35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:Kuźwa, idę na betę jutro. Zrobiłam test, taki, który znam i nigdy nawet najmniejszego cienia nie pokazał. Są dwie kreski.
Zrobiłam zdjęcie, wysłałam mojemu (bo w delegacji) i mówi a widzisz, mówiłem zrób jeszcze jeden.
Czyli dwa pozytywne i dwa negatywne. Beta rozstrzygnie.
Znowu mam burdel w głowie...
Hehehe mówiłam że jak pokazuje minimalna blada druga kreske to musi byc ciąża -
Lore wrote:milka trzymam kciuki z całych sił ja też się waham czy nie iść jednak po test, bo po 3 dniach @ prawie nie ma śladu i jakby się uparł to 2 podpaski mogłabym tylko zmarnować
Kochana lec po testmilka1 lubi tę wiadomość
-
milka1 wrote:nie lubię niejasnych sytuacji, ale jeszcze bardziej boję się, że te piękne kreski będą fałszywe...
Nie ma mowy o fałszywych testach, ja mówie i tak musi byc
Hheheheh plaga się robi, cudownieeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!! -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Hehehe mówiłam że jak pokazuje minimalna blada druga kreske to musi byc ciąża
Ciiiiii MArgaret jeszcze nie wiadomo jeszcze ciiii... a nie mówiłam powiesz po wynikach bety... , bo przez Ciebie się napalę a potem będę płakaćMargaret.Se lubi tę wiadomość
-
Ja sobie mysle czy nie przełozyc testowania, bo po pierwsze przesuneli mi ovu, wiec
2-gi to mój 12dpo dopiero, po drugie nie chce zrobic ze wczesniej i wyjdzie minus to sie wku...ie a po trzecie prezent moze byc w innym terminie dodatkowy na urodziny mojego.Poczekam do terminu @ chyba i zrobie 5go czerwca albo 6tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 21:48
-
milka1 wrote:Ciiiiii MArgaret jeszcze nie wiadomo jeszcze ciiii... a nie mówiłam powiesz po wynikach bety... , bo przez Ciebie się napalę a potem będę płakać
No dobra zwrot i mówie ze nic nie mówiłam a gadam tylko głupoty i nie słuchaj mnie
czekam na wyniki betymilka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć. A ja ogłaszam : @ brak, test (-) temp spada. I szlag mnie trafia bo miała przyjść dziś ew. wczoraj. Teraz jak nigdy zależy mi na @ żeby rozpocząć stymulacje, a za chwilę wekk i szlag trafi wizytę u lekarza bo kazał się zjawić w 1-2 dzień cyklu
ech życie....
Lore moja siostra i szwagierka miały taki byle jaki okres a potem okazało się, że są w ciąży szczęściary
Milka kciuki nadal zaciśnięte!!!!
Aszka za Ciebie też mocno trzymam kciuki, jesteś taką moją iskierką nadziei w tej inseminacji :* :* :*aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eltasz poki nie ma @ jest nadzieja trzymam kciuki :*
Milka za Ciebie tez mocno zacisniete :*
A ja sie ze swoim wczoraj poklucilam. O nic, ale tak to rozdmuchal ze zepsul mi humor no i niewiadomo co ze staraniami...milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Eltasz poki nie ma @ jest nadzieja trzymam kciuki :*
A ja sie ze swoim wczoraj poklucilam. O nic, ale tak to rozdmuchal ze zepsul mi humor no i niewiadomo co ze staraniami...
Kolacja ze swieczkami + seksior na pojednanie i sprawa zalatwiona
Nie ma czasu na gniewania!
aszka, Eltasz, She Wolf, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Eltasz poki nie ma @ jest nadzieja trzymam kciuki :*
A ja sie ze swoim wczoraj poklucilam. O nic, ale tak to rozdmuchal ze zepsul mi humor no i niewiadomo co ze staraniami...MoBo, She Wolf, Lore, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Eltasz to gdzie jest Twoja @? a noz-widelec!
Milka no to refresh refresh caly czas
Aszka ja Cie podziwiam zes ty jeszcze nie siknela Mocne kciukasy!
mi gin zabronił sikańcow. Mówi ze zazwyczaj są mylące i żeby sie absolutnie tym nie sugerować. Poza tym sikaniec tylko pokazuje jak jest juz duzy chyba 300-400 poziom bety we krwi wiec u mnie 12 dni po to na bank by nic nie pokazał.milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Mobo ja mu dam kolacje codzien ma na stole kolacyjki haha.
Juz mnie przeprosil do szalu mnie ten chlop doprowadzi
Aszka ale masz samozaparcie! Ja to bym pewnie testowala bez wzgledu na to co lekarz powie :p
Eltasz idz na bete KochanaMoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty