35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:i weź się teraz ujawnij ... ja zostałam jako dziewica bez żadnej nielajka
która pierwsza?
Kisia nie wiem co powiedziećpo prostu mocno cię uściskam i poprasuję z tobą
Paszczak sto lat sto lat niech żyje nam, Sto lat Sto lat niechaj żyje nam...
jeszcze raz, jeszcze raz niech żyje nam,a kto z nami nie wypije niech ....bolalo?
bylam delikatna
malgos741, Mega, kkisia, Aasiula, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:i weź się teraz ujawnij ... ja zostałam jako dziewica bez żadnej nielajka
która pierwsza?
Kisia nie wiem co powiedziećpo prostu mocno cię uściskam i poprasuję z tobą
Paszczak sto lat sto lat niech żyje nam, Sto lat Sto lat niechaj żyje nam...
jeszcze raz, jeszcze raz niech żyje nam,a kto z nami nie wypije niech ....
Napisz coś kontrowersyjnego co by mnie sprowokowaćMega, malgos741, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Ja, ja !
Napisz coś kontrowersyjnego co by mnie sprowokowaćiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:jajajajajaj
bolalo?
bylam delikatna
malgos741, Mega, iwcia77, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Ja, ja !
Napisz coś kontrowersyjnego co by mnie sprowokowaćmalgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta, przepatrzyłam kilkanaście stron wstecz i widzę że bardzo Cię "lubi" jakaś małpa. Także może małpa miałaby ochotę podyskutować o tym co ją boli otwarcie.
malgos741, Mega, kapturnica, Aasiula, Sabina, efcia, iwcia77, kkisia, anna maria, Mala79, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Niuta wrote:No to masz drugiego
iwcia77, Niuta lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyO ja też rosnę w siłe
KisielJa dziś poprasuję, za Ciebie i Twoje zdrowie
I nigdzie nie odchodź, zanudzisz się bez nas a my bez CięWasze plany bardzo mi się podobają, bardzo
ania.g, malgos741, Aasiula, Mega, Simba, efcia, kkisia, iwcia77, anna maria, Mala79, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta, przepatrzyłam kilkanaście stron wstecz i widzę że bardzo Cię "lubi" jakaś małpa. Także może małpa miałaby ochotę podyskutować o tym co ją boli otwarcie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:58
ania.g, malgos741, Aasiula, Mega, Sabina, Simba, efcia, kkisia, iwcia77, Mala79, moremi, caffe lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Kapta, przepatrzyłam kilkanaście stron wstecz i widzę że bardzo Cię "lubi" jakaś małpa. Także może małpa miałaby ochotę podyskutować o tym co ją boli otwarcie.
Olać ja, moze sie znudziania.g, malgos741, kapturnica, efcia, kkisia, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Sabinka jak tam u nowej gin?
Sabina, Mega, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyPaszczu w dniu Twych 18-tych urodzin życzę Ci spełnienia marzeń
Dużo szczęścia i miłości
I żebyś zaszła w ciążę razem z Simbą i żebyście miały córeczki, mogą być z jednego tygodnia
Bo w ten sam dzień to może Wam być ciężko trafić
malgos741, Mega, Simba, efcia, kkisia, iwcia77, moremi, caffe, paszczakin, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałgoś właściwie to nic.
Pokazałam wyniki, twierdzi, że wszystkie dobre
Potem zrobiła mi USG, twierdzi, że piękne, 3-fazowe endoI to przeżyła szok, bo powiedziałam, że mam wczesną owulację. Dziś mam 6dc, więc sądziła, że nic nie zobaczy, a tu mam juz jajco na prawym jajniku
16mm na 18mm.
Twierdzi, że u mnie nie ma się do czego przyczepić, że jestem zdrowa.
Stwierdziła, że jak każe sie, że u męża wszystko jest dobrze, to powinnam jeszcze zrobić jedno badanie. Przeciwciała plemnikowe.
To tyle.malgos741, ania.g, Simba, kapturnica, macduska, efcia, kkisia, iwcia77, Mala79, Krakonka, ComeToMeBaby, moremi, caffe, paszczakin, Bozia3, Aasiula, Zofia8, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Małgoś właściwie to nic.
Pokazałam wyniki, twierdzi, że wszystkie dobre
Potem zrobiła mi USG, twierdzi, że piękne, 3-fazowe endoI to przeżyła szok, bo powiedziałam, że mam wczesną owulację. Dziś mam 6dc, więc sądziła, że nic nie zobaczy, a tu mam juz jajco na prawym jajniku
16mm na 18mm.
Twierdzi, że u mnie nie ma się do czego przyczepić, że jestem zdrowa.
Stwierdziła, że jak każe sie, że u męża wszystko jest dobrze, to powinnam jeszcze zrobić jedno badanie. Przeciwciała plemnikowe.
To tyle.01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Tak. Kosztują koło 100zł. Robiłaś?
mam babkę w laboratorium to mogła by mi zrobić za darmoszkę jeśli będzie mogła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 21:56
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Sabina wrote:Paszczu w dniu Twych 18-tych urodzin życzę Ci spełnienia marzeń
Dużo szczęścia i miłości
I żebyś zaszła w ciążę razem z Simba
Paszzcza z Simba?
Oooo to jest njus!
Mega, malgos741, Simba, Sabina, macduska, kkisia, iwcia77, moremi, paszczakin, Bozia3 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.