35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziu epidemia ciążowa!!!
Aszka to jak my mówimy sikaj to nieee
Strasznie się ciesze i wielkie wielkie gratulacje Aszka
Jutro to tylko potwierdzenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 20:39
aszka, She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Jutro tez polece do lekarza bo miałam nie leciec ale polece -z wynikami.
Aszka a leć leć tylko się nie przemęcz bo pamiętaj W CIAZY JESTEŚ!
Proszę tu zdać relacje czy jakowe objawy były? Milka tez.
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
milka1 wrote:27,1 mlU/ml - 3 tydzień
:******** Gratulacje słonko :* ale sie cieszę!
Rozpoczęłaś wielka kolejkęęęęęęęęęMoBo, Lore, aszka, Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:
Wowwwwwwwwwwwww Aszka ale jajca :********
Kochana cudownie!!!!!!!!!!
Normalnie kolejka, prawdziwa kolejka sie zrobiła CzadMoBo, aszka, Lore, Eltasz, She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:MoBo u mnie na razie tylko pobolewanie brzucha i to wszystko. Innych objawów brak.
a dokładniej Aszka? ból brzucha czy miesiaczkowy czy może jajników a może wszystko na raz?milka1 lubi tę wiadomość
-
Napisalam a tu cisza ehhh
Milka a Ty kochana jakie masz objawy? W sumie ile kobiet to tyle objawow ciazyMoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aszka gratuluje :* Ale jazda, tyle czasu nic, a tu pojawily dwie ciazoweczki w ciagu jednego dnia
Nie pozostaje nic innego jak ustawic sie w kolejce po ciazeaszka, MoBo, Margaret.Se, Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:
Nie pozostaje nic innego jak ustawic sie w kolejce po ciaze
No wlasnie ja juz stoje pod sklepem ale nie wiem o ktorej mi otworza a jak juz sie dostane to lece ile sił do kolejki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 08:19
Eltasz, MoBo, milka1, Lore lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
To się zaczęło dziać Lore, jak tylko wyśnię, od razu dam Ci znać! Póki co, tupnij nóżką, że ma być (cholerka jakoś u mnie to podziałało!)
Objawy - proszę bardzo:
- pierwszy, który mnie zastanowił (zmęczenie w ostatnią niedzielę, po spacerku, jedzonku w rynku i dosłownie chwili na rowerze) - padłam, byłam zmęczona jakbym nie wiem co robiła, a tydzień wcześniej 6 godzin intensywnej pracy na działace i lepiej się czułam - pomyślałam - słabszy dzień mam- bo ogólnie to nie czuję się zmęczona, tylko w tamten dzień
- cycki - obolałe (ale normalnie jak na okres) ale sutki, bardzo wrażliwe - to mnie zdziwiło, bo sam ból by mnie nie zdziwił, i trochę bardziej wyraźne żyłki, ale to myślałam, że mi się wydaje, że widzę, bo wcale nie jest to jakieś mega widoczne, mój jakoś nie zauważył.
-jajca to tak jak dla mnie normalnie, raz miałam, że przez chwilę z prawej strony mnie tak zarwało mocniej (krótko to trwało) ale mocny ból
- od kilku dni cały czas mi się odbija i trochę częściej chce mi się siku i sucho w gardle strasznie
Ot i tyle. I pewnie, gdyby nie testy, to nawet bym tego nie zauważyła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 09:27
aszka, Eltasz, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość