na miejscu posiadacza płatnego portalu nie ryzykowałabym utraty klientów. I zastanowiłabym sie, czemu najbogatszy facet świata (czy tam bardzo bogaty) nie wprowadził takiego przycisku.
Wzięłabym pod uwagę żądanie nielajków i konsekwencie jego nie spełnienia - ile z chcących nielajki wypisałoby się z portalu w przypadku jego braku?
Wzięłabym też pod uwagę, co może zdarzyć się po włączeniu tego przycisku i czy efekty nie będą gorsze dla biznesu.
To tak już bez filozofii i emocjiNo i to ja bym zrobiła
iwcia77, efcia, Magdala, anna maria, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, Mala79, caffe lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Na fajesbuku nie ma nielajków. Ale fejsbuk zatrudnił do rozsądzenia kwestii ekspertów, którzy mu to odradzili. Nie wiadomo, co będzie dalej, ale łatwo przewidzieć, że coś takiego wywoła poruszenie. Ovu jest portalem, który zarabia na użytkownikach, tak, jak fejsbuk. Ja na miejscu posiadacza płatnego portalu nie ryzykowałabym utraty klientów. I zastanowiłabym sie, czemu najbogatszy facet świata (czy tam bardzo bogaty) nie wprowadził takiego przycisku.
Wzięłabym pod uwagę żądanie nielajków i konsekwencie jego nie spełnienia - ile z chcących nielajki wypisałoby się z portalu w przypadku jego braku?
Wzięłabym też pod uwagę, co może zdarzyć się po włączeniu tego przycisku i czy efekty nie będą gorsze dla biznesu.
To tak już bez filozofii i emocjiNo i to ja bym zrobiła
efcia, Krakonka, ComeToMeBaby, Bozia3, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Uwazaj Krakonka, iwcia sie sadzi na Ciebie. Zaraz i Ciebie przeleci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:50
iwcia77, Magdala, anna maria, Mala79, Krakonka, efcia, Mega, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Załóż własny przecież pomysły juz masz
Tam nie pomysłu, jest tylko "gdybanie" i teoretyzowanie
Bardzo bym chciała mieć coś swojego, co przynosiłoby sesnowny dochód. Ale jestem noga do biznesów. Mogłabym opanować teorię, studia z biznesu skończyć, a nie przełożę tego na praktykę. Jestem w robocie typ wolnego strzelca zadaniowego - potrzebuję temat, termin, określenie oczekiwań i potem spokój. I to musi być coś konkretnego, żeby było widać efekt. I żeby mi się nikt nie wtrącał i żebym nie musiała pilnować pracowników, zlecać im czegoś, wymagać, wyciągac konsekwencji. Żadnych zespołów i dzielonej odpowiedzialności.
Dlatego, jeśli uda mi się rozkręcić biznes, który planuję, to będzie miniaturowa firemka jednoosobowa. Żadnego rozwoju i podbijania rynku
iwcia77, Magdala, efcia, caffe, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013