X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) dziewczyny. Jutro musze wstac o 6.00 zeby zdazyc na badanie a zapowiadaja deszcz, kiedy te ciepło bez deszczu do nas przyjdzie na dłuzej.
    Są jakies nowiny? :)

MoBo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aszka, bardzo się cieszę, że wszystko gładko wczoraj poszło. Teraz trzymam kciuki, i liczę na dobre wieści :-)

aszka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero za 2 tygodnie bede robic test, ale jak juz bede czuc ze raczej idzie okres to wiadomo -ze nici. Poczekam 5 dni, jak maja byc cole na okres to juz sie zaczna. Bedziemy dalej probowac.

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka pamietaj, że wiele kobiet ma takie same objawy czy zaszły lub czy czekają na @. Wiele kolezanek mówiło mi ze czuły nadejscie @ a tu okazało sie że była ciąża. MOze fakt u nas to troche inaczej może byc ze względów że wsłuchujemy się na maxa w swój organizm a kiebiety które askoczyła ciąża nie czekały na nią jak zdesporowane baby ;) czyli my heheheh
    Ja będę testowac za 16dni, bo mój ma urodziny i albo napije się alko albo mój będzie świetować podwójnie. Chociaz mysle sobie że dziewczyny jak robia test to pierwszy nie wychodzi pozytywnie a po kilku dniach dopiero, kurcze to moze lepiej na sucho urodziny przejść

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 14:20

aszka, MoBo lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Dzien dobry :) dziewczyny. Jutro musze wstac o 6.00 zeby zdazyc na badanie a zapowiadaja deszcz, kiedy te ciepło bez deszczu do nas przyjdzie na dłuzej.
    Są jakies nowiny? :)

Ja nic nie wiem i jak patrze na pogode długoterminową to jakos od czerwca ma byc cieplej, niby bo jak będie to zobaczymy. Ogólnie jest nieciekawa pogoda, pamietam że czesto juz w maju mega upały były a teraz jeszcze ani razu nie byłam w krótkim rękawie, może i była taka pogoda ale ja jestem w pracy i tego niepoczułam jeszcze.

aszka lubi tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo ani razu w krotkim rekawie, troche beznadzieja z ta pogoda.
    Margaret własnie ja sie nie nastawiam, trudno jakby co to dalej probuje :) 16 dni to wypadnie mniej wiecej 1 czerwca, oby był kropek :) Własnie sikance podobno nie wychodza albo wychodza a badanie z krwi wychodzi inaczej. O u mnie słonce wyszło chyba sie obraziło ze narzekam ze go nie ma ;) Szkoda ze jutro do pracy :/ ale trzeba sie pocieszyc ze niedługo urlop :)

MoBo lubi tę wiadomość

• MoBo Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    To niedobrze :( ja go biore i minimalnie mi przyspiesza owulke, a i @ sa troche bardziej obfilte, wiec chyba dziala na endo :D

wyczytałam w książce, że dong jako budulec krwi będzie wpływał na endo ale połączeniu z lekami rozrzedzajacymi krew będzie powodował większe krwawienie a ty bierzesz acard. Wiec to raczej połączenie tego co bierzesz.

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Aszka pamietaj, że wiele kobiet ma takie same objawy czy zaszły lub czy czekają na @. Wiele kolezanek mówiło mi ze czuły nadejscie @ a tu okazało sie że była ciąża. MOze fakt u nas to troche inaczej może byc ze względów że wsłuchujemy się na maxa w swój organizm a kiebiety które askoczyła ciąża nie czekały na nią jak zdesporowane baby ;) czyli my heheheh
    Ja będę testowac za 16dni, bo mój ma urodziny i albo napije się alko albo mój będzie świetować podwójnie. Chociaz mysle sobie że dziewczyny jak robia test to pierwszy nie wychodzi pozytywnie a po kilku dniach dopiero, kurcze to moze lepiej na sucho urodziny przejść

mój też ma urodziny :p 31 maj :)

aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret lepiej napij sie picolo :D

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• Lore Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie właśnie piję Radlera a mam takie wyrzuty sumienia, że szok o.O A co jeśli się w końcu udało...

Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    Ja sobie właśnie piję Radlera a mam takie wyrzuty sumienia, że szok o.O A co jeśli się w końcu udało...
    a u mnie leci debata komorowskiego i dudy -bedzie smiesznie pod koniec jak sie zaczna kłocic. Moze napij sie bez procentow :p

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• Lore Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko ostatnio kręci się wokół "a co jeśli" A do @ tydzień i zero objawów w dalszym ciągu :) Ale nie chcę się nastawiać bo potem to strasznie boli

MoBo lubi tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    U mnie wszystko ostatnio kręci się wokół "a co jeśli" A do @ tydzień i zero objawów w dalszym ciągu :) Ale nie chcę się nastawiać bo potem to strasznie boli
    moze zaskoczy :)

Lore, MoBo lubią tę wiadomość

• Edkaka Nowa

Wysłany: 17 maja 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jak czytam wasze wpisy to pocieszam się, że w tym wieku jest nas więcej. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

MoBo, aszka, milka1, Eltasz lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    mój też ma urodziny :p 31 maj :)

mój 2 czerwca :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 20:50

MoBo, aszka lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    a u mnie leci debata komorowskiego i dudy -bedzie smiesznie pod koniec jak sie zaczna kłocic. Moze napij sie bez procentow :p

u mnie tez, szkoda ze tchórz Komorowski nie przyjął debaty Kukiza, ale wtedy poległby w pierwszej rundzie :)
    Nie jestem za Komorowskim ani za Duda ale podoba mi sie nawet jak Duda odpowiada, jest konkretny i nie boi sie mówic za to Komorowski co mówi to porazka. Ostatnio chłopiec sie pyta jego ze siostra przez kilka lat nie mogła znalezc pracy i w koncu sie jej udało i zarabia 2tys zł i Panie prezydencie jak na ma kupic mieszkanie, jak zyc Panie prezydencie?? a on "Zmienic prace i wiąć kredyt" brak słów, dorobił sie milionów grubych i nie ma pojecia o normalnym zyciu

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    wyczytałam w książce, że dong jako budulec krwi będzie wpływał na endo ale połączeniu z lekami rozrzedzajacymi krew będzie powodował większe krwawienie a ty bierzesz acard. Wiec to raczej połączenie tego co bierzesz.

Kochana, ja nie biore Acardu w czasie brania Donga. Mam nadzieje, ze tak jak biore moje wspomagacze jest dobrze :) Mam na wykresie ze Acard biore ciagle, to chyba z rozpedu tak wpisalam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 21:01

MoBo, aszka lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 17 maja 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Kochana, ja nie biore Acardu w czasie brania Donga. Mam nadzieje, ze tak jak biore moje wspomagacze jest dobrze :) Mam na wykresie ze Acard biore ciagle, to chyba z rozpedu tak wpisalam ;)

to i lepiej :)

She Wolf, aszka lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    u mnie tez, szkoda ze tchórz Komorowski nie przyjął debaty Kukiza, ale wtedy poległby w pierwszej rundzie :)
    Nie jestem za Komorowskim ani za Duda ale podoba mi sie nawet jak Duda odpowiada, jest konkretny i nie boi sie mówic za to Komorowski co mówi to porazka. Ostatnio chłopiec sie pyta jego ze siostra przez kilka lat nie mogła znalezc pracy i w koncu sie jej udało i zarabia 2tys zł i Panie prezydencie jak na ma kupic mieszkanie, jak zyc Panie prezydencie?? a on "Zmienic prace i wiąć kredyt" brak słów, dorobił sie milionów grubych i nie ma pojecia o normalnym zyciu
    ja bede głosowac na Komorowskiego z powodu ustawy invitro, jak Duda dojdzie do władzy to udupi darmowe invitro a nawet moze płatne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edkaka wrote:
    Witam, jak czytam wasze wpisy to pocieszam się, że w tym wieku jest nas więcej. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
    witaj napisz cos wiecej o sobie :)

‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ