35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania1602 wrote:To teraz ja się wtrącę... Salfazin można dodać do preparatów wielowitaminowych. Mój mąż ostatnio pił Ferti Man i łykał Salfazin, żeby utrzymać efekt po kuracji. Po tym jak nam się udało, przez 2 miesiące nie brał nic i już się boję o jego nasienie do kolejnych starań.
dzieki Aniu -
Margaret.Se wrote:Kotek Ty sie wtracaj bo wiadomo po to jestes tu dla mnie musisz mi doradzić i zadbac o mnie :*
Myslalam tez o Salfazinie, a co o nim myslisz?
Salfazin to taka multi witamina. Dawki są słabe, nie zawiera to co inne czyli L-cartine i L- arginine no (jedno na morfologie i ruchliwość a drugie to bialka), no i zero Q 10 na odbudowę komórek. Kasę wydasz będzie niepotrzebnie. Ja tez zwiozlam z polski Androvit ( czy jakoś tak) a tam dawki prawie jak dzienne zapotrzebowanie wiec słabe. Trzeba miesiąc do trzech walnąć czymś mocniejszym
Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Wstałam już i jestem po sniadaniu, wczoraj padłam o 23.00 Dzis rano kot przyszedł, ale ostroznie szedł koło mnie, pomruczał i poszedł spać
Bo se pomyslal paniusia zbzikowala nie dosc ze w chalupa siedzi non stop to i pospac se nie damilka1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, miesiąc czerwiec jest jakiś niesamowity dla tego forum tak czytam i czytam i buzia się śmieje
Aniu1602, dokładnie wiem co czujesz, jestem w bardzo podobnej sytuacji....ale choć niepokój duży, nie poddaje się, i mam w sobie dużą wolę walki
MoBo, co się martwisz, pomożemy !MoBo, Eltasz lubią tę wiadomość
Jot
"life is like riding a bicycle to keep your balance you must keep moving"
Jestem niewyspaną ale jakże szczęśliwą Mamą -
MoBo wrote:She Wolf kurde wstawaj i sikaj bo ilez moge strone odswiezac - ciekawosc mnie zzera i juz
Kiedy ta beta?
Właasnie czekamy na Twoje siknięcie, haloooooooooooooMoBo, Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
-
Ja nie pije ale hembatke zieloną to tak z chęcia poprosze albo swieżo wycisniety soczek z grepfrutka
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Kochane sorki, dopiero wstalam. Niestety beta negatywna. Pierwszy raz test mnie zrobil w konia. Nigdy wczesniej nie mialam bladziocha25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Mobo nie, nie za szybko. Po prostu jakis test byl do dupy. Mam nauczke zeby nie doszukiwac sie cieni.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty