35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny znajomej z tematu Inseminacja udała sie IUI-MiliTu. Poleciłam jej klinike Invicta i co zaciazyła, a tez jak ja przeszła z Invimedu. Czuje sie w małym % jak matka tego wydarzenia.
She Wolf, MoBo, Margaret.Se, Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:niby teraz jest jakis lek na śluz. Ale ja uzywałam nawet zelu tego conceive i nic.
No wlasnie cos czytalam. Musze sie dokladniej temu przyjrzec.
Ja tez bez zelu ani rusz i nic nie pomagaMoBo lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Dzwonili z kliniki, wizyta w czwartek. Oby wyznaczyli mi date HSG w koncu
aszka, MoBo, Margaret.Se, Eltasz, milka1 lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Aszka ja mam 4 dc. Clo brałam w poprzednim cyklu
Lekarz twierdzi, że to normalne po stymulacji mogą wystąpić bóle jak u mnie.
no kwa jak to jest normalne to ja dziękuję juz za clo - ledwo do domu ze sklepu wróciłam. Juz nie pamiętam się płaczącej z bólu do tego doszedł ból wątroby bo chyba przesadziłam z tabletkami albo mało jedzonka tam było.
Jeszcze wydarlam się na łaskę ze dzwoni mi o 18! Się zapytałam a jakby ją bolało?!
Zobaczę co jutro będzie się działo jak coś to tam jadę! -
Z pozytywnych rzeczy to dostałam dzisiaj rower Mam zakaz samochodu jak nie pada bo z nowego miejsca będzie 2.5 km do pracy w linii prostej, nawet nie ulica tylko ścieżka rowerowa.
Wiec upierac sie juz nie moge ze daleko to prxynajmniej wybralam se fanki rower taki prawie starodawny z wielkimi kółkami i koszyczkiem
No ciekawe jak mi to pójdzie
aszka, Margaret.Se, Eltasz, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki :*
MoBo jejka wspóczuje kochana :* nie wiedziałam ze takie straszne objawy sa po clo wrrr
She nie wychodz z kliniki jak nie ustalą daty HSG i bierz gujazylek bo jest boski i tak ma cos tam % hehhehe
Milka ja mysle ze po moich lodach zmieni zdanie i poprosi o wiecej
Aszka to super jak kolejnej sie udało z insemka w tej klinice mozesz się poczuc dumna super świadczy o nich, ciekawe u jakiego lekarza była, wiesz moze?
Oko juz prawie idelane, masc rewelacyjna czerwone oko juz jest w kolorze skóry i opuchlizna minimalna a ranki nie wiem jakim cudem zeszły juz i powieka wypolerowana na maxa
MoBo, aszka, milka1, She Wolf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoBo wrote:Aszka ja mam 4 dc. Clo brałam w poprzednim cyklu
Lekarz twierdzi, że to normalne po stymulacji mogą wystąpić bóle jak u mnie.
no kwa jak to jest normalne to ja dziękuję juz za clo - ledwo do domu ze sklepu wróciłam. Juz nie pamiętam się płaczącej z bólu do tego doszedł ból wątroby bo chyba przesadziłam z tabletkami albo mało jedzonka tam było.
Jeszcze wydarlam się na łaskę ze dzwoni mi o 18! Się zapytałam a jakby ją bolało?!
Zobaczę co jutro będzie się działo jak coś to tam jadę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:00
Margaret.Se, MoBo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret dobrze ze z okiem lepiej. Była u tego samego co ja Jeżak. Mi Jezak ostatnio mówił ze 1 / na 10 IUI sie udaje, a tutaj jednak lepsze statystyki ale własnie sadze ze duzo zalezy i zawsze to podkreslam od wyników obojga partnerów. Niby skutecznosc IUI jest najwieksza przy 4 podejsciu około 25% na cykl. Dziewczyna miała na cyklu naturalnym z zastrzykiem na pękanie, np. w wytycznych czytałam ze np. obnizenie nasienia juz skutkuje spadkiem %, pozniej w zaleznosci od kobiety, czy jest owulacja, czy jest dobry zastrzyk na pekanie. Mi J. mówił ze on przepisuje swoj ulubiony zastrzyk na pekanie gonapeptyl, bo np otrivelle lub pregnyk powoduja ze pecherzyk nie peka a sie rozpada, itd, szczerze to nie wiem w rzeczywistosci czy to faktycznie jest roznica, niby i te i te zawieraja gonadotropine ale jednak moze cos w tym jest. Tez po hsg duzo dziewczyn zaskakuje na IUI bo maja przepłukane jajowody.
MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:a na pewno było czysto po owulacji? Wszystko pękło? Jak 4 dc to zbadaj mocz. Zazdroszcze roweru mi sie tez marzy pojezdzic
Aszka no mówił, że pękło i nawet sama się zapytałam 'i torbieli tez nie widać', doktorek się zaśmiał i powiedział ze wszystko działa super.
ja tak se tu nie skocze do labo, ja oddaje krew i sikam u lekarza, a on twierdzi ze jest wszystko ok. I tak to tu jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLore wrote:No to ja kolejny cykl spisuję na straty Mojego M nie ma a ja czuję się jak ślimak będzie dopiero w sobotę a to już za późno bo śluz od wczoraj, ech
Ja ominęłam owulkę i proszę! A byłam pewna, że przed za długo a po też już nic nie będzie, a jednak, nie wiem jak i skąd, bo jedynie po śluzie stwierdziłam co i kiedy, więc albo jakiś się długo uchował albo owulka była w innym czasie niż mi się wydawałoaszka, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaret.Se wrote:Hej dziewczynki :*
MoBo jejka wspóczuje kochana :* nie wiedziałam ze takie straszne objawy sa po clo wrrr
She nie wychodz z kliniki jak nie ustalą daty HSG i bierz gujazylek bo jest boski i tak ma cos tam % hehhehe
Milka ja mysle ze po moich lodach zmieni zdanie i poprosi o wiecej
Aszka to super jak kolejnej sie udało z insemka w tej klinice mozesz się poczuc dumna super świadczy o nich, ciekawe u jakiego lekarza była, wiesz moze?
Oko juz prawie idelane, masc rewelacyjna czerwone oko juz jest w kolorze skóry i opuchlizna minimalna a ranki nie wiem jakim cudem zeszły juz i powieka wypolerowana na maxa
Ja jestem tego pewna, ale muszę poczekać z ich robieniem, bo na razie mam ogólny wstręt do kuchni...
a myślałam, że w ciąży to sobie bezkarnie czasem podjem, a tu dieta na maksa, bo na nic nie mam ochoty i od wszystkiego mnie odrzuca.Piję za to dużo różnych soków, bo kurczę coś trzeba "jeść".Margaret.Se lubi tę wiadomość
-
Hej laski :*
Mobo fajnie ze masz nowy rower, tylko ze ja sobie nie wyobrazam pracy w spoconych ubraniach
Dobrze, ze juz Cie nie boli :*
Margaret, wypilam juz prawie cala butelke wczoraj haha, jakis maly rozciagliwy glutek byl, ale ogolnie nie pomogl bardzo.
Lore sluz moze sie zaczal, ale owu moze byc dobre kilka dni od rozpoczecia wydzielania sluzu, wiec mam nadzieje ze zdazycie.
Milka, jeszcze troche i wroci Ci apetyt, zobaczysz.
Aszka z tym IUI, to zauwazylam ze wielu lekarzy robi je na odwal i pewnie dlatego jest taka mala skutecznosc. Dla nich to tylko taka droga do invitro i nie zalezy im zeby sie udalo bo kasa wieksza z invitro.
Dzis dzonili znowu z kliniki wizyta jutro, tylko zapomnialam o ktorej godzinie dokladnie jakos kolo 15 - to pamietam
Poszlam dzis do lekarza, bo na paznokciach mi sie cos dziwnego zrobilo. Siedze i czekam pol godziny, spocona, bo juz o 9 bylo ponad 30C. W koncu pytam w recepcji, gdzie ta lekarka. Okazalo sie ze nie ma! Nie moga sie do niej dodzwonic. Ja to mam zawsze szczescie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:48
aszka, MoBo, milka1, Margaret.Se lubią tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyMilka w 1 trym sie nawet chudnie i to normalne. Tez mało jem bo mam mdłosci.
MoBo to dobrze ze dobrze
She wolf tak robia a do tego krecą i dlatego niskie statystyki. A ta lekarka to ma skleroze czy cos?She Wolf, MoBo, Margaret.Se lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny