35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:nie ale mogłabym zrobić tylko nie wiem jak się nazywa?
mam babkę w laboratorium to mogła by mi zrobić za darmoszkę jeśli będzie mogła...
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
Magdala wrote:
Paszzcza z Simba?
Oooo to jest njus!
Poza tym ja lubie eksperymentySabina, ania.g, macduska, efcia, Magdala, kkisia, iwcia77, Dziobak, Mega, moremi, caffe, paszczakin, Bozia3, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:nie ale mogłabym zrobić tylko nie wiem jak się nazywa?
mam babkę w laboratorium to mogła by mi zrobić za darmoszkę jeśli będzie mogła...Powiedziała, że jak wyjdą, że mam to da mi jakiś lek, ale zapomniałam co.
malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Kapta, przepatrzyłam kilkanaście stron wstecz i widzę że bardzo Cię "lubi" jakaś małpa. Także może małpa miałaby ochotę podyskutować o tym co ją boli otwarcie.
No dobra, czas sobie przypomnieć komu sie powiedziało kilka słów gorzkiej prawdy i temu komuś zabrakło argumentów zeby sie obronić, albo pokory zeby przyznać racjemalgos741, anna maria, kkisia, iwcia77, ania.g, kapturnica, Mega, efcia, Mala79, moremi, Sabina, caffe, paszczakin, Reni, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mam skierowanie w torebce, napisze Ci potem sms
Powiedziała, że jak wyjdą, że mam to da mi jakiś lek, ale zapomniałam co.
to jej pokażę
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Małgoś właściwie to nic.
Pokazałam wyniki, twierdzi, że wszystkie dobre
Potem zrobiła mi USG, twierdzi, że piękne, 3-fazowe endoI to przeżyła szok, bo powiedziałam, że mam wczesną owulację. Dziś mam 6dc, więc sądziła, że nic nie zobaczy, a tu mam juz jajco na prawym jajniku
16mm na 18mm.
Twierdzi, że u mnie nie ma się do czego przyczepić, że jestem zdrowa.
Stwierdziła, że jak każe sie, że u męża wszystko jest dobrze, to powinnam jeszcze zrobić jedno badanie. Przeciwciała plemnikowe.
To tyle.malgos741, anna maria, kkisia, Mega, moremi, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ale sobie dogodzilam.
Lody truskawkowe z prawdziwej smietany, nie z jakichs tam gum arabskich robione, polane sosem z truskawek wlasnorecznie zblendowanych.
Taki kremogen. Pamietacie kremogeny??anna maria, malgos741, Simba, Magda*, efcia, moremi, caffe, stara.krycha lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ja jetem kurwa ciemna masa,gdzie to widac ?pod awatarem widac ile razy nie lubi,ale kto to nie lubi to niewidac ,i kurwa nie bylo mnie caly dzien i mi 4 chuje nielubne wpadly ,super doganiam Gruppe,a co tak sama bede tyly obstawiac.ania.g wrote:Ciekawe czy nadal ich odwaga nie opuści skoro już widać nielajki
iwcia77, Simba, kapturnica, efcia, Mala79, moremi, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja to w zawieszeniu aż do sierpnia wtedy pójdę do nowego gina ale już w klinice ehhh
na razie natura i nic więcej bez spinyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 22:06
anna maria, iwcia77, Mega, efcia, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
anna maria wrote:Ja jetem kurwa ciemna masa,gdzie to widac ?pod awatarem widac ile razy nie lubi,ale kto to nie lubi to niewidac ,i kurwa nie bylo mnie caly dzien i mi 4 chuje nielubne wpadly ,super doganiam Gruppe,a co tak sama bede tyly obstawiac.
anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
anna maria wrote:Ja jetem kurwa ciemna masa,gdzie to widac ?pod awatarem widac ile razy nie lubi,ale kto to nie lubi to niewidac ,i kurwa nie bylo mnie caly dzien i mi 4 chuje nielubne wpadly ,super doganiam Gruppe,a co tak sama bede tyly obstawiac.
Jak iwcia daje to milo jest. Ona delikatna sie stara byc.malgos741, iwcia77, anna maria, Simba, Dziobak, efcia, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:I wiecej nic nie zrobie
co z tego ze mam niby jeszcze 2 proby
widocznie tak mialo byc i tego nie zmienie
a nuz ktorys sznurek pusici i wpadne
Czekam na telefon lekarza co z lekami
tz wiem ale musi potwierdzic
ale cie rozumiem
nie poddawaj sie kisiuniu, przemysl to jeszcze kiedy ochłoniesz
buzkamalgos741, iwcia77, anna maria, kkisia, BISCA, Magdala, Mega, efcia, Mala79, moremi, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość