35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jajka mogą boleć bo po stymulacji może być ich więcej
Mnie w protokole wpisali że śluz w ilości "średnio" a ja czułam że go prawie wcale nie ma , bo nawet nie był rozciagliwy tylko wodnisty
Trzymam kciuki za wizytke , na bank będzie dobrze :*MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
Eltasz
-
She Wolf wrote:Dziewczyy zrobilam test w 10dpo i widze chyba cien cienia cieni, a raczej taka minimalna linie, nie wiem czy mi sie wydaje czy co, ale jestem podekscytowana, cala sie trzese jeszcze nigdy nie mialam cienia, tylko ze to sa nowe testy, wiec moze jakies dupne. Jezu trzymajcie kciuki :*
She moja piekna, ło jejka ale numer normalnie aż mi sie oczy zaświeciły słonko a co Cie podkusiło zeby w 10dpo zrobic test tak szybko? lec na bete bo chyba nie wytrzymasz kilka dni na robienie kolejnego testu hihihihihMoBo, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Jajka mogą boleć bo po stymulacji może być ich więcej
Mnie w protokole wpisali że śluz w ilości "średnio" a ja czułam że go prawie wcale nie ma , bo nawet nie był rozciagliwy tylko wodnisty
Trzymam kciuki za wizytke , na bank będzie dobrze :*
Dziekis Eltasz
tyle ze mnie przeraza bol ktory przyjdzie
Ogolnie to tez poczytalam wiecej o wszystkich lekach na stymulacje i w moim przypadku moze to nie byc najlepsze => podwyzszaja testosteron (badz androgen)=> testosteron przeistacza sie w DHT => wlosy wypadaja!
Jak mi nie da estrogenu na rownowage to nie bedzie kolorowo.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Zobaczysz co zaleci , nie ma co gdybać. Wierzę że Twój lekarz wie co robi
Etasz mysle ze lekarzowi kolo dupy lata czy sie lecze na wypadanie wlosow. A czy sie zapytal czy sa jakies przeciwwskazania do zazywania leku? nie
sama wiesz jak to jest trzeba samemu czytac uwaznie ulotki i samemu szukac jak cos sie dzieje. Nie wspomne o tej czesci ludzkosci co w ciemno bierze lek bo lekarz kazal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 11:54
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
MoBo kochana , wiem jak to jest z lekarzami bo pracuje z nimi od 18 lat
I wiem, że my jako pacjentki wiemy czasami dużo więcej o swoich dolegliwościach niż oni wyczytali w podręcznikach. Pamiętam jak pisałaś jak Cię potraktował z receptą.
Teraz czekamy na Twoją wizytę i wierzę że wszystko będzie oki.milka1, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Dziewczyy zrobilam test w 10dpo i widze chyba cien cienia cieni, a raczej taka minimalna linie, nie wiem czy mi sie wydaje czy co, ale jestem podekscytowana, cala sie trzese jeszcze nigdy nie mialam cienia, tylko ze to sa nowe testy, wiec moze jakies dupne. Jezu trzymajcie kciuki :*
She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Ja dzis do gina lece, dam znac pozniej com sie dowiedziala.
Ledwom dzis z lozka sie zwlekla tak mnie plecy bolaly a zgiac sie w pol ciezko, chyba mnie tak od jajcow boli
Nie spodziewam sie dobrego endo bo widze ze sluzl mi zanikl! cholera udusze tego doktorka <zla ze kurwa mac>
Tonacy brzytwy sie chwyta - odkrecam guajazyl -
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za Was wszystkie i czekam na wiadomosci
Dziś byłam w pracy zanieść zwolnienie. Pogadałąm chwilę z szefostwem i wrociłam -przy okazji wyszłam wczesniej z autobusu i przyszłam piechotą wiec spacer zaliczyłam. Fajnie sie oddycha, pogoda dobra
Margaret czytałam co Ania napisała, wiec widzisz badaj AMH, rob HSG i do bojuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 13:42
Eltasz, MoBo, She Wolf, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Aszka, dziś już nie robiłam testów , szkoda mi ich marnować Dziś czuję się taka nadymana w brzuchu cały czas mi coś się kotłuje, jakbym jakis wirnik miała taki na niskich obrotach i jajniki bolą na przemian. Dzis znowu nocka, w pracy staram się nie dżwigać, dziewczyny raczej są wyrozumiałe gorzej z pacjentami
aszka, milka1, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:Aszka, dziś już nie robiłam testów , szkoda mi ich marnować Dziś czuję się taka nadymana w brzuchu cały czas mi coś się kotłuje, jakbym jakis wirnik miała taki na niskich obrotach i jajniki bolą na przemian. Dzis znowu nocka, w pracy staram się nie dżwigać, dziewczyny raczej są wyrozumiałe gorzej z pacjentami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny