35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie byłam na usg i dobrze ze odwołałam bo w plecy byłaby kasa, musiałam w pracy byc.
-
Lore wrote:aszka ale to mój termin @ tylko jakaś taka skąpa strasznie jest
Lore zrób test, bo jak słaba @ to moze byc ciąża -
Mam znajoma która po 40-tce zaszła w czwarta ciąże i nie miała o tym pojęcia bo @ była ale słabsza o wiele, do tego jeszcze była chora i antybiotyki brała. O ciązy dowiedziała się przypadkiem bo robiła jakies badanie, juz nie pamietam teraz i był to czwarty miesiąc. Kobietka jest sporo przy kości i dlatego jak jej brzuszek sie robił wiekszy to myslała ze przytyła po prostu jak to bywało wczesniej
MoBo, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość
-
Cholera syfki mi wychodza na twarzy, szyi i dekoldzie, tosz to szok bo ja nie miwam syfków no zdarzało sie to ale jeden na miesiac a nie 6na samym delokdzie i bomba na skroni, której nie mam jak schowac nawet i kilka na szyi:( wygladam okropnie ehhh
MoBo mam burze hormonów, tak jak mówisz bo w/w nie biora sie z usmiechu przecież oraz te objawy co wczezsniej pisałamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 20:15
MoBo lubi tę wiadomość
-
Aszka wspoczuje pogody i nawalu pracy
Mobo tez tak mam. Jak cos fajnego to lubie sie uczyc, ale teraz musze przeczytac ksiazke Microsoft Windows Networking. Strasznie techniczna, ciezko wszystko spamietac a co dopiero napisac prace
Lore jakas przyczyna takiej skapej @ musi byc.
Ja tez w tym miesiacu mialam mniejsze krwawienie i mniej bolalo. Nie wiem dlaczego. Moze to to ze cwicze i zmienilam diete... Kto wie?
Margaret nic mi nie mow! Mi zawsze miedzy owulka a @ wyskakuja, ale zaraz znikaja, a teraz juz tydzien od @ a ja dalej wysypana. U mnie to na bank hormonalne. Oby u Ciebie to bylu syfki fasolowe
A u mnie chyba bedzie wczesna owulka, bo na tescie owu juz pojawila sie slaba kreska i szyjka w miare wysoko i sie otwiera. Trzeba dzis cos zadzialac powoiMargaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Aszka wspoczuje pogody i nawalu pracy
Mobo tez tak mam. Jak cos fajnego to lubie sie uczyc, ale teraz musze przeczytac ksiazke Microsoft Windows Networking. Strasznie techniczna, ciezko wszystko spamietac a co dopiero napisac prace
Lore jakas przyczyna takiej skapej @ musi byc.
Ja tez w tym miesiacu mialam mniejsze krwawienie i mniej bolalo. Nie wiem dlaczego. Moze to to ze cwicze i zmienilam diete... Kto wie?
Margaret nic mi nie mow! Mi zawsze miedzy owulka a @ wyskakuja, ale zaraz znikaja, a teraz juz tydzien od @ a ja dalej wysypana. U mnie to na bank hormonalne. Oby u Ciebie to bylu syfki fasolowe
A u mnie chyba bedzie wczesna owulka, bo na tescie owu juz pojawila sie slaba kreska i szyjka w miare wysoko i sie otwiera. Trzeba dzis cos zadzialac powoi
Do dzieła kochana
Wspólczuje tej książki i pisania pracy, dobrze ze mam juz to za soba
Mi wyskakiwało ale jednorazowo i pojedyńczo, no chyba ze zmiana i taka jest jak wszystko, ze już nic mnie nie zaskoczy ale nie ukrywam że liczę na fasolkową sennosc, płaczliwość i syfki aa i brak energii ale nie codziennieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 20:27
aszka, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Lore wrote:She, być może to przez to, że przez miesiąc spadło mi z wagi 5 kg hm...
Ojjj to nie dobrze az tyle, a przed zajsciem to nawet żadna dieta nie jest wskazana tzn odchudzajaca bo wtedy moze zablokowac strasznie i lipa... -
nick nieaktualny
-
Margaret nie jestem na diecie, jakoś tak samo dziwnie spadło, pewnie z nerwów a pierwsze gdzie spadło to z cycuchów, zaraz sucharki będą
aszka, jeszcze dużo do zniknięcia mi brakuje, jeszcze 8 kg bym mogła spaść żeby się dobrze czućMargaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
Lore wrote:Margaret nie jestem na diecie, jakoś tak samo dziwnie spadło, pewnie z nerwów a pierwsze gdzie spadło to z cycuchów, zaraz sucharki będą
aszka, jeszcze dużo do zniknięcia mi brakuje, jeszcze 8 kg bym mogła spaść żeby się dobrze czuć
No niestety jak sie chudnie to cycki pierwsze leca a jak sie tyje to jakos nie chca w nie włazic tylko w tyłek i weź tu zrozum nawet toLore, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Margaret co do innych objawow, to sama wiesz ze co miesiac cos innego sie czlowiekowi ubzdura w glowie, wiec na dwoje babka wrozyla. Miejmy nadzieje, ze u Ciebie to wlasnie TO
Lore, to calkiem mozliwe. Takie szybkie spadki wagi moga sie odbic na cyklu. Zycze Ci mniej stresow w tym cyklu :*
Aszka narazie studiuje informatyke, a to jeden z przedmiotow, ale raczej nie pojde w tym kierunku. W kazdym razie zaliczyc trzeba
Co do cwiczen, to chce sie pozbyc brzucha, bo ogolnie jestem szczupla, ale brzuchol mi wyskoczyl i nie moge go zgubic.
Wogole ostatnio mam jakas mniejsza tolerancje na pokarmy, bo ciagle jestem wzdeta i mam gazy Juz nie wiem co jesc zeby sie lepiej czuc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 01:56
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Wiem wiem kochana ze szaleja nasze objawy i co miesiac sa inne, zadne juz nas nie zaskocza wiadomo licze na plusika zreszta jak kazda z nas
She wyprobuj sobie diete zgodna z grupa krwi.jest rewelacyjna i naprawde ddziala.w necie masz pelno tego.MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny.
Mogę winić jedynie swoją głupotę robienia testu przed spodziewaną
Los ze mnie zakpił, ale przynajmniej mam nauczkę.
Może ulegliśmy zbiorowej halucynacji z moim Ale była to wyraźna kreska. Test może był trefny. Ale hcg rośnie, więc gdyby wczoraj było to dzisiaj byłoby tym bardziej, skoro nie ma, to nie ma.
Wczoraj robiłam test płytkowy z bobasem w różowej czapeczce (nie ma żadnej nazwy na opakowaniu) a dzisiaj robiłam quixx (też płytkowy) oba o czułości 25 mlU/ml.
Cóż życie teraz czekam na @ -
She Wolf wrote:Wogole ostatnio mam jakas mniejsza tolerancje na pokarmy, bo ciagle jestem wzdeta i mam gazy Juz nie wiem co jesc zeby sie lepiej czuc
Ja z tym walczylam caly zeszly rok. Az mnie pan doctor wyslal na gastroskopie bo na usg organow sie nie mogl doszukac, bo bylo tyle powietrza.
Przeszlam tez test na gluten i lactoze - nadal nic.
Zaczelam jesc zgodnie z moja grupa - przyszla poprawa, ale nie dramatyczna i wyznaje zasade, ze wszystko powinno sie jesc jezeli w normalnych ilosciach (raz na miesiac, tydzien nie powinno mnie zabic).
W koncu znalazlam na siebie sposob - szklanka cieplej wody rano z 1/4-1/2 wycisnietej cytryny (ja dodaje pol lyzeczki miodu do tego na 0.5 litra - brzmi duzo ale znika w kilka minut). Po wstaniu pol godzinki przed sniadaniem. Ma alkaliczne dzialanie i pomaga watrobie sie oczyscic. Bardzo latwo sie przyzwyczaic
Jeszcze jedna wazna zasada 'Śniadanie zjedz jak król, obiad jak książę, kolację jak żebrak'
Ja bardzo dlugo mialam spory z moim partnerem, jest anglikiem i przyzwyczajony by jesc obiad pozno ok 19. No po takiej kolacyjce ja tam sniadania nie zjem nastepnego dnia Wiec od kad nie jem duzo na wieczor - przyszla duzo wieksza ulga
Machanie wielu brzuszkow nie jest wskazane bo podnosi to macice. Ja teraz odpuscilam Ewe i robie tylko yoge (dowolne cwiczenia z neta). Kilka razy zrobilam yoge na trawienie - wydaje mi sie, ze mi pomaga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 09:48
She Wolf lubi tę wiadomość