35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:Te zastrzyki co bede brac to zawieraja hormon ciazowy chociaz raz bede w ciazy mimo ze udawanej
Czytajcie czytajcie a pozniej co lepsze fragmenty tutaj cytujcie
Laski to nie tylko sie wpitalaja, ja bedac u znajomych od takiego grubasa usłyszałam czy jestem juz w ciazy i mowie mu a Ty widac ze przenosiles...sie zamknał dziad jeden
Hahah, jestem pewna, ze bedziesz w prawdziwej ciazy po inseminacji :*
Wez nic nie mow, moj sasiad sie ciagle pyta czy jestem w ciazy! Przez to zaczelam cwiczyc zeby zgubic brzuch. Wkurza mnie dziad jeden!milka1, aszka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Ile jest osób co krytykuja innym i zyja ich zyciem, własnie dlatego ze nie maja swojego zycia a jak juz jest to zje..ane do kwadratu
Znalazłam koło domu lekarzy ale do nfz nie moge sie dodzwonic a do prywatnego wizyta na 26maja
Wyczytałam te tzn gdzies jakis lekarz pisał ze taki ból i wypukłość tez może byc spowodowana większą niz jedną ilością pęcherzyków graafa. Śluz mam lepki ale zauwazyłam tez minimalnny kawałek sluzu płodnego tzw kurze białko. Tak wczesnie nie miałam nigdy objawów dni płodnych, wszystko do góry nogami
Aszka tylko nie przesadz z tymi hormonami ciążowymi żeby czworaczki nie wyszłymilka1, Adelajda, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Te zastrzyki co bede brac to zawieraja hormon ciazowy chociaz raz bede w ciazy mimo ze udawanej
Czytajcie czytajcie a pozniej co lepsze fragmenty tutaj cytujcie
Laski to nie tylko sie wpitalaja, ja bedac u znajomych od takiego grubasa usłyszałam czy jestem juz w ciazy i mowie mu a Ty widac ze przenosiles...sie zamknał dziad jeden
HAHAHA, dobrze mu tak! Pozwolisz, że zacytuję tp, jak mnie jakiś grubas zapyta -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Hahah, jestem pewna, ze bedziesz w prawdziwej ciazy po inseminacji :*
Wez nic nie mow, moj sasiad sie ciagle pyta czy jestem w ciazy! Przez to zaczelam cwiczyc zeby zgubic brzuch. Wkurza mnie dziad jeden!
W końcu śniło mi się, że będzie, to będzie. Koniec kropkai trzymamy Aszka wszytskie tutaj kciuki
czas ustawiać się w kolejce!
Margaret.Se, She Wolf, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Ile jest osób co krytykuja innym i zyja ich zyciem, własnie dlatego ze nie maja swojego zycia a jak juz jest to zje..ane do kwadratu
Znalazłam koło domu lekarzy ale do nfz nie moge sie dodzwonic a do prywatnego wizyta na 26maja
Wyczytałam te tzn gdzies jakis lekarz pisał ze taki ból i wypukłość tez może byc spowodowana większą niz jedną ilością pęcherzyków graafa. Śluz mam lepki ale zauwazyłam tez minimalnny kawałek sluzu płodnego tzw kurze białko. Tak wczesnie nie miałam nigdy objawów dni płodnych, wszystko do góry nogami
Aszka tylko nie przesadz z tymi hormonami ciążowymi żeby czworaczki nie wyszły
może wcześniej zaczęły Ci się dni płodne? Kup może testy owulacyjne? Z tymi cyklami to różnie bywa. -
nick nieaktualnyAnegdotka.
Po tym filmie co Wam udostępniłam "walka plemników" - ścigam mojego, żeby nie trzymał laptopa na kolanach, bo jaja przegrzewa. Dzisiaj patrzę, znowu pracuje z kompem na kolanach. Zjebka! Kuźwa znowu przegrzewasz chłopaków, i to w dni płodne, no jasna cholera! Od razu komp na stolik.
Pijemy kawke, pitu pitu. Za chwilę słyszę jak mój z wyrzutem do mnie:
No tak, to ja Ci najlepsze okazy oddałem a Ty co? Sama białko ścinasz!
No i potulnie zdjęłam kompa z kolan i odłożyłam na stolik
Morał - zmiany zacząc od siebie a potem wymagać od innych
Eltasz, She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki nie wiem jak Wy wszystkie ale ja mam takie podejście i przezywam te starania nasze wszystkie bardzo. To że teraz Aszka leci w sobote na ważna wizyte, sytuacje z Jot
i czytam wszystko ale nie zawsze pisze o każdej ale duchowo zawsze jestem z każdą i wspieram, to tak jakby moje psiapsółki by zachodziły a mimo że nawet sie nie widziałysmy a nawet nie wiemy jak wygladamy hahahhah
Umowiłam się na ta wizyte ale na 27go, jak znajde cos wczesniej to zrezygnuję z tej wizytymilka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaggie, my chyba wszystkie tu współodczuwamy. W sobotę będę myślała o Aszce bardzo mocno. Jot pomimo tego co się stało, będzie mamą, będzie szczęśliwą mamą.
Tutaj wszystkie mamy jedno pragnienie i jest nas dosyć wąskie grono, wymieniamy spostrzeżeniami, doświadczeniami. Piszemy bzdury czasami (no w sensie ja, np. o durnych snach, które mnie nawiedzająbo nam to pomaga i dobrze, ze jest takie forum.
Jedno wiem, nie poddawać się i nie załamywać, dlatego podrzucam Wam takie filmiki, które pomagają mnie, może i Wam pomogą. Moja siostra pomimo poronień, pomimo tego, że lekarze mówili, aby myślała o adopcji, uparła się, powiedziała, ja będę miała swoje dziecko. I ma! Nie poddała się.
Autorka książki, którą teraz bedzie czytac MoBo napisała cyt:
Jak mówi amerykańska specjalistka medycyny rozrodu Dr. Randine Lewis, nie ma czegoś takiego, jak niepłodność. Jeżeli Ty i twój partner macie organy rozrodcze, to możecie mieć dzieci...
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
milka1 wrote:Maggie, my chyba wszystkie tu współodczuwamy. W sobotę będę myślała o Aszce bardzo mocno. Jot pomimo tego co się stało, będzie mamą, będzie szczęśliwą mamą.
Tutaj wszystkie mamy jedno pragnienie i jest nas dosyć wąskie grono, wymieniamy spostrzeżeniami, doświadczeniami. Piszemy bzdury czasami (no w sensie ja, np. o durnych snach, które mnie nawiedzająbo nam to pomaga i dobrze, ze jest takie forum.
Jedno wiem, nie poddawać się i nie załamywać, dlatego podrzucam Wam takie filmiki, które pomagają mnie, może i Wam pomogą. Moja siostra pomimo poronień, pomimo tego, że lekarze mówili, aby myślała o adopcji, uparła się, powiedziała, ja będę miała swoje dziecko. I ma! Nie poddała się.
Autorka książki, którą teraz bedzie czytac MoBo napisała cyt:
Jak mówi amerykańska specjalistka medycyny rozrodu Dr. Randine Lewis, nie ma czegoś takiego, jak niepłodność. Jeżeli Ty i twój partner macie organy rozrodcze, to możecie mieć dzieci...
Pisanie głupot tez tutaj jest wskazane, trzeba tez sie posmiac i rozluźnic i tak napięta sytuacje naszą, wiec głupoty wskazane nawet w nadmiernej ilości
Ok dlatego ja się nie poddaje i zaczynam sobie tłumaczyc ze nie mam żadnych torbieli itp a mam kilka pęcherzyków graafa i teraz to mój cykl, będę rządziła i z brzuchem chodziłanawet sie zrymowało hahahhaha
milka1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaha!
Margaret będzie rządziła i z brzuchem chodziła
Jot się tez nie podda i macierzyństwu odda!
MoBo ziółka pomogą i urodzi dzidzię zdrową
Aszki miesiąc nadchodzi i się nie obejrzy jak urodzi!
She Wolf myśleć pozytywnie będzie aż ciąża sama nadejdzie
Lore się odstresuje a mąż jej kołyskę zbuduje
Eltasz stresy już minęły, więc oby dwie kreski jej nie pominęły))
Adelajda się mniej udziela, dążąc do swego pragnienia, więc
druga kreska na teście będzie, także każda z nas swoje szczęście zdobędzie
Przepraszam, jeżeli kogoś pominęłam
ot, i cały wierszyk z cytatem MargaretWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:06
Margaret.Se, Lore, She Wolf, Adelajda, MoBo, Eltasz, Jot lubią tę wiadomość
-
milka1 wrote:haha!
ot, i cały wierszyk z cytatem Margaret
hehehe super zdolniacha z Ciebiezapomniałaś o Adelajdzie
milka1 lubi tę wiadomość
-
Margaret w razie czego zawsze mozesz pojechac na IP
Milka ale masz talentapiekny wierszyk
Ja swojego tez ciagle scigam o cos. A to czy tabsy wzial, czy ziolka wypil, zeby slodyczy nie jadl itp. Czasem sobie mysle, ze jest bardzo cierpliwy, ale co to, przeciez do tanga trzeba dwojga. Dlaczego my mamy o siebie dbac, a oni sobie bimbac
Co do pisania glupot, to one chyba sa najbardziej potrzebne. Wiadomo, wszystkie dazymy do tego samego calu ale nie sama ciaza czlowiek zyje.
Margaret.Se, milka1, aszka, MoBo, Eltasz lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:haha!
Adelajda się mniej udziela, dążąc do swego pragnienia, więc
druga kreska na teście będzie, także każda z nas swoje szczęście zdobędzie
ot, i cały wierszyk z cytatem Margaret
Zapomniałaś też o sobie haloooWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 15:11
milka1, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zapisałam sie do poradni ginekologicznej, która zajmuje się niepłodnościa i naprotechnologią na 25-tego, wieć wczesniej o dwa dni i bliżej mojego problemu.zaniose wszystkie wyniki do niego, zrobi mi usg i zobaczymy co powie :)oby bbył dobrym lekarzem bo inaczej powiem mu ze mam gang z OF i nasle na niego
niech sie boi
milka1, aszka lubią tę wiadomość
-
Jeszcze będe próbowac się zapisac na nfz ale tam nie miałam szansy dzisiaj sie dodzwonić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 17:18
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe wolf to napisz jakie wyniki mu wyjda, jak zrobi hormony
Swietnie ze wynik biopsji dobry.
Milka1 sciagaj, to nie jest dobre wlasnie komputer na kolankach bo przegrzewa u facetow a wiadomo ze wysoka temperatura zle wplywa.Milka ale Ty poetka, brawo
Margaret dobry pomysł oby zadziałałona pewno grunt zeby zobaczył co sie dzieje.Oby nic złego nie było.
Margaret.Se, She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość
-
dziewczynki a myslicie, że po seksie lezenie z nogami do góry cos pomaga czy jednak to wielka ściema?? bo ja leże juz tak od 9 miesiecy i brzuch nie rosnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 20:45
-
Margaret, trzymam kciuki, zebys juz nie musiala sie leczyc w zadnej klinice
Nogi do gory nie pomoga, to biodra trzeba podniesc, choc i to niepewne. Wczoraj znalazlam fajny filmik. To pozycje jogi poale nie tylko
http://youtu.be/pKP17o7EnP8
Aszka wyniki pewnie dopiero gdzies tydzien po wizycie, tu trzeba troszke poczekacMoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty