35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. My wczoraj bylismy na grilu . Smialam sie ze moj pije drinka a mnie zaczyna sie w glowie krecic. Potem juz bylo jeszcze gorzej ,takie mnie zimno dopadlo ze 2 polary nie pomogly. Jakąś cchoroba sie przyczepila. Dzis wszystko mnie boli ;-(
To bedzie ciężki dzien....Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
Eltasz
-
Eltasz wrote:Hej. My wczoraj bylismy na grilu . Smialam sie ze moj pije drinka a mnie zaczyna sie w glowie krecic. Potem juz bylo jeszcze gorzej ,takie mnie zimno dopadlo ze 2 polary nie pomogly. Jakąś cchoroba sie przyczepila. Dzis wszystko mnie boli ;-(
To bedzie ciężki dzien....
Eltasz niektóre dziewczyny tak miały przed tym jak okazało się ze są w ciąży. Łamanie w kościach i zimno. Oby oby trzymam kciukiEltasz, aszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Cześć jak tam dziś u Was? Ja na razie siedzę głodna, tak mnie ciaga na wymioty i mam mdłosci, ze nic nie moge zjeść. Mam nadzieje ze w razie czego mnie atrakcja szpitala ominie w tym sensie. Ładna pogoda widać za oknem, chyba taka w miarę
Probowalas B6 do 50 mg? Ponoć pomaga na mdłości. -
A ja leeeezzzeeee za oknem leje wiec pogoda sprzyjająca lenistwo. Naszło mnie wczoraj na zupę z kurzego trupa (rosół) wiec zaraz będę nastawiać
Po długich 4 tygodniach szukania materaca do spania w końcu wczoraj kupiliśmy ufffff
Wiem ciężko wam będzie zrozumieć jaki to był problem dla nas, ale po łącznych 6 godzinach leżenia w sklepach i 7 różnych sklepach + pewno kolejnych 10 godzinach czytania opini mam W KOŃCU cholerny problem z głowy uffffff
No teraz jeszcze musze na niego poczekać miesiąc i później będę spać jak w niebie - mam nadziejeEltasz, aszka, milka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:A ja leeeezzzeeee za oknem leje wiec pogoda sprzyjająca lenistwo. Naszło mnie wczoraj na zupę z kurzego trupa (rosół) wiec zaraz będę nastawiać
Po długich 4 tygodniach szukania materaca do spania w końcu wczoraj kupiliśmy ufffff
Wiem ciężko wam będzie zrozumieć jaki to był problem dla nas, ale po łącznych 6 godzinach leżenia w sklepach i 7 różnych sklepach + pewno kolejnych 10 godzinach czytania opini mam W KOŃCU cholerny problem z głowy uffffff
No teraz jeszcze musze na niego poczekać miesiąc i później będę spać jak w niebie - mam nadziejeMoBo, Eltasz lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:wiadomo sen na dobrym materacu to podstawa i nie tylko sen
Widzisz kotek i tu też był problem bo ja chciałam materac który dostosowuje się do twojego ciała (tempur) ale słabo się na nich bzyka bo nie ma on takiej sprężystości jak normalne i tylko się w nim mocniej i mocniej zatapia podczas akcji. Wiec wybraliśmy dwa różne żebym ja miała co chce i mój partner tez, a bzykanko będzie musiało być na jego połowceEltasz, Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Widzisz kotek i tu też był problem bo ja chciałam materac który dostosowuje się do twojego ciała (tempur) ale słabo się na nich bzyka bo nie ma on takiej sprężystości jak normalne i tylko się w nim mocniej i mocniej zatapia podczas akcji. Wiec wybraliśmy dwa różne żebym ja miała co chce i mój partner tez, a bzykanko będzie musiało być na jego połowce
Bzykanko nie musi byc wcale na materacu tyle miejsca w domu ze materac robi się zbędnyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 12:48
aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
Hej dziwczynki
Ja wczoraj byłam chwilke na tych wiankach nad wisłą, nie lubbie takich imprez bo wiecej w niej chołoty niz dobrej zabawy, no ale umówilismy sie ze znajomymi ale po chwili uciekliśmy dalej do kanjpki wypiłam wczoraj jedno piwko, stwierdziłam ze koniec celibatu z % bo to i tak jak widac nic nie daje . Ostatnio na urodziny mojego tez było jedno piwko a wczesniej wiele miesiecy zero %. Prosto po pracy w summie spontanicznie umówilismy z tymi znajomymi i byłam tak głodna ze piersze co zrobiłam na tych wiankach to kupno wielkiej kiełbasy i frytek, okazało się ze byłam tak głodna ze zjadłam swoja i mojego porcje hahahha jadłam jakbym w zyciu kiełbasy nie widziała hahahhahaLore, aszka, MoBo, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Eltasz wrote:Zmierzylam temp i 36,9 potem 37 a moj krzyczy: od mierzenia temperatury w ciaze się nie zachodzi. ... jak on nic nie rozumie
Zaszybowałas ostro zazdraszczam normalnieMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Hej dziwczynki
Ja wczoraj byłam chwilke na tych wiankach nad wisłą, nie lubbie takich imprez bo wiecej w niej chołoty niz dobrej zabawy, no ale umówilismy sie ze znajomymi ale po chwili uciekliśmy dalej do kanjpki wypiłam wczoraj jedno piwko, stwierdziłam ze koniec celibatu z % bo to i tak jak widac nic nie daje . Ostatnio na urodziny mojego tez było jedno piwko a wczesniej wiele miesiecy zero %. Prosto po pracy w summie spontanicznie umówilismy z tymi znajomymi i byłam tak głodna ze piersze co zrobiłam na tych wiankach to kupno wielkiej kiełbasy i frytek, okazało się ze byłam tak głodna ze zjadłam swoja i mojego porcje hahahha jadłam jakbym w zyciu kiełbasy nie widziała hahahhahaMargaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Widzisz kotek i tu też był problem bo ja chciałam materac który dostosowuje się do twojego ciała (tempur) ale słabo się na nich bzyka bo nie ma on takiej sprężystości jak normalne i tylko się w nim mocniej i mocniej zatapia podczas akcji. Wiec wybraliśmy dwa różne żebym ja miała co chce i mój partner tez, a bzykanko będzie musiało być na jego połowce
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:wiesz ja to rozumiem, bo my z mezem spimy na tym samym łozku, ale mamy dwie kołdry. Z tego powodu ze on w nocy sie zawija i ja lezałam na golasa i marzłam, a teraz mam swoją i przynajmniej mi ciepło
Hehehe to u nas jest na odwrót ja zabieram kołdre a mój marznie na maxaMoBo, aszka lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Margaret jakby ten celibat procentowo - fast foodowy miał służyć to by już dawno cioNze były
Pod wykresem codziennie sa porady dnia i srutu tutu pierdy z drutu piszą, nie jedz tego, jedz to, nie pij tego, pij to. Człowie chory psychicznie bo juz traci nadzieje to wszystko bierze pod uwagę a tu daje tyle co pieprzenie o "Szopenie"MoBo, aszka, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaszka wrote:A ja dzis poleciałam na badanie toxo, taka jedna dziewczyna z innego forum gdzie czasami piszę nie miała zadnych zwierzaków i sie okazało ze ma toxo, dostaje zastrzyki w ciązy. Teraz jej robili amniopunkcję. Czeka na wynik czy dziecko zarazone (ponad 2 tyg, bo wysłali do Wawy u niej nie badają). I u mnie wynik -negatywny uff a ja całe zycie z kotami itd. Miałam czekac do lipca na darmowe ale jednak wydałam te 100 zł i wiem ze ok
na tym się nie oszczędza, zdrowie dziecka teraz najważniejsze! Mi od razu dała skierowanie na toxoplazmozę, im szybciej, tym lepiej, bo dla dziecka może być t bardzo niebezpiecznie.
Kupiłam fajną książkę, sprawdź, bo polecam - "księga ciąży" Martha Sears i William Sears.Margaret.Se, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymilka1 wrote:na tym się nie oszczędza, zdrowie dziecka teraz najważniejsze! Mi od razu dała skierowanie na toxoplazmozę, im szybciej, tym lepiej, bo dla dziecka może być t bardzo niebezpiecznie.
Kupiłam fajną książkę, sprawdź, bo polecam - "księga ciąży" Martha Sears i William Sears.Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny