X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia 35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?
Odpowiedz

35 + starajace sie o pierwsze dziecko, czy sa takie?

Oceń ten wątek:
  • Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Margaret niezle przepis modyfikujesz widze :P
    tylko cztery kostki czekolady a tu prosze cala poszla :D

4 kostki z przepisu ale wtedy lody wyszłyby jak ze sklepu z minimalna iloscia czekolady a tak to prawdziwa straciatella :) w sumie ze 6kostek zostało albo i 8 które juz zjadłam dzisiaj :) robiłam z gorzkiej czekolady wedla

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 20:13

MoBo, aszka, She Wolf lubią tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zrobiłam badanie moczu i wyszło nieciekawie. Jutro zanosze wyniki na posiew, lekarz powiedział ze jak bedzie bakteria to koniecznie leczenie antybiotykiem ale dopusczonym w ciazy, bo nieleczenie prowadzi nawet do kilkumiesiecznego pobytu w szpitalu z zapaleniem nerek. Takze wynik bede miec posiewu pewnie w sobotę i jakby co to do lekarza. Tyle dobrego, ze znajoma mnie pocieszyła ze w ciazy miała zapalanie układu moczowego 5 razy i 5 razy brała antybiotyk dopusczony w ciazu amotax i dziecko zdrowe. U mnie to w ogole układ moczowy sie zbuntował po hsg -mialam tez dwa razy problem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 21:31

• Eltasz Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka wierzę że szybko sie wyleczysz i wszystko bedzie dobrze ♥

aszka, Margaret.Se, She Wolf lubią tę wiadomość

Eltasz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eltasz wrote:
    Aszka wierzę że szybko sie wyleczysz i wszystko bedzie dobrze ♥
    w razie czego antybiotyk. Dobrze ze sa teraz dopusczone w ciazy :)

Margaret.Se lubi tę wiadomość

• Margaret.Se Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka bierz antybiotyk skoro jest dobry i pomaga, bedzie dobrze :*

She Wolf lubi tę wiadomość

serce-ruchomy-obrazek-0551.gif Laura:****
    17u9io4p2dm1eqy5.png
    7tc9.9.15[*],9tc23.2.16[*],20.09.16[*],6tc9.05.18[*] <3 <3 <3 <3
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,

Mam od wczoraj wieczorem masakryczny ból dołu pleców i mam wrażenie ze to od narządów rodnych bo dziwny bardzo delikatny ból odczuwałem przez cały dzień.
    Aszka czy to moze byc jakieś przestymulowanie po clo?

Nie wiem lecieć do lekarza czy czekać? Siedzę w domu oczywiście.
    Grrrrrrrt zawsze coś!

Keep calm you are a mummy! O.o
    l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    A ja zrobiłam badanie moczu i wyszło nieciekawie. Jutro zanosze wyniki na posiew, lekarz powiedział ze jak bedzie bakteria to koniecznie leczenie antybiotykiem ale dopusczonym w ciazy, bo nieleczenie prowadzi nawet do kilkumiesiecznego pobytu w szpitalu z zapaleniem nerek. Takze wynik bede miec posiewu pewnie w sobotę i jakby co to do lekarza. Tyle dobrego, ze znajoma mnie pocieszyła ze w ciazy miała zapalanie układu moczowego 5 razy i 5 razy brała antybiotyk dopusczony w ciazu amotax i dziecko zdrowe. U mnie to w ogole układ moczowy sie zbuntował po hsg -mialam tez dwa razy problem.

często są zapalenia w ciąży, więc się tym nie przejmuj. Dlatego mocz i morfologia są robione co miesiąc. Głowa do góry :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaret.Se wrote:
    4 kostki z przepisu ale wtedy lody wyszłyby jak ze sklepu z minimalna iloscia czekolady a tak to prawdziwa straciatella :) w sumie ze 6kostek zostało albo i 8 które juz zjadłam dzisiaj :) robiłam z gorzkiej czekolady wedla

Bosko, bardzo dziękuję za przepis, tylko nie wiem kiedy zrobię :-( wczoraj zjadłam loda, który był uwielbiany przez mojego kropka, a wczoraj miałam po nim mdłości przez cały wieczór :-( lody muszę odstawić póki co :-(

• MoBo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:

Kurde przeoczylam :( Aszka trzymam kciuki żeby to nic groźnego nie było! <3

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MoBo wrote:
    Hej dziewczyny,

Mam od wczoraj wieczorem masakryczny ból dołu pleców i mam wrażenie ze to od narządów rodnych bo dziwny bardzo delikatny ból odczuwałem przez cały dzień.
    Aszka czy to moze byc jakieś przestymulowanie po clo?

Nie wiem lecieć do lekarza czy czekać? Siedzę w domu oczywiście.
    Grrrrrrrt zawsze coś!
    moze byc od clo. Ja czulam bol jajnikow az do szyji. Idz na usg niech lekarz zobaczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 10:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milka1 wrote:
    często są zapalenia w ciąży, więc się tym nie przejmuj. Dlatego mocz i morfologia są robione co miesiąc. Głowa do góry :-)
    tak dlatego czekam na posiew i sie okaze.

• MoBo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    moze byc od clo. Ja czulam bol jajnikow az do szyji. Idz na usg niech lekarz zobaczy.

Ale tak długo po?
    Teraz to już mam komplet bo doszlo: pachwiny, lydki i głowa :(

Zadzwoniłam do lekarza i czekam na odpowiedz.

l22ndf9her11uere.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobetki :*

Widze, ze tu sie szpital zrobil :P

Aszka oby Ci przeszlo po antybiotyku :*

Mobo, co to za cholerstwo sie przyplatalo?

Margaret jak oko? Lepiej juz?

Milka fasolek wybredny :P

Eltasz rodzinka juz przyjechala?

Lore imprezuj poki mozesz :D

U nas dzis straszny skwar! Strach z domu wychodzic :(
    A u mnie test owu pozytywny, a sluzu nie ma! Jest tylko taki jak balsam, sliski i kremowy :( Bedzie dupa w tym cyklu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 13:09

Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • MoBo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie szpital :(

Mnie się wydaje ze moje jajniki podstymulowane dają sobie znać i od tego te bóle - ale taka to moja teoria :P

Ty bzyka pośc a jak sluzik kiepski to dawaj szybko guazylik, czasem w ciągu dnia tez się zmienia wiec jeszcze dziś i jutro wszystko się może wydarzyć - zwłaszcza ze dopiero dziś wyszedł ow pozytywny.

She Wolf, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslisz ze miesiac po Clo jeszcze moga byc takie objawy? Pojdziesz do gina i zobaczysz :)

Wlasnie sobe wczoraj kupilam syrop, ale nie wiem czy ma takie dzialanie jak guajazyl, w kazdym razie aktywny skladnik jest ten sam. Siemieniem lnianym to juz rzygam :P
    No jasne ze moze sie pojawic, ale ja chce dzis, bo specjalnie wzielismy sobie na wstrzymanie, zeby armia byla wieksza. Ale jak nie bedzie sluzu to i miliard plemnikow nic nie zdziala :P

MoBo, aszka, Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wolf staraj sie :) co tam ze sluzu nie ma u mnie tylko przy szyjce widac na usg. Na razie czekam na posiew. Ja siemienia pic nie mogłam ciagneło mnie na wymioty :D przez te gluty.

MoBo no to wyglada jak przestymulowanie,a moze torbiel? Albo moze tak odczuwasz po clo. Oby to było to.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 14:24

• MoBo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf nie wiem czy to od clo.
    Jedno jest pewne żadnych ziół nie brałam od clo ( tylko pokrzywa ale to na 100 nie od tego) i nigdy takich boli nie miałam które zaczynają się w 3 dc ( wczoraj wieczorem się zaczelo).

Pij ten syropek pij! Jak ma guajazylek to podziała :)

l22ndf9her11uere.png
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka no widzisz, dlatego u Ciebie IUI pomoglo skoro sluzu nie mialas. Ja juz tyle sobie razy grzebalam i nic nie wygrzebalam, moze cos w srodku jest w kanale szyjki....

Mobo jestem ciekawa czemu tak Cie boli. Moze jakas infekcja?
    Wiesz juz o ktorej bedziesz miala wizyte?
    Pije, pije haha. On ma troche %%% wiec dwa w jednym :P :D

Margaret.Se, milka1 lubią tę wiadomość

17 cs <3 2.11.2019

• MoBo Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    MoBo no to wyglada jak przestymulowanie,a moze torbiel? Albo moze tak odczuwasz po clo. Oby to było to.

Na usg po owulce jajniki były czyste i zero jajkow wiec raczej nie torbiel !?

Oczywiście nadal do mnie nie oddzwonili, k...wa!

milka1 lubi tę wiadomość

l22ndf9her11uere.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Aszka no widzisz, dlatego u Ciebie IUI pomoglo skoro sluzu nie mialas. Ja juz tyle sobie razy grzebalam i nic nie wygrzebalam, moze cos w srodku jest w kanale szyjki....

Mobo jestem ciekawa czemu tak Cie boli. Moze jakas infekcja?
    Wiesz juz o ktorej bedziesz miala wizyte?
    Pije, pije haha. On ma troche %%% wiec dwa w jednym :P :D
    niby teraz jest jakis lek na śluz. Ale ja uzywałam nawet zelu tego conceive i nic.

‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: