35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaa Milka wiedzialam
Masz mozliwosc isc na bete?MoBo lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyOczywiście, że mam, i pójdę jak tylko jutrzejszy test również pokaże to samo. Na razie chcę wyeliminować pomyłkę testu. Jak ze dwa jeszcze potwierdzą i kreska będzie coraz wyraźniejsza, to od razu idę na betę.
Zaraz idę do sklepu i kupię ze dwa testy różnych firm.
Jakoś nie dowierzam temu dzisiejszemu. Mam wrażenie, że to jakiś głupi żart. -
Glupi nie glupi zart ale cos w tym jest.od 8 do 12tego dpo zagniezdza sie zarodek i dopiero jak bedzie pod serduszkiem mamusi to wtedy zaczyna produkowac hcg.z9dw.zrobzrob test w 12 dniu a nie wczesniej zebys sie nie powtorzyla ta ssytuacja.wiem wiem pisze glupoty bo niby jak mozna jeszcze 3dni wytrzymac
-
Milka i nie wkrecaj sobie torbieli bo jak nie masz zadnych objawow to precz z takimi myslami
-
Ja dzisiaj mam zje...y humor roznymi sytuacjami a jedną z nich to ta ze znowu zaczal mnie bolec lewy jajnik i jak sprawdzalam dzisiaj sluz i szyjke to poczulam bol lekki przy jej dotyku pamietam jak ktoras z Was pisala i chyba MoBo ze jak sa torbiele to lekarz w sekunde wie po tym jak dotyka szyjke a ona zaczyna bolec wrrrr czyli jak zrobie test i wyjdzie plusik to chyba powinnam isc do lekarza a sie nie cieszyc
-
Margaret.Se wrote:Ja dzisiaj mam zje...y humor roznymi sytuacjami a jedną z nich to ta ze znowu zaczal mnie bolec lewy jajnik i jak sprawdzalam dzisiaj sluz i szyjke to poczulam bol lekki przy jej dotyku pamietam jak ktoras z Was pisala i chyba MoBo ze jak sa torbiele to lekarz w sekunde wie po tym jak dotyka szyjke a ona zaczyna bolec wrrrr czyli jak zrobie test i wyjdzie plusik to chyba powinnam isc do lekarza a sie nie cieszyc
Nie ja. Nawet nie slyszalam o tym. Trzeba USG zrobic.
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
MoBo wrote:Nie ja. Nawet nie slyszalam o tym. Trzeba USG zrobic.
Hehe to zem Cie chcialam wkopac moze gdzies indziej tez czytalam.czytalam.za duze tego i myli mi sie gdzie co i kto piszeMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Glupi nie glupi zart ale cos w tym jest.od 8 do 12tego dpo zagniezdza sie zarodek i dopiero jak bedzie pod serduszkiem mamusi to wtedy zaczyna produkowac hcg.z9dw.zrobzrob test w 12 dniu a nie wczesniej zebys sie nie powtorzyla ta ssytuacja.wiem wiem pisze glupoty bo niby jak mozna jeszcze 3dni wytrzymac
No właśnie! Dlatego mega sceptycznie do tego podchodzę, jakoś za wcześnie.MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Ale dzis za mna chodzi zupa ogorkowa tak z innej beczki
Tylko zapomnialam co to znaczy jak sie kwasnego chce?
Juz przeszukalam w glowie szafki kuchenne i skladniki w domu som
Ogórkowa - moja ulubiona. Ja dzisiaj robię młoda kapustkę i kotlecik do tegoMoBo lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam ogorkowa a za kapustka az tak nie przeladam ale zjem mloda ale bigosu juz nie trawie. Ja dzisiaj robie salatke z pokrojonego mielonego roznych warzyw i z sosikiem musztardowym pycha
a co do moich boli jojca to nie jest mocny no ale jest i podczas dotyku nic juz nie boli na szczescie od ovulkiMoBo lubi tę wiadomość
-
a w ogole to chce mi sie dzisiaj tylko ryryczec.czuje sie jak przed @ ze dwa dni i w ogole wszystko mnie wk...ia nawet moj men wrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 13:15
-
Milka mocno trzymam kciuki
Mobo ogorkowa uwielbiam, ale nigdy sama nie robilam. Musze kiedys sie za to zabrac
Margaret nie smuc sie Kochana :* staraj sie zajac czyms mysli.
Ja sie ucze, bo niedlugo mam prace pisemna do oddania, ale material strasznie nudny. Jedyny plus ze pogoda piekna wiec czytam w bikini i sie opalamMoBo, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Margaret to hormonki
She wolf, dobij mnie bo u nas od tygodnia leje
No mnie juz ciezko cokolwiek do glowy wchodzi, a zwlaszcza jak czegos nie lubie np. niemieckiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 13:33
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Hormonki troche za wczesnie daja znac. Czuje tez subtelne bole ciagnace szyjke i miesiaczkowe.moze wczesniej okres dostane hmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 14:13
MoBo lubi tę wiadomość
-
Lore wrote:A ja dziewczyny to mam chyba menopauze w niedzielę trochę krwawiłam, że o jednym wacku bym obleciała cały dzień, wczoraj troche mocniej a dziś już tylko troszkę i do tego pogoda taka do 4 liter można się zaziewać na śmierć
No mamusiu moja jaka menopauze?
Bierzesz cos co moze jesc endo? np clo
-
nick nieaktualnyA ja dopiero z pracy wrociłam, szok tyle mamy pracy. Się okazało, że duzo osob choruje i trzeba brać zastępstawa.
Milka trzymam kciukaski
Lore idz na usg sprawdz, ja krwawiłam jak miałam torbiel pozniej mi przeszło.
She wolf u mnie żal z pogodą, leje i zimno.
MoBo częstuj ogórasami.
Margaret a byłaś na usg ?