35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
She Wolf wrote:Kochane przepraszam ze tak pozno, ale wczoraj poszlam na zakupy bo stwierdzilam ze cos mi sie od zycia nalezy. Nakupilam ciuchow potem wystalam sie w korkach, szybka kolacja, spacer z psami i spac.
A wiec - lekarka w koncu wziela mnie na serio ze wzgledu na wiek i w nastepnym cyklu mam miec HSG. Jesli wszystko bedzie drozne to kolejna wizyta i od razu przygotowanie do IUI. Teraz pilnuje dziecka kumpeli a potem musze leciec do lekarza, wiec znowu na wariackich papierach caly dzien. Sciskam mocno. Odezwe sie soooon :*
Super kotek a moze nie bedzie potrzebne hsg OBY!She Wolf lubi tę wiadomość
-
She Wolf wrote:Mobo ale fajnie, ze juz macie klucze. Zazdraszczam i mam nadzieje, ze zaprosisz na jakas parapetowke
A co z tym wynikiem TSH? Bo jesli jest tez po srodku normy, to moze jest za wysoki dla staraczek?
A badalas juz prolaktyne? Bo nie pamietam.
Margaret, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, oby jednak @ nie przyszla i zrobila Wam niespodzianke w postaci malego Fasolka :*
Jamaica powodzenia
Aszka a Ty czemu nie masz humoru? Jestes w ciazy, ciesz sie bo kazda z nas chcialaby byc na Twoim miejscu
Ja se mysle, ze teraz to ja nie chce za bardzo zaciazyc, bo chce zeby mi to HSG zrobili najpierw, no ale juz po starankach, wiec juz nic sie nie da zrobic.
Mobo, pytalam sie lekarki i powiedziala, ze mozna sie starac od razu w tym samym cyklu, ze face x-ray (sorki zapomnialam jak to sie nazywa po Polsku ) nie zaszkodza przed owulacja.
Dziekuje kochana moja ale @ nie przyszła ale i tak prezentu nie ma -
Ania1602 wrote:Margaret.Se dzisiaj macie piękny dzień, nie smuć się. Pamiętam;) więc ponawiam życzenia i ściskam z całej siły.
dziękuje Anulka :* był super wieczór dziekujeShe Wolf lubi tę wiadomość
-
jamaica wrote:hej jestem tu nowa mam 37 lat i dopiero niedawno stwierdzilam ze moze czas na dziecko staram sie od miesiaca ale tak nie do przesady hehe 3 razy w srodku cyklu hehe pozdrawiam wszystkie kolezanki
Witamy
Krótko sie staracie, wiec jeszcze nie macie zlansowanego mózgu heheheh i życze Wam oby do tego nie doszło i szybko udało sie zaciążyc :* -
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Kotek juz z mojej tempki to takie sanki ze mozna sie zabic zjezdzając ehhhhh (( dziwnie bo pojawił mi sie sluz w duzej ilosci i nic nie czuje na razie zeby miała przyjsc @ no ale tempa mówi NIE ciązy
Dlaczego? po co te objawy w szczególnosci mdłosci? moze to urujone sa objawy hmmm trzy cykle temu miałam tak samo. MOze cos próbowało sie zadziałać ale nie wyszło? nie wiem sama ((MoBo, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:mi raz ovu pokazał 99% i w ciazy nie byłam, a jak zaszłam to miałam 10%.
Hehehe ja tak samo miałam w marcu i teraz pewnie tez miałabym 100% ale juz nie mam premium, bo szkoda kasy na głupotyaszka lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane :*
Jak weekend mija?
Ja mialam mega kacora po wczorajszym wypadzie do centrum ale juz wracam do zycia, trzeba sie zebrac i isc z psami na spacermilka1, Eltasz, aszka lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Ja wracam do życia po panienskim, ufffff żeśmy pobalowaly
Mój mi wymyślił ciężka prace na zwalczenie kaca wiec dopiero odpoczywam.
Jutro hsg, trochę się stracham. Juz przez tel. poprosiłam o coś na ból
nie ma łatwo bo zaraz po czeka mnie malowanie, no ciekawe czy mi to wyjdzie.
A ogólnie to już mam dość tego gorąca
aszka, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
Dziś mam pierwszy dzień urlopu a od wczoraj napierdziela mnie gardło.. Po prostu pięknie się urlop zapowiada
Goście jeszcze są Dwójka dzieci na 30m2 daje popalić , dziś idziemy na basen.
Program wyznaczył mi owu w dzień iui, ale podejrzewam że była dzień później , bo czułam jajnik jak boli i boli . Dziś sprawdzam czy pękł
Witam nową koleżankę
MoBo mocno trzymam kciuki za hsg!!!!! twarda bądź
She widziałam Twoją temp, ale zaszalałaś
Margaret tulam mocno, cholerna @
Ściskam Nasze Ciężarówki :*:*:*milka1, She Wolf, MoBo lubią tę wiadomość
Eltasz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:MoBo za HSG, daj znac jaki wynik.
Dziewczyny zatrzymali mnie w szpitalu na kilka godzin bo z bólu im prawie zemdlalam ale ile krwi było ooooo matko, mam ponoć wąska szyjkę macicy i ciężko się im było przedostać.
Prawy jajnik super drozny ale lewy niestety nie. Czeka mnie laparo.
-
nick nieaktualny
-
Dobry :*
Mobo biedna Dobrze, ze masz juz to za soba i przynajmniej wiesz gdzie jest problem. Ale sie teraz przestraszylam tego badania
Eltasz, ano zaszalalam w sobote Az sie zagotowalam nad ranem
A Ty lecz sie domowymi sposobami zebys fasolce nie zaszkodzila. Super, ze masz urlop. Kiedy ferajna wyjezdza? Jak Wy sie wszyscy miescicie?
Margaretko przykro mi ze ta menda @ przyszla. Trzymam kciuki za nowy cykl :*
Milka, Aszka jak sie czujecie Kochane?
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
A mi sie przyplatala infekcja znowu. Nie jest bardzo uciazliwa, ale mam takie uczucie lekkiego swedzenia. Mam globulki i krem i biore probiotyk, ale jak nie przejdzie za kilka dni to pojde do lekarza.
A w piatek jak bylam u lekarza spytac o te moje wzdecia, to skierowala mnie na badanie krwi i kalu, zobaczymy czy cos znajda. Biore jakies tabletki z miety pieprzowej i troche pomaga25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
Dziewczynki nie chce nikogo straszyć. u mnie był problem z wejściem przez szyjkę i dlatego się tak ze mną szarpali, sam contrast mnie nie bolał. Szkoda bo będzie problem ze wszystkim iui, invitro etc no chyba ze przy owulacji kiedy się otwiera będzie lepiej.
Pozbieralam się juz wyszłam.
Milka znieczulenie dali mi jakieś przyszyjkowe I jakiś żel w środku, no dla mnie było zabardzo live.milka1, aszka lubią tę wiadomość