35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
milka1 wrote:A ja właśnie wyrzucałam ten test z drugą kreską, puściłam wiązankę, Ty taki i owaki fałszywy, wredny itd, jak można tak igrać z uczuciami, i wiele wiele gorszych słów, cisnęłam go w kubeł, razem z tym negatywnym, trzasnęłam drzwiczkami i muszę przyznać, że mi się lepiej zrobiło
Wyrzuciłam z siebie te negatywne emocje!
I nie będę Was już zanudzać tym tematem
Trzeba bylo na niego nastrac teraz
milka1, Lore, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuźwa, idę na betę jutro. Zrobiłam test, taki, który znam i nigdy nawet najmniejszego cienia nie pokazał. Są dwie kreski.
Zrobiłam zdjęcie, wysłałam mojemu (bo w delegacji) i mówi a widzisz, mówiłem zrób jeszcze jeden.
Czyli dwa pozytywne i dwa negatywne. Beta rozstrzygnie.
Znowu mam burdel w głowie...
MoBo, She Wolf, Lore, Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość
-
milka1 wrote:Kuźwa, idę na betę jutro. Zrobiłam test, taki, który znam i nigdy nawet najmniejszego cienia nie pokazał. Są dwie kreski.
Zrobiłam zdjęcie, wysłałam mojemu (bo w delegacji) i mówi a widzisz, mówiłem zrób jeszcze jeden.
Czyli dwa pozytywne i dwa negatywne. Beta rozstrzygnie.
Znowu mam burdel w głowie...
ale jaja to czekamy na wyniki!
A ty plamisz? Krwawisz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milka widzisz jednak dobrze ze jeszcze ciagle trzymam kciuki A jutro bede trzymala jeszcze bardziej
milka1, Lore, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLore wrote:milka trzymam kciuki z całych sił ja też się waham czy nie iść jednak po test, bo po 3 dniach @ prawie nie ma śladu i jakby się uparł to 2 podpaski mogłabym tylko zmarnować
Jeżeli ten okres był inny niż zwykle masz, to zrób test, upewnisz się.MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:Na razie to ja jestem w szoku i nie wiem w które testy wierzyć. Ale ten teraz pokazał się w wyznaczonym czasie i jest wyraźniejszy niż wczorajszy.
Lore zrob -sie upewnisz
A u mnie w piatek -tescior.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLore wrote:MoBo, ja nie pokładam wielkich nadziei, jeśli zrobię test to tylko i wyłacznie przez tą skąpą @
Lore, ja bym zrobiła. Gdybym miała w cyklu skąpy okres, zupełnie inny niż zawsze, to bym zrobiła jeszcze raz test.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny