35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sie pytałam i mi mówili że po hsg jak najbardziej dzialać, lepsza drożnosc po przepchaniu i do 3m-cy najlepsze szanse. Jednym sie to udaje innym nie. teraz jest mój 3-ci cykl i.... zobaczymy
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Słucham radia w itunsie i boska muza leci, słucham mega głosno a co uwielbiam rocka i muze z lat 80-tych i do połowy 90-tych. czasami sobie mysle że chciałabym byc starsza w tamtych czasach i życ w stanach, ło matko wtedy bym przynajmniej jednemu mojemu idolowi juz tak w głowie zakreciła ze by zwariował na maxa
She Wolf, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Widac się siedzę w domu i sie nudze bo głupoty mi do głowy przychodza hehehhehe tez tak na mnie ta muzyka działa i co ja poradzę hahah
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Margaret, oby to HSG Ci teraz pomoglo :*
Jedyny minus tego ze bylabys wtedy starsza, to ze bylabys teraz babunia w podeszlym wieku. A co to byl za idol?
Mobo, hejtow nie ma, nuda jakas
Ja sie ucze geometrii na ogrodku czekam na swojego i idziemy z psami polazic bo ladna pogodaMargaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Margaret, oby to HSG Ci teraz pomoglo :*
Jedyny minus tego ze bylabys wtedy starsza, to ze bylabys teraz babunia w podeszlym wieku. A co to byl za idol?
Mobo, hejtow nie ma, nuda jakas
Ja sie ucze geometrii na ogrodku czekam na swojego i idziemy z psami polazic bo ladna pogoda
Było ich kilku tych moim idoli nie byłam w stanie zadowolic się jednym James Hetfield z metallici i jest nim nadal, uwielbiam go Jon Bon Jovi ale juz mi przeszło heheh Sebastian Bach ze Skid Row ale tez mi sie juz nie podoba Joey Tempest z Europe i nadal jest boski ostatni to Marky Mark czyli Mark Wahlberg tes go lublju taka moja mała lista i nie wspomne juz o aktorach ulubionych hehehehShe Wolf, MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Było ich kilku tych moim idoli nie byłam w stanie zadowolic się jednym James Hetfield z metallici i jest nim nadal, uwielbiam go Jon Bon Jovi ale juz mi przeszło heheh Sebastian Bach ze Skid Row ale tez mi sie juz nie podoba Joey Tempest z Europe i nadal jest boski ostatni to Marky Mark czyli Mark Wahlberg tes go lublju taka moja mała lista i nie wspomne juz o aktorach ulubionych heheheh
Ech nic nie mow. Moi dwaj najwieksi do tej pory to Eddie Vedder z Pearl Jam i aktor Keanu Reeves. Dwa rozne typy urody, ale mam do nich slabosc, bo to ciagle niezle ciacha. Rozmarzylam sieMargaret.Se, MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Ech nic nie mow. Moi dwaj najwieksi do tej pory to Eddie Vedder z Pearl Jam i aktor Keanu Reeves. Dwa rozne typy urody, ale mam do nich slabosc, bo to ciagle niezle ciacha. Rozmarzylam sie
heheh no mozna wpaśc w trans z aktorów to uwielbiam De Niro, Ala Pacino, Denzela Washingtona i wspomnianego wczesniej Marka hyyyyyyy do dwóch pierwszych juz nie wzdycham bo to dziadkowie ale denzel nadal jest ostryaszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
Z aktorami jest problem żeby spotkac no chyba ze pojedzie sie do Stanów heheh ale muzycy to juz inna lepsza bajka, koncerty itp Udało mi sie wiele ray spotkac face to face Joeya i nawet Jamesa to były czasy, chwile ehhhhh
aszka, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Lore wrote:She, no to się nam zsynchronizowało ja też dziś zostałam "nawiedzona" po 26 dniach, jeszcze nigdy nie miałam tak krótkiego cyklu
Następna bidulka ehhhhhhhhhhhhhhhh oby szybko ovulka przyszła i nowe starankaaszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Margaret, byłam nastawiona na to, że @ przyjdzie pomimo intensywnych starań ale choroba zrobiła swoje zapewne więc przyjęłam to zjawisko na klatę pierwszy raz od niepamiętnych czasów
aszka, Margaret.Se, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
nick nieaktualny
-
Lore wrote:Margaret, byłam nastawiona na to, że @ przyjdzie pomimo intensywnych starań ale choroba zrobiła swoje zapewne więc przyjęłam to zjawisko na klatę pierwszy raz od niepamiętnych czasów
Ja co miesiąc przyjmuje @ na klate bo szczerze to nie mam wyjścia heheh ale coraz gorzej sobie z tym radze -
Dziewczyny a jak wasi mężczyźni znoszą te starania? Bo ja się trochę boję, że się nam posypie związek przez brak efektów nie chcę się rozpisywać ale mam podstawy, żeby tak myśleć. Nie to, że się nie kochamy czy coś, kochamy się bardzo ale oboje chcemy dziecko tak bardzo, że może w końcu wyjść z tego ambarasI will live my life!!!
-
Wiesz co Lore mi tez przechodza przez głowe takie mysli ale mój facet ma takie podejscie i ciagle mi powtarza ze nikt ani nic nas nie rozdzieli, że jezeli tak sie ułozy ze nie bedziemy mieli dziecka to widocznie tak musi byc. Bardzo chce i marzy o dziecku na maxa ale ze mną. Ja czasami sobie myśle że teraz tak mówi i mysli ale jak sie nie uda to kto wie czy nie zmieni kiedys zdania. Tak tez mu mówie a on zebym nigdy tak nie mówiła i nie myslała bo on szaleje za mna i na maxa mnie kocha. Wspominał tez ze jak sie nie uda to pomyslimy o adopcji ale ciezko mu to przechodziło przez gardło i sie pytał co ja na to a ja ze szczerze nie wyobraam sobie adopcji. Kto wie moze zmienie zdanie ale jakos wychowywanie nieswojego dziecka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:31
MoBo, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Lore wrote:Dziewczyny a jak wasi mężczyźni znoszą te starania? Bo ja się trochę boję, że się nam posypie związek przez brak efektów nie chcę się rozpisywać ale mam podstawy, żeby tak myśleć. Nie to, że się nie kochamy czy coś, kochamy się bardzo ale oboje chcemy dziecko tak bardzo, że może w końcu wyjść z tego ambaras
Lore u nas póki co solidnie ale przyszłości nikt nie zna wiadomo. Mój jest za bardzo wyluzowany i do tej pory presji nie pokazał żadnej. Zobaczymy co dalej.Margaret.Se, Eltasz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój dobrze znosił, ale faceci mają łatwiej. Oni nie muszą łazić i siadać na samolot (fotel gin) itd. Tyle, ze jeżeli chodzi o wsparcie indywidualne, tak samo jak u Margaret mowi ze i tak bedzie kochał czy tak czy inaczaj Jedyny minus to z mojej strony ze to ja juz miałam dosc i dla mnie seks juz sie stał mechaniczny bo mój to moze wszedzie i o każdej porze
MoBo, Lore, Margaret.Se, milka1, Eltasz lubią tę wiadomość
-
Hej dziwczynki
Tak mnie jojca bolą od wczoraj wieczór ze zwaiuje ale w sumie dobrze, nie siedza bezczynnie tylko działaja
Zmieniłam wizyte u Dr na wtorek, czyli wczesniej i na bank zobacze jojco czy pekłomilka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Margaret.Se wrote:Hej dziwczynki
Tak mnie jojca bolą od wczoraj wieczór ze zwaiuje ale w sumie dobrze, nie siedza bezczynnie tylko działaja
Zmieniłam wizyte u Dr na wtorek, czyli wczesniej i na bank zobacze jojco czy pekło
Lo jak burza idziesz dobrze.
Wykluwaj te jajo! raz, dwa trzyShe Wolf lubi tę wiadomość