35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:Margaret, trzymam kciuki, zebys juz nie musiala sie leczyc w zadnej klinice
Nogi do gory nie pomoga, to biodra trzeba podniesc, choc i to niepewne. Wczoraj znalazlam fajny filmik. To pozycje jogi po ale nie tylko
http://youtu.be/pKP17o7EnP8
Aszka wyniki pewnie dopiero gdzies tydzien po wizycie, tu trzeba troszke poczekac
No tak miałam tak na mysli bo leże w pozycji świecy ale nie takiej perfekcyjnej heheMoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:dziewczynki a myslicie, że po seksie lezenie z nogami do góry cos pomaga czy jednak to wielka ściema?? bo ja leże juz tak od 9 miesiecy i brzuch nie rosnie
U mnie juz po zastrzyku na pękanie, szok nie wiedziałam ze to takie ciezkie, pierwszy raz sobie załadowałam w brzuch
zastrzyk nic nie boli tylko samo wkłucieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 21:03
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Margaret, trzymam kciuki, zebys juz nie musiala sie leczyc w zadnej klinice
Nogi do gory nie pomoga, to biodra trzeba podniesc, choc i to niepewne. Wczoraj znalazlam fajny filmik. To pozycje jogi po ale nie tylko
Aszka wyniki pewnie dopiero gdzies tydzien po wizycie, tu trzeba troszke poczekac
Zaraz obejrze te jogeShe Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:dziewczynki a myslicie, że po seksie lezenie z nogami do góry cos pomaga czy jednak to wielka ściema?? bo ja leże juz tak od 9 miesiecy i brzuch nie rosnie
podobno nic nie daje, niestety, więc zwyczajnie sobie leżę przez min 15 minutek.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLore wrote:mój M ostatnio pękał ze śmiechu bo robiłam świecę, taka zdeterminowana byłam Dobrze, że nie zrobił foci na facebooka
haha, bo oni patrzą na nas i myślą - no powariowały te baby !
Dobranoc dziewczyny idę się poprzytulać może to będzie szczęśliwy wieczórWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 22:03
aszka, Margaret.Se, Eltasz, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:haha, bo oni patrzą na nas i myślą - no powariowały te baby !
Dobranoc dziewczyny idę się poprzytulać może to będzie szczęśliwy wieczór
Moj tak nie mysli i sie nie smieje a powazny jest jak sedzia mowiacy o wyroku hehe ale porownanie dałam. Jeszcze do tego liczy mi czas ile mam jeszcze lezec i pod dupke poduszki mi podsuwa hehe
Dziewczynki jestem w szoku zaczely mi sie dni plodne.mam juz sluz i moze faktycznie to mnie pecherzyki bola albo tak rosnie na maxa i ciagnie mi szyjke do dolu ale nie boli jak dotykam
Aszka sama zastrzyk sobie robilas?kurcze Ty juz pielegniarka pełną gebą normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 18:23
MoBo, milka1, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Aszka brawo za zastrzyk
i tym sposobem mi fucha uciekła ))
Milka trzymam kciuki za serduszkowanie
Margaret hoduj dobrze te jajka w końcu musi sie udać
A ja kibluje w robocie drugą nocke,wiec w tym miesiącu kicha z ♡ w dni płodneMoBo, milka1, aszka lubią tę wiadomość
Eltasz
-
milka1 wrote:podobno nic nie daje, niestety, więc zwyczajnie sobie leżę przez min 15 minutek.
Życzę zatem dobrze dobranych lekarstw, metod i trochę szczęścia do tego.MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No właśnie, co ma być to będzie. Ja co miesiąc u siebie dopatrywałam się oznak ciąży.. W tym miesiącu powiedziałam stop!! No i nie mam nawet oznak zbliżającej się @ Zawsze od owulki bolały mnie cycuchy. Bite czternaście dni bólu, a napiszę, że nie mam piegów tylko bomby A w tym miesiącu cisza. Zagłuszyłam chyba wszystkie objawy czegokolwiek
milka1, aszka lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja nie miałam jak w tym cyklu nawet chwilę poleżeć. Pilnowałam domu rodziców i tam nocowałam. Jeździłam 70 km na szybki seks, albo monitoring. Po bzykach prysznic i w drogę. Podobnie nie ma znaczenia pozycja przy przodo i tyłozgieciu.
Życzę zatem dobrze dobranych lekarstw, metod i trochę szczęścia do tego.
Dokładnie moremi, jak ma być, to będzie niezależnie, czy będziemy się gimnastykowały , dziękuję za życzenia, trzymaj tu za nas kciuki a ja życzę bardzo dużo zdrówka i jak najmniej stresówmoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Moj tak nie mysli i sie nie smieje a powazny jest jak sedzia mowiacy o wyroku hehe ale porownanie dałam. Jeszcze do tego liczy mi czas ile mam jeszcze lezec i pod dupke poduszki mi podsuwa hehe
Dziewczynki jestem w szoku zaczely mi sie dni plodplodne.mam juz sluz i moze faktycznie to mnie pecherzyki bola albo tak rosnie na maxa i ciagnie mi szyjke do dolu ale nie boli jak dotykam
Aszka sama zastrzyk sobie robilas?kurcze Ty juz pielegniarka pełną gebą normalnie
No, Ty to masz dobrze, chociaz mój mi też wczoraj podusię zapodał aż się zdziwiłam
No to jak płodne, to do dzieła
No Aszkę podziwiam! Ja się do igieł nigdy nie przyzwyczaiłam, chociaż codziennie widziałam od urodzenia, jak moja siostra sobie igłę w brzuch ładuje z insuliną, brrrr -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Margaret, trzymam kciuki, zebys juz nie musiala sie leczyc w zadnej klinice
Haha, świetne, ale jak bym zapodała drugą pozę, to mój znowu by mnie dopadł
Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLore wrote:No właśnie, co ma być to będzie. Ja co miesiąc u siebie dopatrywałam się oznak ciąży.. W tym miesiącu powiedziałam stop!! No i nie mam nawet oznak zbliżającej się @ Zawsze od owulki bolały mnie cycuchy. Bite czternaście dni bólu, a napiszę, że nie mam piegów tylko bomby A w tym miesiącu cisza. Zagłuszyłam chyba wszystkie objawy czegokolwiek
No ja już pisałam, że od czasu starań, co miesiąc co innego mam, i mnie już nic nie zdziwi, plamienia, brak plamien, migreny przez tydzień (pierwszy raz w życiu) , ostatanio też żadnych objawów, zblizającej się.
Może dobrze, że tak zgłuszyłaś, mniej nakręcania się, chociaż na mnie nic nie działa jak mam sie nakręcić to i tak się nakręcę, bo wszystko sobie wmówię, jak to ja!aszka, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaz mi mogl podac ale nie chcialam, mi sie wydaje ze jednak facet nie ma wyczucia. A ta igła długa. Takze musiałam dwa zastrzyki wziac. Wziełam fałde na brzuchu i władowałam, drugi wziełam fałde ale mi sie rozeszła, wiec w sumie tylko troche igła pod skora ale wlałam co było. Takie moje poczatki moze niezbyt dobre ale sie udało Teraz juz wiem jak to zrobic lepiej
Jutro rano jedziemy z mezem na wizyte i zostajemy, pewnie powrot około 13.00. Nie nakrecam sie ze sie uda, bo tak uwazam ze jak napisała dziewczyna z tematu inseminacji, ze dla wiekszosci inseminacja to przystanek przed invitro. Jednak statystyki słabe inseminacji, ale probujeMargaret.Se, milka1, Eltasz, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEltasz nadrobisz za m-c, wtedy meza bierz do lozka i molestuj
Lore moze jak zagłuszysz to sie uda, oby
Milka bo to zalezy od osoby czy sie nakrecamy czy nie
jak wyzej napisałam w poscie ja w ogole tak podchodze na luzaku zeby pozniej sie nie martwic ze sie nie udało. -
Ja ju tez się nie nakrecam w ogóle ale wiadma sprawa że to ten cykl co bede sobie żałowac pochlebstw w tym kierunku W zeszły cykl tez się nie nakrecałam i zadnych objawów nie miałam nawet przed @ jak zawsze miałam. Tak jak Milka co miesiąc inaczej mój organim reaguje. teraz 5dni wczesniej dni płodne, wariacja normalnie ciekawe ile tym razem bedą trwały moje ważne dni, zawsze miałam 3-4 płodnych a zeszły cykl suprajs i 6dni
Aszka my czekamy na relacje z jutrzejszej wizyty no i za dwa tygodnie kropek zieloniutki musi byćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 18:52
milka1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
dzisiaj mierzyłam piękna kieckę i tak sobie mysle po cholere mi ona, po pierwsze to mam podobną ale to akurat nie jest argument zeby jej nie kupić a to że będe z brzuchem to w nia nie wejde przecież także same widzicie że musze sie wstrzymac z zakupem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 18:52
milka1, aszka, Lore, She Wolf lubią tę wiadomość