35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MoBo wrote:No to jadl moj, teraz ma przerwe, ale my mamy 8% morfologie.
A wy badaliscie? bo moze nie trzeba mu?
Tak badalismy, w pazdzierniku byly slabe, a w styczniu o wiele lepsze, choc nie rewelacyjne. Lekarz mowil, ze sa slabe i ze troche czasu nam zajmie zanim sie uda... To te wyniki ze stycznia:
Normy w nawiasach
Liquefaction: Complited
Viscosity: Normal
Volume; 3.5 (>1.5)
Concetration: 14mln/ml (>15mln)
Total number: 49mln (>39mln)
Progressive: 71% (>32%)
Non-progressive: 9%
Non-motile: 20%
Normal forms: 9% (>4%)
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
aszka wrote:She wolf moze baba cos zle otworzyła
Moze i tak, ale przez to o malo mnie nie oblala, a ja jakbym jej udowodnila, ze to nie moja wina?
aszka lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Tak badalismy, w pazdzierniku byly slabe, a w styczniu o wiele lepsze, choc nie rewelacyjne. Lekarz mowil, ze sa slabe i ze troche czasu nam zajmie zanim sie uda... To te wyniki ze stycznia:
Normy w nawiasach
Liquefaction: Complited
Viscosity: Normal
Volume; 3.5 (>1.5)
Concetration: 14mln/ml (>15mln)
Total number: 49mln (>39mln)
Progressive: 71% (>32%)
Non-progressive: 9%
Non-motile: 20%
Normal forms: 9% (>4%)
No to z mofrologia mamy podobnie. Widzisz tu za norme przyjmuja 15 %
Nie badalismy po kuracji tableteczkami bo tu to badanie jest masakrycznie drogie.
-
Wiecie co, wtedy razem z beta zrobilam Progesteron, a dzis przyszedl wynik .... Testosteronu! No do kurwy! Nawet po polsku w labie nie rozumieja? A mowilam kilka razy jakie ma byc badanie. Do tego wynik <0.7 nmol/L (norma 0.7-2.6). Jak to mozliwe ze jest ponizej normy, a w pazdzierniku mialam w gornej granicy normy?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
MoBo wrote:No to z mofrologia mamy podobnie. Widzisz tu za norme przyjmuja 15 %
Nie badalismy po kuracji tableteczkami bo tu to badanie jest masakrycznie drogie.
Z tego co wiem to i w Polsce i tu 4% jest norma. Zreszta to normy WHO. Z tego co wiem to kiedys norma bylo 15%, ale teraz sie to obnizylo.25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Aszka cudowne wieści ojjj uczucie musi byc niesamowite hyyy
Milka najwazniejsze ze wszystko jest ok a do lipca wytrzymasz
She ale zakret z Ciebie instynkt Cie zaprowadził do maila dobrze ze zakonczylo sie tak jak powinnoMoBo, She Wolf, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Wiecie co, wtedy razem z beta zrobilam Progesteron, a dzis przyszedl wynik .... Testosteronu! No do kurwy! Nawet po polsku w labie nie rozumieja? A mowilam kilka razy jakie ma byc badanie. Do tego wynik <0.7 nmol/L (norma 0.7-2.6). Jak to mozliwe ze jest ponizej normy, a w pazdzierniku mialam w gornej granicy normy?
A robias sobie jakas diete?
testosteron bardzo lubi cholesterol i bialka +cynk, magnez i B6 -
MoBo wrote:A robias sobie jakas diete?
testosteron bardzo lubi cholesterol i bialka +cynk, magnez i B6
Jem znacznie zdrowiej niz kiedys. Duzo owocow, warzyw, ryb, troche mniej nabialu i jajek niz kiedys. Watpie, zeby dieta miala na to wplyw.
Magnez bore od dawna bo mam skurcze miesni.
Slyszalam, ze Inofoic obniza testosteron, ale zeby az tak. W koncu nielatwo jest go obnizyc... Mi sie wydaje, ze to predzej blad labu.
No nic jak bed u GP to powiem zeby mi zbadali jeszcze raz.
Napisalam skarge do szpitala. Powinni sie odezwac w ciagu kilku dniWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 16:37
MoBo, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
She Wolf wrote:Jem znacznie zdrowiej niz kiedys. Duzo owocow, warzyw, ryb, troche mniej nabialu i jajek niz kiedys. Watpie, zeby dieta miala na to wplyw.
Slyszalam, ze Inofoic obniza testosteron, ale zeby az tak. W koncu nielatwo jest go obnizyc... Mi sie wydaje, ze to predzej blad labu.
Napisalam skarge do szpitala. Powinni sie odezwac w ciagu kilku dni
A widzisz to moze za chudo?
U mnie jaja co dwa - trzy dni Wasnie tez mi pobrali krew zeby sprawdzic tarczyce, testosteron, insuline i cosss tam jeszcze. Zobaczymy.She Wolf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Jem znacznie zdrowiej niz kiedys. Duzo owocow, warzyw, ryb, troche mniej nabialu i jajek niz kiedys. Watpie, zeby dieta miala na to wplyw.
Napisalam skarge do szpitala. Powinni sie odezwac w ciagu kilku dni -
She Wolf wrote:
Margaret, ja mialam to szczescie ze pracowalam tu na lotnisku w znanych liniach lotniczych, wiec spotkalam wielu aktorow, piosenkarzy i innych 'celebrytow'. Ale nie robilo to na mnie wrazenia, bo nie spotkalam tego najwazniejszego, chyba bym sie wtedy posikala ze szczescia
Ciekawe co tam sie u Ciebie wyklulo w tym miesiacu
To fajnie miałaś no ale fakt nie swojego ulubieńca to nie robi sie mokro w gaciach Ja miałam taka przyjemność dwóch moich ulubienców spotkać i mam cudne wspomnienia. Joeya to tyle razy ze juz nie robi wrazenia na mnie hehehhe żartuje robi wrazenie bo bosko wyglada marzy mi sie kolejne spotkanko z Jamesem hyyyyyyy zem się znowu rozmarzyła hehehhe ma tak cudowny głos, uwielbiam niski głos u faceta to podstawaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 21:21
MoBo, She Wolf, milka1 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Dziękuję bardzo ☺ Basia ucalowana
Wszystkim Wam kochane z całego serca życzę upragnionych 2 kresek ☺
A ja za kilka miesięcy wracam na ta stronę
A dziękujemy i zapraszamy
Rozumie ze będzie walka o drugie ?!
Basi serdecznie gratulujemy i pozdrawiamy
-
Dziewczyny piatunio
Ale się wylenie!
Mam nadzieje, ze do pracy nie idziecie.
Otwieramy winko a co tam! Moze nie zdychne po jednej lampce.
Eltasz wyższej bety jutro będę siedzieć i czekać na wieściEltasz, Margaret.Se, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
aszka gratuluję serduszka:)
Mnie wczoraj bardzo bolała noga w okolicy kostki, ledwo mogłam na niej stanąć, ból się nasilał i lekko spuchła. Wyrwałam się z pracy i pojechałam do lekarza rodzinnego, zdiagnozował stan zapalny żył. Nie wiem czy diagnoza słuszna, ale też tak podejrzewałam... Zastanawiam się czy to ma jakiś związek z tym co się stało... Dzisiaj już ból mniejszy, mogę normalnie chodzić.aszka lubi tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka