35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Tak dziewczyny, wczoraj bylo oficjalnie przekazanie kluczy
Jak 'byli' wlasciciele wyszli to ciezko bylo uwierzyc, ze faktycznie to jest teraz NASZ dom!
W przyszlym tygodniu mamy tydzien wolnego na malowanie, a ostateczna przeprowadzka bedzie 11.07 z pomoca znajomych za piwo
Teraz mam na liscie kupowanie farb, walkow etc
Tak za miesiac mysle ze siade na dupie
Bosko, ale musicie się cieszyć nie ma jak na swoim
Przy okazji przeprowadzki, gdzie znajomi pomogą od razu oblejecie nowy kąt
Życzę z całego serca aby Wam się tam świetnie mieszkało, trzymam kciuki za dobrych sąsiadów oraz stukotu małych stópek jak najszybciejMoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Hej Kochane
Ide dzis na ta wizyte i mam stresa, bo martwie sie czy w koncu mi pomoga. Trzymajcie kciuki
Musza pomóc kochana, dawaj jakie masz wieści kciukam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 19:36
milka1, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
MoBo wrote:Tak dziewczyny, wczoraj bylo oficjalnie przekazanie kluczy
Jak 'byli' wlasciciele wyszli to ciezko bylo uwierzyc, ze faktycznie to jest teraz NASZ dom!
W przyszlym tygodniu mamy tydzien wolnego na malowanie, a ostateczna przeprowadzka bedzie 11.07 z pomoca znajomych za piwo
Teraz mam na liscie kupowanie farb, walkow etc
Tak za miesiac mysle ze siade na dupie
Super kotek i zazdraszczam to teraz macie super zajecie na najblizszy czasmilka1, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShe wolf jak wizyta?
MoBo to teraz urządzanko, bedziesz miec pracy a pracy z remontami.
Maragaret ile do Twojej rocznicy czy juz była? Bo ten suwaczek jakby na koncu? Jakby juz była to naaaajleeeepszegggo Ja soczek a Ty co lubiszMargaret.Se, MoBo, She Wolf lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:She wolf jak wizyta?
MoBo to teraz urządzanko, bedziesz miec pracy a pracy z remontami.
Maragaret ile do Twojej rocznicy czy juz była? Bo ten suwaczek jakby na koncu? Jakby juz była to naaaajleeeepszegggo Ja soczek a Ty co lubisz
Slonko jutro ale dziekuje kochana :* hmm ja chyba zle zaznaczylam hmm 3-go mamy rocznice co bede jutro piła ? Hmm % to odpadaja chybaMoBo, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
She jak po wizycie ??? czekamy no
MoBo, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
* MoBo czyli najpierw to gorsze - remont, a później przyjemne - urządzanie:) Miłego urządzania życzę, bo remonty nie są fajne:)
* Margaret.Se gdybym jutro zapomniała to już dzisiaj Ci życzę kolejnych szczęśliwych lat i spełnienia marzeń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 23:14
MoBo, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość
* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka -
Ania1602 wrote:* MoBo czyli najpierw to gorsze - remont, a później przyjemne - urządzanie:) Miłego urządzania życzę, bo remonty nie są fajne:)
* Margaret.Se gdybym jutro zapomniała to już dzisiaj Ci życzę kolejnych szczęśliwych lat i spełnienia marzeń.
Ania remontów strasznych nie będzie bo tylko odmalowac ściany wiec spoko dziekuje bardzo
Ty się tam relaksuj na całegomilka1 lubi tę wiadomość
-
jamaica wrote:hej jestem tu nowa mam 37 lat i dopiero niedawno stwierdzilam ze moze czas na dziecko staram sie od miesiaca ale tak nie do przesady hehe 3 razy w srodku cyklu hehe pozdrawiam wszystkie kolezanki
A witamy Jamaica
No to jak na luzie to pewno badań jeszcze żadnych nie przeszlas?
To ja życzę szybkiego zaciazenia
milka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjamaica wrote:hej jestem tu nowa mam 37 lat i dopiero niedawno stwierdzilam ze moze czas na dziecko staram sie od miesiaca ale tak nie do przesady hehe 3 razy w srodku cyklu hehe pozdrawiam wszystkie kolezanki
MoBo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1602 wrote:* MoBo czyli najpierw to gorsze - remont, a później przyjemne - urządzanie:) Miłego urządzania życzę, bo remonty nie są fajne:)
* Margaret.Se gdybym jutro zapomniała to już dzisiaj Ci życzę kolejnych szczęśliwych lat i spełnienia marzeń.
Dziękuję Aniu :****
Niestety rocznica nie zakończona II kreskami!!!
Jedno marzenie jakos się nie chce spełnić (((((((((((Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 08:29
-
Fatalny mam humor, do dupy ze wszystkim!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny