35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Eltasz wrote:U mnie też pękły ale jakoś nie czuje czuje żeby coś z tego wyszło .
Ile ma torbiel nie wiem.zapomniałam zapytać. Byłam w takim szoku ze o end tez nie zapytałam. A dziś w robocie jestem. Jajcory oba bolą ech
Eltasz no chyba troszkę wcześnie na czucie, spokojnie czekaj czekaj
Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Dziewczyny matko boska pekly wszystkie trzy jaja!
Trochem sie stracham musze przyznac.
Mnie tam do smiechu nie bylo ale moj lekarz to strasznie sie smial
Endo 11 mmm.
Mi to w takiej sytuacji raz mialam 6 jajeczek po hiperstymulce, lekarz sie zapytał czy chcemy probowac, a ja na to, ze nie i była posuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 11:06
-
nick nieaktualnyEltasz wrote:U mnie też pękły ale jakoś nie czuje czuje żeby coś z tego wyszło .
Ile ma torbiel nie wiem.zapomniałam zapytać. Byłam w takim szoku ze o end tez nie zapytałam. A dziś w robocie jestem. Jajcory oba bolą echMoBo, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:A u mnie dzis szaro i ponuro i zimnawo, ale ciesze sie bo moge oddychać
Ja uwielbiam lato, ale od kiedy jest kropek, to bardzo źle znoszę upały, więc cieszę się, że chłodno, spokojnie na zakupy i na spacer pójdę, bo ostatnio tak mi się w głowie zakręciło, że myślałam, że po chleb nie dojdę, stanęłam i nie wiedziałam co mam zrobić wracać, czy iść dalej a ławki żadnej w zasięgu oczu.
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:Ja uwielbiam lato, ale od kiedy jest kropek, to bardzo źle znoszę upały, więc cieszę się, że chłodno, spokojnie na zakupy i na spacer pójdę, bo ostatnio tak mi się w głowie zakręciło, że myślałam, że po chleb nie dojdę, stanęłam i nie wiedziałam co mam zrobić wracać, czy iść dalej a ławki żadnej w zasięgu oczu.
milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Dziewczyny jak by byly dwa jaja to bym cieszyla i skakala pod sufit ale 3?!!!!!
Jesu moj by osiwialShe Wolf lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:dobre endo, to moze byc wesoło
Mi to w takiej sytuacji raz mialam 6 jajeczek po hiperstymulce, lekarz sie zapytał czy chcemy probowac, a ja na to, ze nie i była posucha
No przy 6 tez bym odpuscila.
Wesolo to malo powiedziane Aszka!milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Mobo mowilam ze beda trojaczki. Ale wez sobie pomysl, troche bys sie pomeczyla, ale mialabys juz starania z glowy
Lore trzymam kciuki :*
Milka, Aszka jak ja bym chciala miec takie zawroty .....
Eltasz, widze skok ladny, bedzie pieknie :*
Ania, my tez mamy jedna wyplate, ale moj T pracuje 6 dni/tydz po 11-12 godz. wiec jakos dajemy rade. Ja po urlopie zaczne sie rozgladac za praca, starczy tej laby
U mnie dzien @, ale na razie jej nie ma. Juz by mogla przyjsc, zeby zaczac nowy, tym razem szczesliwy cyklmilka1, MoBo, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Mobo mowilam ze beda trojaczki. Ale wez sobie pomysl, troche bys sie pomeczyla, ale mialabys juz starania z glowy
U mnie dzien @, ale na razie jej nie ma. Juz by mogla przyjsc, zeby zaczac nowy, tym razem szczesliwy cykl
WYPLUJ! Boze prosze nie sluchaj jej!
Margaret.Se, She Wolf, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Dziewczyny matko boska pekly wszystkie trzy jaja!
Trochem sie stracham musze przyznac.
Mnie tam do smiechu nie bylo ale moj lekarz to strasznie sie smial
Endo 11 mmm.
wow tri jojca ale numer, będziemy miec mnoga ciąże hehe
Endo piękneShe Wolf, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj mam juz potwierdzenie kliniki i wizyte mamy na 25-go z rana wybrałam Neuberga bo nie miałabym sznasy rozmowy z Pałaszewskim jak Aszke chciał bez gadania wysyłac na invitro od razu a ja starsza 4 lata od niej, jeszcze bym w depreche wpadła bo na invitro teraz nie mamy sznasy finansowo, moge zapomniec przez 2 lata jakos, no chyba ze finansoso sie poplepszy w szybkim czasie, bo tez mamy kupe kasy do spłacania ehhh
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
Obudziałam się dzisiaj o 9 tzn mój mnie obudził a ja mu ostro powiedziałam ze myslałam ze sie wyspie dzisiaj no i zasnełam jeszcze na 1,5 godz ale żałuje bo miałam straszny sen Sniło mi się niemowlę, które leżało na jakims taborecie ale tak jakby jeszcze się nie urodziło a etap ciązy odbywał sie na tum taborecie ( sny i ich durnoty ) dziecko się nie ruszało i nie oddychało i miało zamkniete oczy. Po jakims czasie patrze na nie i mówie do kogos " ooo zobacz to będzie dziecko z douwnem " wrrrrrrrrrr normalnie po czasie buzia taka się zrobiła matko oby nie sen jakis proroczy tfuuuuuuuuuuuu tfuuuuuuuuuuuu tfuuuuuuuuuuu w sumie nie wiem czy to było moje dziecko czy kogos innego. Po przebudzeninu oczywiscie chciało mi sie ryczec. Cholera ze takie dziwne sny się mnie czepiają, apewne dlatego że obijają mi się gdzies w oddali takie mysli i sie ich cholernie boję im kobieta starsza tym wieksze prawdopodobieństo...
-
Mobo, nie bede sobie plula po chalupie
Margaret, ale sen okropienstwo
Obys nie musiala chodzic do zadnej kliniki Musi sie teraz udac :*
Ja dzis znowu sie nie moge do swojej kliniki dodzwonic. Czy tam k.... ktos pracuje? Ile mam czekac na to HSG?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 15:00
MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Margaret.Se wrote:Obudziałam się dzisiaj o 9 tzn mój mnie obudził a ja mu ostro powiedziałam ze myslałam ze sie wyspie dzisiaj no i zasnełam jeszcze na 1,5 godz ale żałuje bo miałam straszny sen Sniło mi się niemowlę, które leżało na jakims taborecie ale tak jakby jeszcze się nie urodziło a etap ciązy odbywał sie na tum taborecie ( sny i ich durnoty ) dziecko się nie ruszało i nie oddychało i miało zamkniete oczy. Po jakims czasie patrze na nie i mówie do kogos " ooo zobacz to będzie dziecko z douwnem " wrrrrrrrrrr normalnie po czasie buzia taka się zrobiła matko oby nie sen jakis proroczy tfuuuuuuuuuuuu tfuuuuuuuuuuuu tfuuuuuuuuuuu w sumie nie wiem czy to było moje dziecko czy kogos innego. Po przebudzeninu oczywiscie chciało mi sie ryczec. Cholera ze takie dziwne sny się mnie czepiają, apewne dlatego że obijają mi się gdzies w oddali takie mysli i sie ich cholernie boję im kobieta starsza tym wieksze prawdopodobieństo...
Loooo matko boska to bym wolala nie wyspana chodzic!Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Ja dzisiaj mam juz potwierdzenie kliniki i wizyte mamy na 25-go z rana wybrałam Neuberga bo nie miałabym sznasy rozmowy z Pałaszewskim jak Aszke chciał bez gadania wysyłac na invitro od razu a ja starsza 4 lata od niej, jeszcze bym w depreche wpadła bo na invitro teraz nie mamy sznasy finansowo, moge zapomniec przez 2 lata jakos, no chyba ze finansoso sie poplepszy w szybkim czasie, bo tez mamy kupe kasy do spłacania ehhh
Idz idz, trza sprawdzic co tam pod maska sie dzieje
a ty siem nie mozesz na invitro kwalifiknac?Margaret.Se lubi tę wiadomość