X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz super ze juz masz plan dzialania rozpoczety i oby jak najszybciej bylo juz po @

MoBo zazdraszczam nowego kacika szcześcia :*

She baw sie dobrze i wypij za nas ;)

Cholerka co z Adelaja, pisze do niej i sie nie odzywa :(

milka1, Eltasz, MoBo, Adelajda, She Wolf lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf - imprezy do rana, wypij tam za te co nie mogą, czyli Aszke i mnie ;-)
    ELtasz, trzymam kciuki mocno za ten cykl!
    Margaret - ze snów bierz tylko te dobre rzeczy i w nie proszę wierzyć. My kreujemy swój świat, więc wierzmy tylko w te dobre rzeczy!
    Kiedyś zbiłam lustro i pomyślałam - cholera 7 lat do dupy, a za chwile pomyślałam, o nie, tak nie będzie ja to zaklinam, od dzisiaj stłuczenie lustra to tylko dobry znak, i następne parę miesięcy miałam zaje..ste :-)

Lore a jak ten Twój @? Skończył się, robiłaś jeszcze test?

Eltasz, Margaret.Se, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam już proszki, rzeczywiście jest z nimi kłopot, nie chcą sprzedawać połowy opakowania. Ale dr dał mi namiary na aptekę i miałam się na niego powołać. Jutro zaczynam łykać :)

milka1, Margaret.Se, aszka, MoBo lubią tę wiadomość

Eltasz
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem Milka, juz jest ok ale wiesz jak to jest po przebudzeniu, jest szok i nerwy i człowiek wyobraza sobie to co sie sniło ale potem powoli wraca sie do normalności :)
    Sniły mi sie dwa plusy tak jakby dwa testy, potem siedziałam i pisałam w telefonie a obok na wielkim ekranie wyskoczył mi wynik bety 20,70 hahah i patrze czy ktos to widzi bo nie chciałam, ale potem babcia mojego stwierdziła ze po co nam dziecko :)
    a koniec snu to ze jestem chyba w toalecie i widze ogromny pjemnik na 10cm wypełniony wodą i odchodami ludzkimi ale nie moje i zjawia sie raptem kobitka i patrzy na ta kupe i pyta sie czy moja a ja mówie ze nie wiem ale wiem ze to nie moja a ona ze jak tak wyglada ta kupa(ze niby fatalnie) to niby jak ja chce utrzymac ciaze ze trzeba us...ć wrrrrrrrrrrr akych z tymi słowami, paszoł wont :) no :)

milka1, aszka, MoBo lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz, ale raczej nie była Twoja, więc nie ma problemu :-), ale fakt, "gówniany" sen na końcu ;-)

Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co kiedyś czytałam jak się śni kupa g.... to na szczęście :P

Margaret.Se, aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

Eltasz
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz wrote:
    z tego co kiedyś czytałam jak się śni kupa g.... to na szczęście :P

Właśnie tez wyczytałam w senniku ze szczescie i bogactwo, musze w totka zagrac dzisiaj hehehe :D

a w ogóle to wystarczy mi bogactwo takie że bedzie dzidzia i zdrowa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 11:49

Eltasz, aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam na zakupkach i kupiłam dwa testy, mojego nie ma wiec pomyslałam sobie że nasikam se a co :) ale po pierwsze zobaczyłam ze siki sa białe (bo tyle razy juz byłam w toalecie dzisiaj nawet w nocy wstawałam i troche spanikowałam ze za szybko i jakbym zobaczyła jedna kreske to bym zwariowała, poczekam jednak do wtorku :)

Kupiłam truskaweczki i zaraz zabieram sie za ciasto a pozniej nalesniki tez z truskawkami zrobie :)

aszka, MoBo lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa zapomniałam totka wysłac, jak zwykle hehehe

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    Dziewczyny byłam na zakupkach i kupiłam dwa testy, mojego nie ma wiec pomyslałam sobie że nasikam se a co :) ale po pierwsze zobaczyłam ze siki sa białe (bo tyle razy juz byłam w toalecie dzisiaj nawet w nocy wstawałam i troche spanikowałam ze za szybko i jakbym zobaczyła jedna kreske to bym zwariowała, poczekam jednak do wtorku :)

Kupiłam truskaweczki i zaraz zabieram sie za ciasto a pozniej nalesniki tez z truskawkami zrobie :)
    jak masz sikac to rano, ja robilam pod wieczor i ledwo widac bylo kreske. Jednak hormon ciazowy nawyzszy rano :)
    A ja sobie zajrzałam na te belly ale nie bede tam pisac na razie bo mnie z lekka stresuja te babki, co chwila piszą o objawach, a mi lekarz mówił zeby nie czytac takich rzeczy bo sie człowiek tylko podkręca i to prawda :)

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pojdziemy do sklepu jak moj wstanie :D czyli pewnie za 2 godizny musiał isc w nocy za kolege i spi :)

Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz wrote:
    Mam już proszki, rzeczywiście jest z nimi kłopot, nie chcą sprzedawać połowy opakowania. Ale dr dał mi namiary na aptekę i miałam się na niego powołać. Jutro zaczynam łykać :)
    napisz czy masz objawy ja po lameccie spokoj, a po aromku miałam uboki.

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    jak masz sikac to rano, ja robilam pod wieczor i ledwo widac bylo kreske. Jednak hormon ciazowy nawyzszy rano :)
    A ja sobie zajrzałam na te belly ale nie bede tam pisac na razie bo mnie z lekka stresuja te babki, co chwila piszą o objawach, a mi lekarz mówił zeby nie czytac takich rzeczy bo sie człowiek tylko podkręca i to prawda :)

No własnie dlatego jak zobaczyłam białe siki to zrezygnowałam, za duzo ray juz byłąm w kibelku :)

To nie pisz z nimi, jak poczujesz potrzebe to wtedy, albo jak bedziesz miała większe objawy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 15:17

17u9io4p2dm1eqy5.png
  • Lore Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:

Lore a jak ten Twój @? Skończył się, robiłaś jeszcze test?
    ja miałam tylko 3 dni jakieś takie, a testu nie robię bo jakoś wszystkie objawy zniknęły i tempka niska więc stwierdziłam, że się nie nakręcam ;)

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret tak białe siki to raczej nic nie wyjdzie.

Lore oby @ nie przyszła :)

• Lore Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka ja już zaczynam nowy cykl i nowe starania, tupłam nóżką, że to teraz ma być i kropka :D chce zielonego kropka !! :D

milka1, MoBo, aszka lubią tę wiadomość

I will live my life!!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lore wrote:
    ja miałam tylko 3 dni jakieś takie, a testu nie robię bo jakoś wszystkie objawy zniknęły i tempka niska więc stwierdziłam, że się nie nakręcam ;)

Myślałam, ze sprawdzałaś, nie chodzi o nakręcanie, ale jak ja bym miała bardzo skąpy okres to bym nie wytrzymała :-)

MoBo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:

No ja teraz na bank z żadnego forum ciążowego nie będę korzystała, ze względu na to, że można się bardzo zestresować, a jedna ma plamienia, drugiej coś nie tak, jeszcze jedna Ci powie - ale jak to tego czy tego nie bierzesz, albo Cie wystraszą, jak zjesz coś, czego się nie powinno i Ci powiedzą, że to straasznie na płód działa. A to za dużo przytyjesz, a to za mało. Ja z dala od takich rzeczy, bo teraz to tylko i wyłącznie pozytywne myślenie i zalecenia jedynie lekarza i oczywiście lektura fachowa, obowiązkowa o ciąży. Okres cieszenia się tym stanem, i nie dokładanie sobie stresów ;-)

MoBo, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:

Ja pierdziu, zaczynam czytać, Twój post i myślę, o kurka to zaraz wyskoczy z info, a Ty zbudowałaś napięcie i co? I dalej trzymasz w niewiedzy siebie i nas ;-)
    A ja dzisiaj małosolne ogóreczki zrobiłam teraz czekać aż będą gotowe.

MoBo, Margaret.Se, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 30 maja 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    Ja pierdziu, zaczynam czytać, Twój post i myślę, o kurka to zaraz wyskoczy z info, a Ty zbudowałaś napięcie i co? I dalej trzymasz w niewiedzy siebie i nas ;-)
    A ja dzisiaj małosolne ogóreczki zrobiłam teraz czekać aż będą gotowe.

heheheh a jednak nici i nie sikałam :D Ja miałam ciasto piec ale nie kupiłam proszku do pieczenia(sierota :)) a juz nie chce mi sie wychodzic, a no i padłam i zasnełam sobie na kwadransik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2015, 15:48

aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość

17u9io4p2dm1eqy5.png
‹‹ 128 129 130 131 132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ