35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
MoBo wrote:Dziewczyny piatunio
Ale się wylenie!
Mam nadzieje, ze do pracy nie idziecie.
Otwieramy winko a co tam! Moze nie zdychne po jednej lampce.
Eltasz wyższej bety jutro będę siedzieć i czekać na wieści
Ja ide do roboty wrrrr
To miłego leniuchowania pączusiuMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1602 wrote:aszka gratuluję serduszka:)
Mnie wczoraj bardzo bolała noga w okolicy kostki, ledwo mogłam na niej stanąć, ból się nasilał i lekko spuchła. Wyrwałam się z pracy i pojechałam do lekarza rodzinnego, zdiagnozował stan zapalny żył. Nie wiem czy diagnoza słuszna, ale też tak podejrzewałam... Zastanawiam się czy to ma jakiś związek z tym co się stało... Dzisiaj już ból mniejszy, mogę normalnie chodzić. -
nick nieaktualnyMoBo wrote:Dziewczyny piatunio
Ale się wylenie!
Eltasz wyższej bety jutro będę siedzieć i czekać na wieściMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Dziewczyny piatunio
Ale się wylenie!
Eltasz wyższej bety jutro będę siedzieć i czekać na wieściMoBo lubi tę wiadomość
-
Ania1602 wrote:aszka gratuluję serduszka:)
Mnie wczoraj bardzo bolała noga w okolicy kostki, ledwo mogłam na niej stanąć, ból się nasilał i lekko spuchła. Wyrwałam się z pracy i pojechałam do lekarza rodzinnego, zdiagnozował stan zapalny żył. Nie wiem czy diagnoza słuszna, ale też tak podejrzewałam... Zastanawiam się czy to ma jakiś związek z tym co się stało... Dzisiaj już ból mniejszy, mogę normalnie chodzić.
Ania wspołczuje, kurde jak to się leczy?
No i żeby szybko przeszło
-
aszka wrote:wspolczuje, masz jakąś maść?
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Mobo, az tak chudo nie jem, bo z wagi spasc nie moge, po postu zdrowiej, bo kiedys codzien na sniadanko jajeczka sadzone na masle i do tego chlebus z masle, a teraz troche to ograniczylam, bo dupa mi zaczala rosnac
Co Ty Fasola chcesz upic? Przyszla matka a tak sie zachowuje
Aszka tak pewnie zrobie, zbadam za jakis czas i zobacze co sie dzieje. Ale moze cos w tym jest bo moje libido spadlo ponizej zera
Margaret Ty sie za swojego bierz, bo owulka idzie a Ty wzdychasz do innych
Ania moze warto zrobic badanie krzepliwosci i zaspol antyfosfolipidowy? Nie wiem czy to cos wspolnego z ta noga, ale skoro z zylami cos sie dzieje, to moze warto sie temu przyjrzec?
Dzwonili do mnie z tego labu co sie pomylili, mam przyjechac na ponowne badanie progesteronu kiedy mi bedzie wygodnie, wiec pojade po owulce, a co jak za darmo, to trzeba bracMargaret.Se, MoBo, milka1, aszka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Mobo, az tak chudo nie jem, bo z wagi spasc nie moge, po postu zdrowiej, bo kiedys codzien na sniadanko jajeczka sadzone na masle i do tego chlebus z masle, a teraz troche to ograniczylam, bo dupa mi zaczala rosnac
Co Ty Fasola chcesz upic? Przyszla matka a tak sie zachowuje
Aszka tak pewnie zrobie, zbadam za jakis czas i zobacze co sie dzieje. Ale moze cos w tym jest bo moje libido spadlo ponizej zera
Margaret Ty sie za swojego bierz, bo owulka idzie a Ty wzdychasz do innych
Ania moze warto zrobic badanie krzepliwosci i zaspol antyfosfolipidowy? Nie wiem czy to cos wspolnego z ta noga, ale skoro z zylami cos sie dzieje, to moze warto sie temu przyjrzec?
Dzwonili do mnie z tego labu co sie pomylili, mam przyjechac na ponowne badanie progesteronu kiedy mi bedzie wygodnie, wiec pojade po owulce, a co jak za darmo, to trzeba brac
Jedno z drugim nie ma nic wspolnego i za mojego codziennie sie biorę jak go nie ma w domu to se wzgycham od czasu do czasu do swojego idola a jak jest juz w domku to zapominam o innychWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 00:15
aszka, MoBo, milka1 lubią tę wiadomość
-
She Wolf we wtorek mam wizytę u gina, powiem mu o tej sytuacji i zapytam co myśli.
MoBo, aszka lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
MoBo wrote:Paczusiu zawsze ładniej niż parówa
Wiadomo masz taki brzusio okrągły a w srodku czerwony jakby dżemik to tylko paczuś musi bycWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 08:51
milka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe wolf i jasne bierz i korzystaj.
My już byliśmy na zakupach, opieprzyłam kierowce w autobusie , bo jechał z drzwiami zamknietymi i nie otwierał i do nas z mordą a jak ja skoczyłam na niego, a mój mąz na to, ze biedny ten kierowca . I dobrze nalezało mu się Kupilismy jedzenia na dwa dni, to teraz tylko spacerkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 10:53
-
aszka wrote:to wracaj wracaj
a chciałam napisać, że za chwilę wracam na tą stronę i znowu się tego strasznie boję
i jeszcze chciałam napisać, że życzę Ci kochana cudownej i spokojnej ciąży i porodu przynajmniej tak miłego jak mój -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Jak piszę z telefonu to mi posty ucina
a chciałam napisać, że za chwilę wracam na tą stronę i znowu się tego strasznie boję
i jeszcze chciałam napisać, że życzę Ci kochana cudownej i spokojnej ciąży i porodu przynajmniej tak miłego jak mój -
Myślałam, że już krwawienie mi się skończyło od czwartku godz. 10 było czysto, więc wieczorem zaczęłam wydzwaniać do dr, ale nie udało mi się z nim skontaktować. Wczoraj pojawiło się małe plamienie i wczoraj udało się skontaktować z dr. Poinformowałam, że krwawienie skończyło się w czwartek, więc kazał umówić się na wizytę na wtorek. Dzisiaj niespodzianka krwawienie wróciło. Co prawda dr coś wczoraj wspominał, że jeszcze dzisiaj mogę "zakrwawić", ale czy aż tak? Znowu się boję, że jednak coś jest nie tak...* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* TP 12.09.2017r.
nick nieaktualnyAnia1602 wrote:Myślałam, że już krwawienie mi się skończyło od czwartku godz. 10 było czysto, więc wieczorem zaczęłam wydzwaniać do dr, ale nie udało mi się z nim skontaktować. Wczoraj pojawiło się małe plamienie i wczoraj udało się skontaktować z dr. Poinformowałam, że krwawienie skończyło się w czwartek, więc kazał umówić się na wizytę na wtorek. Dzisiaj niespodzianka krwawienie wróciło. Co prawda dr coś wczoraj wspominał, że jeszcze dzisiaj mogę "zakrwawić", ale czy aż tak? Znowu się boję, że jednak coś jest nie tak...
-
nick nieaktualnyA ja dzis poleciałam na badanie toxo, taka jedna dziewczyna z innego forum gdzie czasami piszę nie miała zadnych zwierzaków i sie okazało ze ma toxo, dostaje zastrzyki w ciązy. Teraz jej robili amniopunkcję. Czeka na wynik czy dziecko zarazone (ponad 2 tyg, bo wysłali do Wawy u niej nie badają). I u mnie wynik -negatywny uff a ja całe zycie z kotami itd. Miałam czekac na darmowe ale jednak wydałam te 100 zł i wiem ze ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 20:19
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć jak tam dziś u Was? Ja na razie siedzę głodna, tak mnie ciaga na wymioty i mam mdłosci, ze nic nie moge zjeść. Mam nadzieje ze w razie czego mnie atrakcja szpitala ominie w tym sensie. Ładna pogoda widać za oknem, chyba taka w miarę
MoBo lubi tę wiadomość