35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam u gina, powiedział, że wynik dobry w poniedziałek zrobic badania, dał rozpiskę, powtórzyc i zadzownic do niego powiedziec jakie wyniki. Jak dobre to wizyta dopiero za jakis tydzien, takze na razie spokojnie siedziec. Mam l4 i jestem w domu
milka1, MoBo, gretka, Eltasz, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie to dopiero początki takze jak lekarz mówił nie nakrecać się, spokojnie siedzieć i mało robić Akurat te mało robić to mi się najbardziej podoba Mąż jak wróci z pracy to już ma listę rzeczy do zrobienia
MoBo, Eltasz, milka1, Lore, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Aszka i Milka grauluję teraz spokojnie przez 9 miesięcy
Aszka, a Ty teraz przypadkiem dodatkowo letrozolu nie przyjmowałaś?
tak, najpierw lamette a teraz aromek.
Już zaliczyłam mdłości i podbrzusze bardziej czuje teraz chyba faktycznie jestem skłonna uwierzyc ze cos sie dzieje w sensie, ze jestem w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 18:24
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Aszka i Milka grauluję teraz spokojnie przez 9 miesięcy
Aszka, a Ty teraz przypadkiem dodatkowo letrozolu nie przyjmowałaś?
Bardzo dziękuję, mam nadzieję, że kropek się zadomowi i nie będzie chciał mnie wcześniej opuścić.
Mam nadzieję, że ma u mnie dobre warunki i mu się tam podobaMargaret.Se lubi tę wiadomość