X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Margaret, trzymam kciuki, zebys juz nie musiala sie leczyc w zadnej klinice :)
    Nogi do gory nie pomoga, to biodra trzeba podniesc, choc i to niepewne. Wczoraj znalazlam fajny filmik. To pozycje jogi po <3 ale nie tylko :)

http://youtu.be/pKP17o7EnP8

Aszka wyniki pewnie dopiero gdzies tydzien po wizycie, tu trzeba troszke poczekac :(

No tak miałam tak na mysli bo leże w pozycji świecy ale nie takiej perfekcyjnej hehe ;)

MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    dziewczynki a myslicie, że po seksie lezenie z nogami do góry cos pomaga czy jednak to wielka ściema?? bo ja leże juz tak od 9 miesiecy i brzuch nie rosnie ;)
    hahaha tez lezalam i nic :D ale podobno po inseminacji lekarz mi mowil, ze lezysz z glowa na dole, a tylek w gorze, na specjalnym fotelu, jak zejde to niezle mi cisnienie skoczy :D
    U mnie juz po zastrzyku na pękanie, szok nie wiedziałam ze to takie ciezkie, pierwszy raz sobie załadowałam w brzuch 035.gif
    zastrzyk nic nie boli tylko samo wkłucie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:03

MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Nogi do gory nie pomoga, to biodra trzeba podniesc, choc i to niepewne. Wczoraj znalazlam fajny filmik. To pozycje jogi po <3 ale nie tylko :)

Aszka wyniki pewnie dopiero gdzies tydzien po wizycie, tu trzeba troszke poczekac :(
    popieram, ile to stresu.

Zaraz obejrze te joge :D

She Wolf lubi tę wiadomość

• Lore Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój M ostatnio pękał ze śmiechu bo robiłam świecę, taka zdeterminowana byłam :D Dobrze, że nie zrobił foci na facebooka :D

milka1, aszka lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    dziewczynki a myslicie, że po seksie lezenie z nogami do góry cos pomaga czy jednak to wielka ściema?? bo ja leże juz tak od 9 miesiecy i brzuch nie rosnie ;)

podobno nic nie daje, niestety, więc zwyczajnie sobie leżę przez min 15 minutek.

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    mój M ostatnio pękał ze śmiechu bo robiłam świecę, taka zdeterminowana byłam :D Dobrze, że nie zrobił foci na facebooka :D

haha, bo oni patrzą na nas i myślą - no powariowały te baby ! :-)

Dobranoc dziewczyny :-) idę się poprzytulać :-) może to będzie szczęśliwy wieczór :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 22:03

aszka, Margaret.Se, Eltasz, MoBo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka dobrej nocy :) :) z przytulancem :D

Lore dawaj tutaj te fote popatrzymy :D

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    haha, bo oni patrzą na nas i myślą - no powariowały te baby ! :-)

Dobranoc dziewczyny :-) idę się poprzytulać :-) może to będzie szczęśliwy wieczór :-)

Moj tak nie mysli i sie nie smieje a powazny jest jak sedzia mowiacy o wyroku hehe ale porownanie dałam. Jeszcze do tego liczy mi czas ile mam jeszcze lezec i pod dupke poduszki mi podsuwa hehe

Dziewczynki jestem w szoku zaczely mi sie dni plodne.mam juz sluz i moze faktycznie to mnie pecherzyki bola albo tak rosnie na maxa i ciagnie mi szyjke do dolu ale nie boli jak dotykam

Aszka sama zastrzyk sobie robilas?kurcze Ty juz pielegniarka pełną gebą normalnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 18:23

MoBo, milka1, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Eltasz Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 02:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka brawo za zastrzyk ;-)
    i tym sposobem mi fucha uciekła ;-)))

Milka trzymam kciuki za serduszkowanie
    Margaret hoduj dobrze te jajka w końcu musi sie udać :-)
    A ja kibluje w robocie drugą nocke,wiec w tym miesiącu kicha z ♡ <3 w dni płodne

MoBo, milka1, aszka lubią tę wiadomość

Eltasz
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    podobno nic nie daje, niestety, więc zwyczajnie sobie leżę przez min 15 minutek.
    Ja nie miałam jak w tym cyklu nawet chwilę poleżeć. Pilnowałam domu rodziców i tam nocowałam. Jeździłam 70 km na szybki seks, albo monitoring. Po bzykach prysznic i w drogę. Podobnie nie ma znaczenia pozycja przy przodo i tyłozgieciu.
    Życzę zatem dobrze dobranych lekarstw, metod i trochę szczęścia do tego.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z leżeniem czy bez leżenia co ma być to będzie :p

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • Lore Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, co ma być to będzie. Ja co miesiąc u siebie dopatrywałam się oznak ciąży.. W tym miesiącu powiedziałam stop!! No i nie mam nawet oznak zbliżającej się @ :D Zawsze od owulki bolały mnie cycuchy. Bite czternaście dni bólu, a napiszę, że nie mam piegów tylko bomby :D A w tym miesiącu cisza. Zagłuszyłam chyba wszystkie objawy czegokolwiek o.O :D

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja nie miałam jak w tym cyklu nawet chwilę poleżeć. Pilnowałam domu rodziców i tam nocowałam. Jeździłam 70 km na szybki seks, albo monitoring. Po bzykach prysznic i w drogę. Podobnie nie ma znaczenia pozycja przy przodo i tyłozgieciu.
    Życzę zatem dobrze dobranych lekarstw, metod i trochę szczęścia do tego.

Dokładnie moremi, jak ma być, to będzie niezależnie, czy będziemy się gimnastykowały :-), dziękuję za życzenia, trzymaj tu za nas kciuki :-) a ja życzę bardzo dużo zdrówka i jak najmniej stresów :-)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Moj tak nie mysli i sie nie smieje a powazny jest jak sedzia mowiacy o wyroku hehe ale porownanie dałam. Jeszcze do tego liczy mi czas ile mam jeszcze lezec i pod dupke poduszki mi podsuwa hehe

Dziewczynki jestem w szoku zaczely mi sie dni plodplodne.mam juz sluz i moze faktycznie to mnie pecherzyki bola albo tak rosnie na maxa i ciagnie mi szyjke do dolu ale nie boli jak dotykam

Aszka sama zastrzyk sobie robilas?kurcze Ty juz pielegniarka pełną gebą normalnie ;)

No, Ty to masz dobrze, chociaz mój mi też wczoraj podusię zapodał ;-) aż się zdziwiłam :-)

No to jak płodne, to do dzieła :-)

No Aszkę podziwiam! Ja się do igieł nigdy nie przyzwyczaiłam, chociaż codziennie widziałam od urodzenia, jak moja siostra sobie igłę w brzuch ładuje z insuliną, brrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:

Haha, świetne, ale jak bym zapodała drugą pozę, to mój znowu by mnie dopadł ;-)

Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    No właśnie, co ma być to będzie. Ja co miesiąc u siebie dopatrywałam się oznak ciąży.. W tym miesiącu powiedziałam stop!! No i nie mam nawet oznak zbliżającej się @ :D Zawsze od owulki bolały mnie cycuchy. Bite czternaście dni bólu, a napiszę, że nie mam piegów tylko bomby :D A w tym miesiącu cisza. Zagłuszyłam chyba wszystkie objawy czegokolwiek o.O :D

No ja już pisałam, że od czasu starań, co miesiąc co innego mam, i mnie już nic nie zdziwi, plamienia, brak plamien, migreny przez tydzień (pierwszy raz w życiu) , ostatanio też żadnych objawów, zblizającej się.

Może dobrze, że tak zgłuszyłaś, mniej nakręcania się, chociaż na mnie nic nie działa :-) jak mam sie nakręcić to i tak się nakręcę, bo wszystko sobie wmówię, jak to ja! :-)

aszka, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz mi mogl podac ale nie chcialam, mi sie wydaje ze jednak facet nie ma wyczucia. A ta igła długa. Takze musiałam dwa zastrzyki wziac. Wziełam fałde na brzuchu i władowałam, drugi wziełam fałde ale mi sie rozeszła, wiec w sumie tylko troche igła pod skora ale wlałam co było. Takie moje poczatki moze niezbyt dobre ale sie udało :) Teraz juz wiem jak to zrobic lepiej :D

Jutro rano jedziemy z mezem na wizyte i zostajemy, pewnie powrot około 13.00. Nie nakrecam sie ze sie uda, bo tak uwazam ze jak napisała dziewczyna z tematu inseminacji, ze dla wiekszosci inseminacja to przystanek przed invitro. Jednak statystyki słabe inseminacji, ale probuje :)

Margaret.Se, milka1, Eltasz, She Wolf lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz nadrobisz za m-c, wtedy meza bierz do lozka i molestuj :D

Lore moze jak zagłuszysz to sie uda, oby :D

Milka bo to zalezy od osoby :) czy sie nakrecamy czy nie :)

jak wyzej napisałam w poscie ja w ogole tak podchodze na luzaku zeby pozniej sie nie martwic ze sie nie udało.

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ju tez się nie nakrecam w ogóle ale wiadma sprawa że to ten cykl ;) co bede sobie żałowac pochlebstw w tym kierunku :D W zeszły cykl tez się nie nakrecałam i zadnych objawów nie miałam nawet przed @ jak zawsze miałam. Tak jak Milka co miesiąc inaczej mój organim reaguje. teraz 5dni wczesniej dni płodne, wariacja normalnie :) ciekawe ile tym razem bedą trwały moje ważne dni, zawsze miałam 3-4 płodnych a zeszły cykl suprajs i 6dni :)

Aszka my czekamy na relacje z jutrzejszej wizyty no i za dwa tygodnie kropek zieloniutki musi być :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 18:52

milka1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 15 maja 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj mierzyłam piękna kieckę i tak sobie mysle po cholere mi ona, po pierwsze to mam podobną ale to akurat nie jest argument zeby jej nie kupić ;) a to że będe z brzuchem to w nia nie wejde przecież :) także same widzicie że musze sie wstrzymac z zakupem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 18:52

milka1, aszka, Lore, She Wolf lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ