35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
witam dziewczyny
Dzis czuje sie 100% kobieta bo mam takiego nerwa, ze bez motyki nie podchodz!
Zaczelo sie rano, przebudzenie o 5, 5.30, 6 i mysle co tak jasno w tym pokoju, okazalo sie ze moj zaslonil okno ale nie spuscil zaluzji....grrrr
Robilam smoothe na sniadanie i nieporadnie wylalam wszystko na podloge mam teraz podloge czysta bo musialam wszystko zmywac.
Przyszlam do pracy z smoothim nr 2 i kolega wylal go na biurko no k....
Ogolnie leje i jest zimno a ja na glodzie do lunchu siedze bo moze dwa lyki wypilam
Co jeszcze sie pytam?
Dobrze ze piatek!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 10:32
milka1 lubi tę wiadomość
-
Mnie się dziś też tak nie chce, że szok. Wczoraj miałam maraton jak na 3 etatach, myślalam, że ducha wyzionę. Do tego przyszła ta wredna @. Dziś taki sam maraton, grrrr Kiedy będzie ta emerytura !!
MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
I will live my life!!!
-
A mnie tak napier...ją jajca i w pracy jestem, zwariuje wrrrr musze udawac ze wsio ok
MoBo to wspoczuje bo bez sniadania bym nie dala rady przetwac. Ja dzisiaj musiałam się cofac do domu bo zapomnialam kilku rzeczy wrrrMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:Dziewczyny byłam dzis na wizycie Jest !!!!!!!! Słuchałam bicia uczucie nie do opisania Jestem taka szczęsliwa
Pieknie Aszka ogromne gratulacje
Teraz tylko dbac o siebie i na spokojnie do przoduaszka, Eltasz, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
Eltasz wrote:hej Dziewczynki, co tu tak cicho? Was też pogoda przygnębia?
Eltasz no zabawiaj nas
gra o tron sie skonczyla, co?
Ja mam jeszcze 3.10h to konca! ale sie wybycze w ten weekend
Mojego w przyszlym tygodniu nie ma, bede sie pielegnowac i po kolezankach skakacShe Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymnie też się nic nie chce, byłam u lekarza, ciśnienie mega niskie nic tylko iść spać. A ja serduszko zobaczę dopiero w lipcu, bo mam skierowanie już na usg rozszerzone i inne badania do ośrodka diagnostyki prenatalnej.
Z każdej strony mam wrażenie jestem badana i bardzo mnie to cieszy.
Lista badań bardzo długa !
Termin porodu mam na 4 lutego 2016MoBo, She Wolf, aszka lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Ale mialam dzis noc malo snu, bo tak mnie brzuch napierdzielal, ze myslalam, ze zejde Troche odespalam nad ranem, ale i tak jestem padnieta
Margaret, ja mialam to szczescie ze pracowalam tu na lotnisku w znanych liniach lotniczych, wiec spotkalam wielu aktorow, piosenkarzy i innych 'celebrytow'. Ale nie robilo to na mnie wrazenia, bo nie spotkalam tego najwazniejszego, chyba bym sie wtedy posikala ze szczescia
Ciekawe co tam sie u Ciebie wyklulo w tym miesiacu
Lore, przytulam Kochana :* Ale skoro bylas chora, to moze lepiej, ze nowy cykl sie tak szybko zaczal :*
Moj sie bardzo nakreca staraniami, a do tego nakreca mnie. Wiem ze sie zaczyna martwic ze sie nie udje, ale co zrobic? Fakt, ze seks jest jakis automatyczny wiekszosc czasu, bo jakos mi ostatnio libido spadlo i nie wiem jak je podniesc. Dlatego wiem ze potrzebujemy oboje wakacji, zeby naladowac akumulatory
Mobo, ale dzien Ci sie trafil. Wez tego kumpla zdziel po lbie. Niech sie teraz dzieli z toba sniadaniem
Kochana a doradz mi jakie dokladnie dawki witamin dawalas mezowi, bo ja chce zmienic troche suplementacje mojego, a jakos nie mam weny, zeby szukac po forum
Aszka super Bardzo sie ciesze, ze wszystko z dzidzia ok
Eltasz, a co Ty sie nic ta swoja beta nie chwalisz?
MoBo, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Wogole jakie jaja wczoraj. Cos mnie tknelo, zeby sprawdzic wieczorem maila z uczelni i patrze a tam moja wykladowczyni pisze, ze dostala moja prace w jakims dziwnym formacie i nie moze jej otworzyc na soim kompie i jesli natychmiast nie przysle jej jeszcze raz to nie zaliczy mi semestru! Kurwa serce mi stanelo, prace wyslalam ponad tydzien temu jeszcze przed terminem, a ona mi pierdzili po terminie, ze cos jest nie halo? Dzwonie do niej o 22, w dupie, ze juz tak pozno, no i mowie, ze wyslalam prace tak samo jak ostatnia, z ktora nie bylo problemu! Na szczescie nie robila problemu i moglam jej wyslac ta prace jeszcze raz i wszystko bylo ok. Ale kurcze jakbym nie zobaczyla tego maila to semestr poszedlby sie jebac przez glupote!
milka1, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Milka troche sie naczekasz. Ale skoro wszystko jest ok, to nie trzeba maluszkowi przeszkadzac USG, niech sobie spokojnie rosnie
Mobo, to wpadaj do mnie jak bedziesz sie nudzicmilka1, MoBo, aszka lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
She Wolf wrote:Mobo, ale dzien Ci sie trafil. Wez tego kumpla zdziel po lbie. Niech sie teraz dzieli z toba sniadaniem
Kochana a doradz mi jakie dokladnie dawki witamin dawalas mezowi, bo ja chce zmienic troche suplementacje mojego, a jakos nie mam weny, zeby szukac po forum
A prosze i mam nadzieje ze nic nie zapomnialam:
Witamina C - 500 mg (jak kupisz cos z domieszka witaminy A tez bedzie dobrze)
Witamina E - 400 u.i
Komplex B - (wszyskie po 300% dziennego spozycia - tu sa wszystkie B12, folik etc)
Cynk - 30 mg
Selen - 30 mg
L - carnitine - 500 mg
L - Arginine- 700 mg
Q10 - 100 mg
D3 - 1000ui
Magnez + B6 (Magne B6) - 700 mg na wieczor
Teraz polecaja tez olej lniany, rybi ale jak na moja mala wiedze o hormonach to sa blokery testosteronu i przeistoczenia sie testosteronu w inne hormony e.g. DHT - facet to potrzebuje, zeby mu poped nie spadl. Wiec ja stwoerdzilam ze jak zje rybe dwa razy w tygoniu, avocado, oliwe w salatce etc to tez mu wystarczy.
Wapn mozesz dodac jak twoj go malo spozywa, u mnie zaczyny dzien mlekiem a konczy jogurten wiec mysle ze ma ok.
Linki
L - carnitine
http://www.amazon.co.uk/Swanson-L-Carnitine-500mg-100-Tablets/dp/B001GWGC8K/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434715612&sr=8-1&keywords=L-+carnitine
L - Arginine
http://www.amazon.co.uk/Life-Extension-L-Arginine-Vegetarian-Capsules/dp/B006ZOVYUA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434715703&sr=8-1&keywords=L-+arginine+life+extension
Q10
http://www.amazon.co.uk/Life-Extension-Super-Ubiquinol-Softgels/dp/B0010PK996/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1434715820&sr=8-1&keywords=q10+life+extension
D3
http://www.amazon.co.uk/Life-Extension-Vitamin-1000IU-capsules/dp/B0019LPCNO/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1434715897&sr=8-3&keywords=d3+life+extension
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 14:26
She Wolf, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
Mobo jestes niezastapiona Te suplementy ktore moj bierze niby maja wszystko w skladzie, ale dawki minimalne. Dowale mu teraz z grubej rury
Dzieki Kochana :* :* :*MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
She Wolf wrote:Mobo jestes niezastapiona Te suplementy ktore moj bierze niby maja wszystko w skladzie, ale dawki minimalne. Dowale mu teraz z grubej rury
Dzieki Kochana :* :* :*
No to jadl moj, teraz ma przerwe, ale my mamy 8% morfologie.
A wy badaliscie? bo moze nie trzeba mu? -
nick nieaktualnymilka1 wrote:mnie też się nic nie chce, byłam u lekarza, ciśnienie mega niskie nic tylko iść spać. A ja serduszko zobaczę dopiero w lipcu, bo mam skierowanie już na usg rozszerzone i inne badania do ośrodka diagnostyki prenatalnej.
Z każdej strony mam wrażenie jestem badana i bardzo mnie to cieszy.
Lista badań bardzo długa !
Termin porodu mam na 4 lutego 2016