35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:mnie by nic nie powstrzymało przed zakupem ładnej kiecki
nawet jakby miała w szafie leżeć przez rok!
Tylko że za rok moze mi sie juz nie podobać, będzie juz o rok starsza i takiego wrazenia na mne nie będzie robiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 19:56
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Zdam relacje jak wroce, idę spac
zeby rano wczesnie wstac. :*
Słodkich snów :* -
Margaret.Se wrote:dzisiaj mierzyłam piękna kieckę i tak sobie mysle po cholere mi ona, po pierwsze to mam podobną ale to akurat nie jest argument zeby jej nie kupić
a to że będe z brzuchem to w nia nie wejde przecież
także same widzicie że musze sie wstrzymac z zakupem
aszka powodzenia <kop_w_pupę_na_szczęście>Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Wiadomo kciukamy na maxa i musi sie udac :*
aszka lubi tę wiadomość
-
Aszka kciuki zacisniete :*
aszka lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTakże już wróciłam. Wszystko poszło w miarę sprawnie, przed inseminacją miałam pecherzyk-jeszcze troche urósł lekarz mówi ze byc moze owulacja bedzie w nocy. Tylko dużo czekania. Ale poszliśmy z męzem na kawę i na małe sniadanie. Także w sumie wypiłam dwie kawy, a lekarz na to do mnie zeby isc sie napic kawy przed ineminacja, a ja mowie ze wypiłam juz dwie, to powiedział ze ok. Inseminacja nie jest bolesna, ale w pewnym momencie czułam sie tak jakbym miała dostac okresu, lekarz mówił ze to normalne. Pożniej poleżałam z nogami w gorze i juz jestesmy
W poniedziałek mam zbadac progesteron i zobaczyc czy pecherz pękł. Cieszę się że do przodu
Dzieki za kciuki.
MoBo, Eltasz, Adelajda, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Aszka super
Trzymam mocno kciuki :*
aszka lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Musi się udac! trzymam z całych sił kciuki :*
aszka lubi tę wiadomość