35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aszka pamietaj, że wiele kobiet ma takie same objawy czy zaszły lub czy czekają na @. Wiele kolezanek mówiło mi ze czuły nadejscie @ a tu okazało sie że była ciąża. MOze fakt u nas to troche inaczej może byc ze względów że wsłuchujemy się na maxa w swój organizm a kiebiety które askoczyła ciąża nie czekały na nią jak zdesporowane baby
czyli my heheheh
Ja będę testowac za 16dni, bo mój ma urodziny i albo napije się alko albo mój będzie świetować podwójnie. Chociaz mysle sobie że dziewczyny jak robia test to pierwszy nie wychodzi pozytywnie a po kilku dniach dopiero, kurcze to moze lepiej na sucho urodziny przejśćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 14:20
aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Dzien dobry
dziewczyny. Jutro musze wstac o 6.00 zeby zdazyc na badanie a zapowiadaja deszcz, kiedy te ciepło bez deszczu do nas przyjdzie na dłuzej.
Są jakies nowiny?
Ja nic nie wiem i jak patrze na pogode długoterminową to jakos od czerwca ma byc cieplej, niby bo jak będie to zobaczymy. Ogólnie jest nieciekawa pogoda, pamietam że czesto juz w maju mega upały były a teraz jeszcze ani razu nie byłam w krótkim rękawie, może i była taka pogoda ale ja jestem w pracy i tego niepoczułam jeszcze.aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak samo ani razu w krotkim rekawie, troche beznadzieja z ta pogoda.
Margaret własnie ja sie nie nastawiam, trudno jakby co to dalej probuje16 dni to wypadnie mniej wiecej 1 czerwca, oby był kropek
Własnie sikance podobno nie wychodza albo wychodza a badanie z krwi wychodzi inaczej. O u mnie słonce wyszło chyba sie obraziło ze narzekam ze go nie ma
Szkoda ze jutro do pracy
ale trzeba sie pocieszyc ze niedługo urlop
MoBo lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:To niedobrze
ja go biore i minimalnie mi przyspiesza owulke, a i @ sa troche bardziej obfilte, wiec chyba dziala na endo
wyczytałam w książce, że dong jako budulec krwi będzie wpływał na endo ale połączeniu z lekami rozrzedzajacymi krew będzie powodował większe krwawienie a ty bierzesz acard. Wiec to raczej połączenie tego co bierzesz.
-
Margaret.Se wrote:Aszka pamietaj, że wiele kobiet ma takie same objawy czy zaszły lub czy czekają na @. Wiele kolezanek mówiło mi ze czuły nadejscie @ a tu okazało sie że była ciąża. MOze fakt u nas to troche inaczej może byc ze względów że wsłuchujemy się na maxa w swój organizm a kiebiety które askoczyła ciąża nie czekały na nią jak zdesporowane baby
czyli my heheheh
Ja będę testowac za 16dni, bo mój ma urodziny i albo napije się alko albo mój będzie świetować podwójnie. Chociaz mysle sobie że dziewczyny jak robia test to pierwszy nie wychodzi pozytywnie a po kilku dniach dopiero, kurcze to moze lepiej na sucho urodziny przejść
mój też ma urodziny :p 31 maj
aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLore wrote:Ja sobie właśnie piję Radlera a mam takie wyrzuty sumienia, że szok
A co jeśli się w końcu udało...
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:mój też ma urodziny :p 31 maj
mój 2 czerwcaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 20:50
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:a u mnie leci debata komorowskiego i dudy -bedzie smiesznie pod koniec jak sie zaczna kłocic. Moze napij sie bez procentow :p
u mnie tez, szkoda ze tchórz Komorowski nie przyjął debaty Kukiza, ale wtedy poległby w pierwszej rundzie
Nie jestem za Komorowskim ani za Duda ale podoba mi sie nawet jak Duda odpowiada, jest konkretny i nie boi sie mówic za to Komorowski co mówi to porazka. Ostatnio chłopiec sie pyta jego ze siostra przez kilka lat nie mogła znalezc pracy i w koncu sie jej udało i zarabia 2tys zł i Panie prezydencie jak na ma kupic mieszkanie, jak zyc Panie prezydencie?? a on "Zmienic prace i wiąć kredyt" brak słów, dorobił sie milionów grubych i nie ma pojecia o normalnym zyciu -
MoBo wrote:wyczytałam w książce, że dong jako budulec krwi będzie wpływał na endo ale połączeniu z lekami rozrzedzajacymi krew będzie powodował większe krwawienie a ty bierzesz acard. Wiec to raczej połączenie tego co bierzesz.
Kochana, ja nie biore Acardu w czasie brania Donga. Mam nadzieje, ze tak jak biore moje wspomagacze jest dobrzeMam na wykresie ze Acard biore ciagle, to chyba z rozpedu tak wpisalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 21:01
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Kochana, ja nie biore Acardu w czasie brania Donga. Mam nadzieje, ze tak jak biore moje wspomagacze jest dobrze
Mam na wykresie ze Acard biore ciagle, to chyba z rozpedu tak wpisalam
to i lepiej
She Wolf, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:u mnie tez, szkoda ze tchórz Komorowski nie przyjął debaty Kukiza, ale wtedy poległby w pierwszej rundzie
Nie jestem za Komorowskim ani za Duda ale podoba mi sie nawet jak Duda odpowiada, jest konkretny i nie boi sie mówic za to Komorowski co mówi to porazka. Ostatnio chłopiec sie pyta jego ze siostra przez kilka lat nie mogła znalezc pracy i w koncu sie jej udało i zarabia 2tys zł i Panie prezydencie jak na ma kupic mieszkanie, jak zyc Panie prezydencie?? a on "Zmienic prace i wiąć kredyt" brak słów, dorobił sie milionów grubych i nie ma pojecia o normalnym zyciu -
nick nieaktualny